RM+
CENTRUM - Svartbäcksgatan 39 - Uppsala

En central två med balkong mot Fyrisån och Domkyrkan!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 49 kvm 2 656 kr/mån 2 250 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Svartbäcksgatan 39 2 250 000 kr
Intresseanmälan

En central två med balkong mot Fyrisån och Domkyrkan!

Ett stenkast ifrån Uppsalas stadskärna saluföras nu denna tvåa på andra våningen i hus med hiss. I denna lägenhet på Svartbäcksgatan 39 kan du njuta av bland annat Fyrisåns porlande vatten och Uppsalas vackra vyer med bekvämlighet från din balkong med eftermiddags- och kvällssol. Det eleganta fiskbensmönstrade parkettgolvet som återfinns i vardagsrummet och sovrummet är i samklang med en adress av denna kaliber. Det stamrenoverade och helkaklade badrummet är i toppskick, likaså köket. Köket har ett fint parkettgolv och gott om arbetsytor med ett stort fönster som bidrar med bra ljusinsläpp. Både vardagsrummet och sovrummet är väl tilltagna i yta och lika enkla att möblera som att trivas i. En bonus är att vardagsrummet är förberett för kamin och att källarförråd hör till. I avgiften ingår Värme, varm- och kallvatten, TV, bredband, IP-telefoni och bostadstillägg. ~Flexibelt tillträde~ Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare Lucas Håkansson för mer information.

Brf Ågården är en liten förening med 22 bostadsrätter. Detta är en stabil och välmående förening med låg skuldsättning och där det mesta ingår i den låga avgiften, dessutom har många av de större renoveringarna genomförts. Inga större renoveringar är planerade och radonmätning med resultat under gränsvärdet. Lokalerna på markplan bedriver sin verksamhet under dagtid och kommersiell matberedning är inte tillåten, allt för att skapa en så trevlig miljö för samtliga medlemmar. I Brf Ågården är en trevlig förening där alla medlemmar känner tillhörighet med varandra.

Svartbäcksgatan är en av Uppsalas mest populära adresser. En av få adresser längs Fyrisån kan gör anspråk på både Fyrisån och de många soltimmarna. På 1600-talet kallades gatan för Stora Kungsgatan. I modern tid hålls fanan fortfarande högt med närhet till Uppsalas bästa restauranger, kaféer och sevärdheter som exempelvis nordens största och högsta katedral. För studenten ligger exempelvis Universitetshuset och Ekonomikum tio minuters promenad bort. Studentnationerna ligger även de nära till hands. Linnéträdgården nås enkelt och här kan du njuta av landets äldsta botaniska trädgård. Att bo centralt har många fördelar, det finns något för alla!

Visa mer
Lucas Håkansson
Ansvarig mäklare
Lucas Håkansson lucas.hakansson@riksmaklaren.se
070-270 23 60
”Jag öppnar dörrar och stänger affärer!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1942
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
49 m²
Månadsavgift
2 656 Kr
(I avgiften ingår Värme, varm- och kallvatten, TV, bredband, IP-telefoni och bostadstillägg.)
Pris
2 250 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Hall : Hall med ljusa väggar och parkettgolv, utrustad med en hatthylla. Mellan hallen och vardagsrummet finns det en praktisk klädkammare för extra förvaring.

Kök : Modernt kök med gott om förvaringsutrymmen tack vare de vits släta köksluckorna. Arbetsbänk i grå laminat och mörkt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, spis, köksfläkt och diskmaskin. Fönster åt Fyrisån, ljusa väggar och parkettgolv.

Badrum : Stamrenoverat badrum med vitt kakel och grå klinker. Dusch med glasväggar, stort upplyst spegelbadrumsskåp, toalett, vitt handfat med kommod. Ett extra badrumsskåp dikt an handfatet. Förberett för tvättmaskin.

Vardagsrum : Inbjudande vardagsrum med bra ljusinsläpp tack vare dubbelfönstret och balkongdörren. En extra stämningshöjare är att detta rum är förberett för kamin. Från balkongen kan man blicka ut över Uppsala och njuta av eftermiddags- och kvällssolen i lugn och ro. Ljusa väggar och fiskbensparkett.

Sovrum : Rymligt och ljust sovrum med två dubbelfönster som vetter åt ån. Fönsterbänkar i mörk sten, fiskbensparkett och ljusa väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

49 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1942

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Tele2 (grundutbud)
Internetanslutning: Tele2

Lägenhetsnummer

23

Ekonomi

Pris: 2 250 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 2 656 kr. I avgiften ingår Värme, varm- och kallvatten, TV, bredband, IP-telefoni och bostadstillägg. Andel i föreningen är 3,38%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-04-19. Energiprestanda primärenergital: 146 kWh/kvm och år. Energiklass: F.

Föreningen

Namn: Brf Ågården
Ekonomi: Nabo i Uppsala AB Föreningens policy är att höja ett par % årligen t v per 1/1. Föreningens lån har bunden ränta, 0,91 % t o m 2025 ränteläget då kommer att styra behovet av större höjning.
Renoveringar:
1990- Stam och el renovering
1990- Renovering av balkonger, tak och fasad
1990- Ombyggnad av vind till två lägenheter
2004- Byte av plattor i valvet
2004- Renovering av värmeväxlare
2005-Målning av fönster och balkonger mot ån
2005-Byte av motorvärmare
2006- Byte av två ytterdörrar baksidan
2006- Byte av dräneringspump
2007- Byte av stora tvättmaskinen
2007- brandsläckare på varje våningsplan
2008- Nytt skärmtak till ytterdörr baksidan
2009- Byte av lägenhetsdörr våning 1-4
2011- Byte avfuktare/fläkt i torkrum
2013- Byte av tvättmaskin
2015- Målning av källargolv samt valv till gården
2015- Tätning av 4 rökgångar
2016- Nya tätningslister i fönster och balkongdörrar
2017- Byte av fjärrvärmecentralen
2017- Installation LED-belysning i trapphus
2017- Målning av fjärrvärmestationen
2018- Utrustning för laddning av elhybrider på 4 parkeringsplatser
2018- Byte av dräneringspump
2019- Målning av fönster och balkongdörrar
2019- Nya dagvattenledningar på gården etapp 1
2020- Målning av plåt på taket
2021- Nya dagvattenledningar på gården etapp 2

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

CENTRUM - Svartbäcksgatan 39 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus