Till salu
NYBY - Topeliusgatan 4 - UPPSALA

Insynsskyddad gavellägenhet med balkong åt det grönskande grönområdet.

Bostadsrättslägenhet 2 rok 60,5 kvm 4 242 kr/mån 1 650 000 kr
Intresseanmälan
Topeliusgatan 4 1 650 000 kr
Intresseanmälan

Insynsskyddad gavellägenhet med balkong åt det grönskande grönområdet.

~Fast pris~ Kontakta mäklaren för bokad visning. På Topeliusgatan 4 finns denna tvåa på 60,5 kvadratmeter till försäljning. Belägen på andra våningen finner du en ljus och öppen lägenhet med stora fönsterpartier åt tre väderstreck. Bostaden har en öppen planlösning och fina parkettgolv genomgående i lägenheten förutom i det helkaklade badrummet med tvättmaskin. Vardagsrummet är lättmöblerat och inbjudande, härifrån nås även den stora balkongen med utsikt över villaområdet och det det lummiga grönområdet. Det rymliga sovrummet har en inbyggd garderob, om detta inte skulle räcka till finns klädkammaren som ytterligare förbättrar förvaringsutrymmena.

Brf Zacharias är en stabil och välskött förening. En av fördelarna med att bli medlem här är att varje bostad garanteras en parkeringsplats och källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, VA och kabel-tv, bredband finns framdraget och föreningen har gemensamt elavtal. Föreningen har även en samlingslokal med gästrum med tre sängar. Det finns även en trevlig trädgård som möbleras efter säsong.

I Nyby bor man nära vacker natur och parker men samtidigt nära Uppsalas båda centrum. Gränby Centrum med tillhörande butiker har allt för hela familjen; dagligvaruhandel, klädesbutiker, bio och gym är bara några exempel. Intill Nyby finns påfarten till E4:an vilket är väldigt uppskattat av bilpendlarna. För den sportintresserade finner du IFU Arena några få minuter bort. Uppsala City når du snabbt och enkelt tack vare områdets goda bussförbindelser. Vid Träffpunkt Nyby bedrivs det bland annat seniorverksamhet med olika program varje månad där juli månad har erbjudit bland annat boule, musikquiz och gym.

Visa mer
Lucas Håkansson
Ansvarig mäklare
Lucas Håkansson lucas.hakansson@riksmaklaren.se
070-270 23 60
”Jag öppnar dörrar och stänger affärer!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2005
Rum
2 rum och kök
Boarea
60,5 m²
Månadsavgift
4 242 Kr
(Värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår)
Pris
1 650 000 Kr
Våningsplan
2 av 8
Hiss
Ja

Planlösning

Hall : Inbjudande hall med gott om förvaringsutrymme tack vare hatthyllan och garderoben. Om det skulle behövas fler avhängningsmöjligheter finner ni klädkammaren direkt till vänster. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Klädkammare : Rymlig klädkammare med färdigmonterad hylla. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Badrum : Stort helkaklat och fräscht badrum. Tack vare duschdraperiet frigörs det ytor vilket gör rummet ännu rymligare. Här finns tvättmaskin, upplyst spegelskåp, handfat, toalett, dusch och uppvärmd handukstork. Vitt kakel och ljus klinkers.

Kök : Tack vare den öppna planlösningen har köket god tillgång till naturligt ljusinsläpp. Köket har gott om förvaring och arbetsytor, en ren fröjd att laga mat här. Vita skåpsluckor med silvriga detaljer, diskho i metall som bryts av mot arbetsbänk i laminat. Där emellan är det vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis och ugn från Electrolux. Köksfläkt från Futurum och diskmaskin från Siemens. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Sovrum : Ljust sovrum med fönster som vetter åt grönområdet. Tack vare de moderna treglasfönstren kan du sova utan att bli störd av omvärlden. Garderoben är inbyggd vilket möjliggör gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Vardagsrum : Detta spatiösa vardagsrum är ett rum att trivas i. Åter igen gynnas bostaden av läget på gaveln. Gott om naturligt ljusinsläpp och plats för större soffgrupp, TV och möblemang. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Balkong: Från vardagsrummet nås balkongen som vetter åt grönområdet. Här kan du åtnjuta fri utsikt utan insyn. Det finns plats för både matbord och solstolar. Eftermiddags- och kvällssol.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Till varje lägenhet hör det till en p-plats, ytterligare finns att hyra.

Byggnad/Storlek

Höghus, 60,5 kvm , 2 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2005

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Grundutbud Tele2
Internetanslutning: Fiber finns indraget

Lägenhetsnummer

8

Ekonomi

Pris: 1 650 000 kr . Månadsavgift: 4 242 kr. Värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av säljare. Andel i föreningen är 2,8219%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-06-07. Energiprestanda primärenergital: 110 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Zacharias
Om föreningen: Föreningen finns på adressen Topeliusgatan 4 och omfattar 32 lägenheter upplåtna med bostadsrätt.

Ekonomi: Föreningens ekonomi förvaltas av Riksbyggen. Planerad avgiftshöjning på 3% 2023. (Kontrollerat 2022-08-03)
Renoveringar:
Gjorda renoveringar:
2020- Stamspolning
2020-Rengöring av trapphus
2021- OVK
2017 - Montering av solceller
2017 - Byte av takpannor
2014 - Ventilation

Kommande renoveringar:
2022- Eventuellt måla trapphus.
2022- Byta det digitala övervakningssystem för energioptimering.
(kontrollerades 2022-08-03)

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

NYBY - Topeliusgatan 4 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus