Till salu - Ons 30/11 kl 12:00-13:00
LINDBACKEN - Brf Parkgläntan, Hus 13 -

Säljstart av Brf Parkgläntan i Lindbacken!

Bostadsrättsparhus 6 rok 115 kvm 5 567 kr/mån 4 090 000 kr
Intresseanmälan
Brf Parkgläntan, Hus 13 4 090 000 kr
Intresseanmälan

Säljstart av Brf Parkgläntan i Lindbacken!

Parhus i direkt anslutning till den grönskande parken. En trevlig entré med plats för utemöbler och gavelträdgård på långsidan av huset som ansluter till trädgården på baksidan där den andra altanen finns i sydostligt läge.

Inflyttning beräknas ske Q3 2024.

VÄLKOMMEN TILL BRF PARKGLÄNTAN
Tillsammans med Gillöga har Signum skapat ett unikt projekt för Lindbacken där de 27 husen finns i tre storlekar, 96, 115 och 134 kvm - vilket gör att det finns hem som passar allt från singeln till den stora familjen. Husen utformas dessutom i olika hustyper. Här erbjuds radhus, parhus eller ett unikt fristående hus - alla med villakänsla, egen trädgård och samlade kring parken.

Vilket hus är ditt drömhus?

Du får dessutom välja mellan två interiöra designlinjer, Kontrast eller Ton-i-ton.
_____________________________________________________________
Läs mer om Brf Parkgläntan, situationsplan, designlinjer och se samtliga som finns till salu på vår projektsida.
Länk och mer information hittar du under fliken: "Dokument och länkar"
_____________________________________________________________

OM BOSTADEN
I bostäderna om 115 kvm med 6 rum och kök lämpar sig bra för den större barnfamiljen som behöver mer plats. Här finns det stora fina sällskapsytor på fler platser i huset. I köket, i vardagsrummet, i allrummet på övre plan och på uteplatsen i den gröna trädgården. Här finns gott om plats för hela familjen att samlas samtidigt som det finns fler rum som ger möjlighet att kunna spendera tid mer enskilt om så önskas. På övre plan finns, förutom allrum med takfönster, ett badrum och fyra sovrum varav det ena med egen klädkammare. I huset är det vattenburen golvvärme på båda planen vilket ger, förutom behagliga golv, ett stilrent intryck och mer plats till inredning då alla väggar är fria från radiatorer.

OM LINDBACKEN
Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik samt en kommande handelsby med vårdcentral, restaurang och gym. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystadens Galleria och vidare till Uppsala City.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Anne Weyde
Mäklarkoordinator
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsparhus
Byggnadsår
2024
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
115 m²
Månadsavgift
5 567 Kr
Pris
4 090 000 Kr
Hiss
Nej

Planlösning

Du som köpare kan välja mellan två designlinjer. Den ena heter Kontrast som har en ljus bas med mörka detaljer. Den andra heter Ton-i-ton som har mjuka toner, rena linjer och varma färger. Läs mer om materialbeskrivning under dokument och se bilder på de olika designlinjerna.

Entréplan
Här är entrén och köket i delvis öppen planlösning med en mindre vägg som avskiljare. Vid entrén finns möjligheter till avhängning av ytterkläder, garderob och städskåp.

Köket är fullt utrustat och här finns matplats för 6–7 personer. Stort fönster ut mot entrén.

Mellan kök och vardagsrum finns badrummet, trappen samt förråd under trappen. Entréplanets badrum är rymligt med wc, handfat med kommod och dusch på ena sidan. Den andra sidan av badrummet är den mer praktiska delen med FTX-system, tvättmaskin, torktumlare och mer förvaring.

Vardagsrummet är stort och gott om ljusinsläpp från stort fönster och dubbeldörrar ut till den egna uteplatsen och trädgården med härlig utsikt över den grönskande parken. I vardagsrummet finns möjlighet att välja till braskamin om så önskas.

Övre plan
Allrum med takfönster. Härifrån nås ett badrum och fyra sovrum.

På ena sidan av allrummet finns föräldrasovrummet med egen klädkammare och ett till sovrum, båda sovrummen med fönster ut mot parken och den egna trädgården.

Det finns ytterligare två sovrum varav ena med garderob. Fönsterna vetter ut mot förgården och entrén.

Badrum med wc och handfat med kommod. Här går att välja om du önskar ett badkar eller dusch.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Renovering

Nyproduktion

Byggnad/Storlek

2 plan, 115 kvm , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt ritning(ar) . Byggnadsår: 2024

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: FTX-system med vattenburen golvvärme på båda planen.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Medlem får teckna abonnemang själv.

Övriga utrymmen

Kallförråd om ca 4 kvm

Lägenhetsnummer

13

Ekonomi

Pris: 4 090 000 kr . Månadsavgift: 5 567 kr. Andel i föreningen är 3,7966%.

Driftkostnad summa: 2 104 kr/mån
Uppvärmning: 1 104 kr/mån
El: 500 kr/mån
Försäkring: 500 kr/mån
Kommentar: Kostnaderna avser schablonkostnader och är beroende på individuella levnadsvanor och därmed kan komma att variera.

Visa mer

Visningar

30

Ons 30/11 kl 12:00-13:00

Välkommen på visning hos Riksmäklaren på Skolgatan 33B. Boka in dig via formuläret nedan eller kontakta Ulrika eller Anne.

Anmäl mig

Karta

LINDBACKEN - Brf Parkgläntan, Hus 13 -

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus