Till salu
LINDBACKEN - Vitmossvägen 42, hus 2 lgh 9 - Uppsala

Brf Odun – SOLIGT RADHUS MED HÖG KVALITÉ, DESIGN OCH KOMFORT I LINDBACKEN!

Bostadsrättsradhus 5 rok 127 kvm 4 489 kr/mån 4 295 000 kr
Intresseanmälan
Vitmossvägen 42, hus 2 lgh 9 4 295 000 kr
Intresseanmälan

Brf Odun – SOLIGT RADHUS MED HÖG KVALITÉ, DESIGN OCH KOMFORT I LINDBACKEN!

Välkommen till Brf Odun! Med ett utmärkt läge i Lindbacken byggs nu detta radhus i sten i två våningar. Bostaden får en boarea om c:a 127 kvm, med tre sovrum och ett tv-rum/alternativt ett 4:e sovrum på övre plan. Med c:a 100 meter till områdets Ica butik och busshållplats, erbjuds nu detta trevliga ytsmarta radhus med närhet till det mesta. Invändigt präglas bostaden av design med smakfullt eleganta och genomtänkta materialval. Radhuset levereras med riktigt bra maskinell utrustning av hög kvalitet och golvvärme för optimal komfort. Stora fönsterpartier samt kök av hög standard. Här har man velat skapa ljus och socialt inbjudande men samtidigt mycket ytsmarta kvadratmeter. Bostaden erbjuder en mycket praktisk planlösning med 3 sovrum samt tv-rum på övre plan som lätt går att göra om till ytterligare 1 sovrum. Bostadens baksida ligger i sydväst vilket ger fin eftermiddagssol samtidigt som de angränsar mot naturmark. Radhuset uppförs av SH Bygg, ett av Uppsalas mest anrika byggföretag.

Inflytt beräknas bli 1:a kvartalet, 2023.


OM LINDBACKEN
Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystadens galleria och vidare till Uppsala City.

Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar på som omväxling kommer du ändå till sist att längta hem, hem till ditt alldeles egna radhus i Lindbacken.

_____________________________________________________________

Läs mer om Brf Odun på vår projektsida www.riksmaklaren.se/nyproduktion/brf-odun-lindbacken
Länk hittar du under: "Dokument och länkar"
_____________________________________________________________

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden och visning.

Riksmäklaren – Mäklaren genom livet

Visa mer
Marcus Topel
Ansvarig mäklare
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
”När priset räknas!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
127 m²
Månadsavgift
4 489 Kr
Pris
4 295 000 Kr
Hiss
Nej

Planlösning

ENTRÉPLAN:

HALL med plats för ytterkläder. Hallen har klinker på golvet samt ljusa väggar.

Intill hallen finns ett stilsäkert KÖK med väggskåp från Kvänum i mattlackad ek, planlimmad diskho, bänkskiva och stänkskydd i Carrara marmor, målad vägg. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd micro, spisfläkt, kyl och frys. Samtliga vitvaror från Siemens/Miele eller motsvarande.

VARDAGSRUM som kombineras med MATRUM/SOVRUM. Här flödar ljuset in genom stora fönsterpartier. Utgångar till terrass. Möjlighet till SOVRUM 1 med fönster och utgång till terrass mot baksidan.

BADRUM med klinker på golvet samt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med tvättställ och badrumsmöbel, duschväggar i glas och wc-stol. Tvättmaskin (kombimaskin)
Under trappan till övervåningen finns FÖRRÅD/STÄD med plats för förvaring.


ÖVERVÅNING:

En trappa i ek leder upp till övervåningen och dess HALL samt ALLRUM som lätt går att göra om till SOVRUM 2.

Övervåningen erbjuder även SOVRUM 3 med garderober samt SOVRUM 4 med garderober och SOVRUM 5 med en Klädkammare.

BADRUM med likadan inredning som entréplanets badrum men utrustat med badkar.

Genomgående i huset återfinns ett Tarkett golv i ek i samtliga torra utrymmen, släta vita massiva dörrar och målade väggar.


Övrigt:
Fönsterbänkar i carraramarmor tjocklek 20 mm. Trappräcken (pinnräcke) med ståndare av vitt stål. Förberedelse för kamin med b la tilluft och schakt samt el till ev. frånluftsfläkt. Kamin är tillval.


Observera att ändringar kan ske vad gäller leverantörer av materialval.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

2 plan, 127 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas isolerfönster.

Lägenhetsnummer

9

Ekonomi

Pris: 4 295 000 kr . Månadsavgift: 4 489 kr. Andel i föreningen är 4,1667%.

Föreningen

Namn: Brf Odun

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Vitmossvägen 42, hus 2 lgh 9 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus