Till salu - Tis 29/11 kl 18:00-18:30
SALABACKE - Svärdsliljegatan 4 - Uppsala

Högst upp, balkong i kvällssol och en touch av lyx - ett hem att trivas i!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 45 kvm 3 190 kr/mån 1 950 000 kr
Intresseanmälan
Svärdsliljegatan 4 1 950 000 kr
Intresseanmälan

Högst upp, balkong i kvällssol och en touch av lyx - ett hem att trivas i!

En touch av lyx och husets bästa läge finns i denna optimalt planerade lägenhet som är belägen högst upp i huset, utan direkt insyn och med en stor balkong där du kan njuta av kvällssolen. Här bor du med gångavstånd från Gallerian i Gränbystaden med ett brett utbud och shopping, nöjen och restauranger samtidigt som du har ett bekvämt cykelavstånd till City och Resecentrum.

Redan när du kliver in i lägenheten möts du av en stilsäker design, en öppen planlösning och stora fönsterpartier som ger ljus och rymd. Hallen är funktionell med flera garderober och plats för ytterkläder. I direkt anslutning finns kök och vardagsrum som ligger i en öppen planlösning där sobra varmgrå toner tillsammans med det vitpigmenterade golvet ger en fin grund till den egen personliga inredning. I sovrummet får du känslans av att sova på hotell. En harmonisk mörkblå nyans på väggarna och ett snyggt ramverk vid sängens huvudgavel ger en känsla av lyx. Helkaklad WC med dusch med egna tvättmöjligheter kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Brf Mandelpilen uppfördes 2019 och består av tre huskroppar med 111 lägenheter som omgärdar en lummig innergård, det här är tveklöst en av föreningens bästa 2:or avseende läge. Invid Mandelpilen ligger Källparken, en grön oas mitt i staden och söker du längre, gröna promenadstråk tar du dig enkelt ut på landet öster om kvarteret där du möter skog och natur för mysiga promenader. På under 10 minuters promenad når du Gallerian i Gränby staden med ett rikligt utbud av shopping, restauranger och är du sugen på film finns Nordisk Film med en av Sveriges få biosalonger med 4DX.

I föreningen finns garage under huset och har du inte egen bil finns tillgång till bilpool. Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017
Rum
2 rum och kök
Boarea
45 m²
Månadsavgift
3 190 Kr
(Värme, kallvatten, Tele 2 bredband 100/100 och TV baspaket.)
Pris
1 950 000 Kr
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

HALL
Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av en varm och ombonad atmosfär. I halen finns plats för ytterkläder samt garderob och städskåp. I passage mot badrummet finns också två garderober och linneskåp.

KÖK & VARDAGSRUM
De öppna och ytorna tillsammans med stora fönsterpartier ger både ljus och rymd. Den varmgrå kulören på väggar och köksluckor skapar tillsammans med ett trendigt terrazzoklinker som stänkskydd ovan en vit arbetsyta ett sober och stilsäker bas där din egen inredning får sätta den sista prägeln. Maskinellt är köket utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin samt delad kyl/frys.

BALKONG
Från vardagsrummet nås en rymlig balkong i absolut bästa läge som ger sol på eftermiddag och kväll. Har har du fin utsikt över kvarteret och dess innergård, vänder du blicken mot stan skymtar Domkyrkotornen.

SOVRUM
Det här rummet är som att vara på hotell med en harmonisk mörkblå färg som ger en lyxig känsla. Väggen vid sängens huvudgavel har ett snyggt ramverk som blir en fin detalj till inredningen.

WC MED DUSCH
Helkaklat badrum med vita väggar och samma terrazzoklinker på golv med golvvärme. Här finns spegel med belysning, tvättställ med kommod som har vita lådfronter, dusch med infällbara väggar, toalett, samt kombinerad tvättmaskin under bänkyta med överskåp.

Lägenheten har i övrigt genomgående målade väggar samt vitpigmenterad ekparkett.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Rymlig balkong med högt och fint läge där du kan njuta av kvällssol och en skymt av Domkyrkan.

Bilplats

I föreningen finns:
49 st p-platser i varmgarage för 1 000 kr/mån.
2 st p-platser med laddning för elbil, för 1 500 kr/mån.
Just nu är det 29 st i kö så en uppskattad tid på 1-2 år. (Kontrollerat 2022-05-12)

Föreningen har även en bilpool som får utnyttjas av alla medlemmar.
1 st parkeringsplats är avsedd för bilpool.

Parkando sköter uthyrning av p-platser samt bilpoolen.

Byggnad/Storlek

45 kvm , 2 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2017

Lägenhetsnummer

21142

Ekonomi

Pris: 1 950 000 kr . Månadsavgift: 3 190 kr. Värme, kallvatten, Tele 2 bredband 100/100 och TV baspaket. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,7375%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-08-25. Energiprestanda primärenergital: 71 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Mandelpilen
Om föreningen: Föreningen består av 111 bostadsrättslägenheter och 1 lokal (hyresrätt) med adress Fyrislundsgatan 23 A-C och 25, Svärdsliljegatan 2-4 och Johannesbäcksgatan 93.

För mer information besök föreningens hemsida www.mandelpilen.smartbrf.se
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Österåkers Bostadsrättsförvaltning AB, (en del av SBC). Inga planerade avgiftsförändringar. (Kontrollerat 2022-11-21)
Renoveringar:
Iom att lägenheterna är byggda för 5 år sedan så finns inga gjorda renoveringar och inga större renoveringar är planerade. (Kontrollerat 22-11-21).
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Övrigt: Föreningen tillåter delat ägande men den boende måste äga minst 10% av bostaden.

Nyckelhantering sköts via Certego. Det betyder att nyckeln ska lämnas in till Certego av säljaren och köparen ska därmed hämta upp den där.

Visa mer

Visningar

29

Tis 29/11 kl 18:00-18:30

Anmäl dig gärna via mäklarens hemsida!

Anmäl mig
04

Sön 4/12 kl 15:30-16:00

Välkommen att anmäla dig via mäklarens hemsida!

Anmäl mig

Karta

SALABACKE - Svärdsliljegatan 4 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus