Till salu - Sön 9/10 kl 13:30-14:00
STENINGE SLOTTSBY - Bagarstugans väg 37, hus 14 - MÄRSTA

Nu finns möjlighet att flytta in i ett helt nybyggt radhus i populära Steninge Slottsby!

Bostadsrättsradhus 5 rok 99 kvm 4 656 kr/mån 3 350 000 kr
Intresseanmälan
Bagarstugans väg 37, hus 14 3 350 000 kr
Intresseanmälan

Nu finns möjlighet att flytta in i ett helt nybyggt radhus i populära Steninge Slottsby!

Möjlighet att köpa nyproducerat utan att vänta flera år på inflytt! Här finns möjlighet att köpa ett av radhusen i Brf Slottsträdgården där den första köparen har valt att sälja om sitt hus. Tillträdet är möjligt från den 15:e november.

Brf Slottsträdgården är uppfört av populära Blooc och består av 32 st radhus, alla om 99 kvm. Här möts du av en lugn och trivsamt boendemiljö där de 32 radhusen är uppdelade på fyra längor som omgärdas av allmänningar och grönskande små trädgårdar. Huset har en entré med plats för en mindre sittmöbel där du kan njuta av södersolen och på baksidan har du en altan och din egen lilla gräsmatta. På baksidan finns också ett praktiskt förråd.

Husets 99 kvm är mycket väl använda med entréplan som har hall med plats ytterkläder, kök och vardagsrum i en öppen planlösning där vardagsrummet har utgång till altan och trädgård. Rymligt badrum med dusch. En trappa upp möts du av en mindre hall samt ingång till fyra sovrum. Badrum med dusch som också är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Materialen i huset är av mycket god standard med kök från Marbodal, vitvaror från Siemens. Färgsättningen går i jordnära toner såsom beige, vitlaserat trä och mörkt laserade fönsterkarmar. Ett hus där du med din egen inredning kan skapa en modern och hemtrevlig atmosfär.

Till huset hör en parkering på föreningens parkeringsyta i början av Tun 7 samt att möjlighet att finns att hyra ytterligare en parkering om ni önskar plats för 2 bilar.

Varmt välkomman att kontakta mäklare för mer information!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Matts Lüllmaa
Fastighetsmäklare
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
99 m²
Månadsavgift
4 656 Kr
(Utöver månadsavgiften tillkommer el för uppvärmning, hushållsel och varmvatten. Bredband tillkommer.)
Pris
3 350 000 Kr
Hiss
Nej

Planlösning

Entréplan:
KÖKET är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

Mellan kök och VARDAGSRUM är en öppen matplats placerad för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till den generösa TERRASSEN i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill. Terrassen blir den perfekta platsen för varma sommarkvällar.

I anslutning till terrassen har alla ett eget FÖRRÅD.

BADRUMMET ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. På entréplan har badrummet plats för förvaring eller skötbord samt är även utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

Övre plan:
Här samlas husets 4 SOVRUM kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummen är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummen är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst - sovrum, gästrum eller kontor.

BADRUMMET ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. På övre plan är badrummet placerat med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare samt är även utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Från vardagsrummet nås altan på husets baksida. Det finns även plattlagd uteplats på framsidan som rymmer en liten cafémöbel.

Bilplats

Till huset hör en parkering. Möjlighet finns att hyra extra parkering.

Byggnad/Storlek

Radhus, 99 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Byggnadsår: 2022

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Telia

Övrigt

OM SHH BOSTAD
SHH Bostad utvecklar prisvärda bostäder i Sveriges växande städer med målet att fler ska ha råd att bo. Verksamheten omfattar hela kedjan från köp av mark för bostadsrätter, hyresrätter och samhällsfastigheter till försäljning av bostadsrätter samt långsiktig förvaltning av hyresrätter och samhällsfastigheter.

Sedan SHH grundades 2010 har cirka 1 350 prisvärda bostäder färdigställts över hela Sverige. Den totala projektportföljen uppgick per den 30 juni 2019 till 3 219 bostäder.

Läs mer på www.shhbostad.se

OM BLOOC
Blooc grundades 2011 och utvecklar bostadsområden med nyproducerade hus, lägenheter och hyreslägenheter utanför city-kärnan. Sedan 2011 har Blooc utvecklat 16 bostadsområden i Stockholm, Uppsala och Eskilstuna. Sedan 2017 är Blooc delägt av Deromegruppen, som är en av Sveriges största träindustrier med en omsättning på omkring 7,5 miljarder. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Deromegruppen som har sitt säte i Varberg.

Läs mer på www.blooc.se

Lägenhetsnummer

14

Ekonomi

Pris: 3 350 000 kr . Månadsavgift: 4 656 kr. Utöver månadsavgiften tillkommer el för uppvärmning, hushållsel och varmvatten. Bredband tillkommer. . Andel i föreningen är 3,25496%.

Föreningen

Namn: Brf Slottsträdgården i Steninge Slottsby

Visa mer

Visningar

09

Sön 9/10 kl 13:30-14:00

Varmt välkommen på visning! Boka gärna in dig på visningen på vår hemsida eller hos mäklaren.

Anmäl mig

Karta

STENINGE SLOTTSBY - Bagarstugans väg 37, hus 14 - MÄRSTA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus