Till salu - Sön 5/2 kl 13:30-14:00
NORBY - Tryffelvägen 122 - Uppsala

Ljus gavellägenhet med solig balkong, uteplats och egen entré i markplan!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 75 kvm 5 379 kr/mån 2 200 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Tryffelvägen 122 2 200 000 kr
Intresseanmälan

Ljus gavellägenhet med solig balkong, uteplats och egen entré i markplan!

Ljuvlig lägenhet med radhuskänsla där ytskikten samt köket är renoverat 2017 i stilfullt utförande med fina detaljer och neutrala kulörer. Här bor du perfekt med ett lugnt och idylliskt läge i natursköna Trädgårdsstaden med balkong och uteplats i olika väderstreck vilket gör att du kan förflytta dig efter solens värmande strålar för att avnjuta sommarens härliga dagar! - Det är enkelt att föreställa sig vilka trevliga kvällar som kommer att utspelas här i goda vänners lag.

Passage in till lägenheten sker från entréplan med närmare 5 meter i takhöjd och stora fönsterpartier i hallen som ger ett fantastiskt fint ljusinsläpp till lägenheten. Via en trappa med förvaring under tar du dig upp till lägenheten som erbjuder ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Badrum med badkar och en praktisk tvättavdelning. Klädkammare som idag disponeras som hemmakontor. Otroligt fint och stilrent kök i grått som är fullt maskinellt utrustat och uppfyller alla önskningar. Vidare erbjuder lägenheten ett stort vardagsrum med utgång till den trivsamma balkongen med förmiddagssol - perfekt för morgonkaffet! Detta är ett boende som erbjuder möjlighet till en flexibel planlösning där vardagsrummet med fördel kan delas av till ett ytterligare rum och där klädkammaren som har fönster kan användas som ett mindre sovrum vilket gör att lägenheten som idag disponeras som en 2:a med fördel kan nyttjas som en 4:a.

Här bor du granne med naturen nära vackra Hågadalen och kan dra nytta av alla dess fördelar - vintertid kan du kliva i skidorna utanför ytterdörren och stava iväg till intilliggande skidspår! Nära naturen, men ändå nära till Uppsala centrum. Naturreservatet erbjuder otaliga promenad- och cykelvägar, skidspår på vintern. Strax intill lägenheten ligger Norbyskogen. Här kan du plocka blåbär, hallon, lingon och kantareller. I skogen finns även ett elljusspår. Mycket trivsamt och barnvänligt område med närhet till förskola och skola. Ett stenkast bort ligger den populära Murkelparken. Service finns vid Svamptorget med mataffär, blomsterhandel, pizzeria och bageri. Goda bussförbindelser och cykelvägar in till city.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1992
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
75 m²
Månadsavgift
5 379 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg.)
Pris
2 200 000 Kr (eller högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
535 310 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2021.)
Våningsplan
2 av 2
(1 och 2 av 2. Ingång/hall/trappa på plan 1. Bostaden på plan 2.)
Hiss
Nej

Planlösning

Entréhall
Passage in till lägenheten sker från med egen ingång på markplan vid lägenhetens egna uteplats. På uteplatsen är det sol på eftermiddagen och kvällen. Det blir en härlig plats för middagar intill föreningens trevliga innergård med lekplats blommande buskar och äppelträd. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla och praktisk förvaring under trappan. Den unika karäktären till lägenheten ger den mycket höga i takhöjden om närmare fem meter där stora fönster släpper in dagsljus i lägenheten året runt. Vitmålade väggar och mönstrad plastmatta.

Kök
Stilrent kök renoverat 2017 med plats för matbord vid fönsterparti med vy mot gården och Norbyskogen. Köksluckor i grå kulör med vitt stänkskydd ovan arbetsbänk av ljus laminat. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn med spishäll, fläkt, diskmaskin samt mikro. Extra bra förvaring från skåp med hyllplan ovan mot vägg till klädkammare/kontor. Vitmålade väggar och Pergo laminatgolv.

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns utgången till lägenhetens fantastiska balkong där solen kan avnjutas på morgonen fram till ca kl 14 under sommartid vilket gör denna plats till ett trevligt ställe för frukost, lunch eller bara en fika. Vardagsrummet kan med fördel byggas om och ge ett extra rum - fönster och eluttag finns redan. Flera i föreningen har gjort detta (se exempel på planlösningen).

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring i garderobsvägg med 6 st dörrar. Väggar målade i en dov rosa ton och Pergo laminatgolv.

Badrum/tvättstuga
Badrum och tvättstuga med energisnål Electrolux tvättmaskin och AEG torktumlare. Praktisk tvättdel med tvättho och tvättbänk med förvaringslådor samt fällbar tvätthängare på väggen. Utrustat med toalett, badkar med dusch, spegelskåp med belysning & eluttag. Ljus våtrumstapet och våtrumsmatta.

Klädkammare/kontor/sovrum
Rymlig klädkammare med två väggfasta hyllor och klädstänger, linneskåp samt städskåp. Öppningsbart fönster mot gården. Går att använda som både klädkammare, kontor eller ett lek- eller sovrum. Element, taklampa och eluttag finns. Vitmålade väggar och Pergo laminatgolv.

Öppningsbara treglasfönster i hela lägenheten; persienner mellan glasen finns i sovrummet, vardagsrummet och köket.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Stenlagd uteplats med sol på eftermiddag och kväll sommartid med växtlighet runt omkring uteplatsen som gör att den upplevs som en egen oas.

Från vardagsrummet nås balkongen med sol på förmiddagen fram till ca kl. 14.00.

Bilplats

Det finns 36 garage- och 28 parkeringsplatser att hyra. Pris: 300 kr/mån,
respektive 100 kr/mån. Separata kösystem. Garagen har motorvärmare.

Renovering

2013: Malning av hela fasaden och entrén, trapphusets vita träribbor, alla fönsterkarmar, balkongdörren och den blå ytterdörren. Byte av entrétak. 2014: Målning och byte av träplankor på förråd- och garagebyggnader.
2015: Byte av trästaket vid parkering, mellan tomterna och på gårdarna. 2016: Beskärning av buskar, nya bord, bänkar och blommor på gårdarna. Takspolning av tegelpannor och hängrännor. Rengöring av fläktsystem i kök och badrum. Stamspolning avlopp i kök och badrum.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 75 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 1992

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Kabel-TV via Com Hem, grundutbudet med 18-19 kanaler ingår i månadsavgiften.

Internetanslutning: Internet via Com Hem vid TV-uttaget (30-500 Mbit/s) eller ADSL via
telenätet med t.ex. Telia (5-30 Mbit/s). Avgifter tillkommer.

Övriga utrymmen

Ett förråd i förrådslänga hör till lägenheten. Två cykelrum, stort soprum, bastu och kvarterslokal. Det finns fem gårdar som är naturligt avgränsade från varandra. Gårdarna heter Skogen, Dalen, Gläntan, Parken och Backen. I varje gård finns egen lekpark.

Lägenhetsnummer

50

Ekonomi

Pris: 2 200 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 5 379 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av . Andel i föreningen är 1,08909%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-07-27. Förbrukning: 148 kWh/kvm år. Energiklass: F.

Föreningen

Namn: Uppsalahus nr 33
Om föreningen: Byggår: 1992

Detta finns i föreningen: Bastu (Depositionsavg.: 200kr), Kvarterslokal (Tryffelvägen 41.) Förråd. 5 gårdar som är naturligt avgränsade från varandra. Gårdarna heter Skogen, Dalen, Gläntan, Parken och Backen. I varje gård finns egen lekpark.
Ekonomi: Ekonomiskförvaltare: Riksbyggen. Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget. (Kontrollerat 2023-01-27).
Renoveringar:
2012-13: Renovering av fasad och entrétak
2015: Installation av ledbelysning och markytor.
2016:Stamspolning, sanering av mossa på tak, inköp av nya utemöbler.
2016:Installationer
2016:Huskropp utvändigt
2018:Rengöring tak, balkonger och carportar
2018:Målning av parkeringslinjer
2019:Rengöring fläktar
2019:Målning av tak
2019-2020:Byte låssystem
2020:Ventilationsåtgärder
2020:Trädfällning

Kommande renoveringar 2023:
Översyn på värmesystemet och tak.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr

Visa mer

Visningar

05

Sön 5/2 kl 13:30-14:00

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig
06

Mån 6/2 kl 17:00-17:30

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig

Karta

NORBY - Tryffelvägen 122 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus