Budgivning pågår
LINDBACKEN - Torpsvängen 11 - Uppsala

Exklusivt radhus i tre plan i bästa läge i Lindbacken med en inredning och rymd utöver det vanliga!

Bostadsrättsradhus 6 rok 170 kvm 4 804 kr/mån 5 150 000 kr Högst bud 4 900 000 Kr Budhistorik
Intresseanmälan
Torpsvängen 11 5 150 000 kr
Intresseanmälan

Exklusivt radhus i tre plan i bästa läge i Lindbacken med en inredning och rymd utöver det vanliga!

Utsökt radhus i underbart läge i Lindbacken med närhet till det mesta. Här bor du i trivsam miljö med en stor trädgård belägen mot lummig skogsbacke. Huset är i tre plan inklusive inredd vind med ett avskilt sovrum med utgång till den stora takterrassen - tänk dig att vakna där och gå ut på den soldränkta takterrassen! På vindsplanet finns även ett litet allrum med lounge-del, kontorsplats med flertalet fiffiga förvaringsmöjligheter samt ett rymligt förråd. Genomgående mycket hög standard i hela huset, både när det gäller materialval och övrig utrustning. Köket kommer från Kvänum och har bänkskivor i Carraramarmor och köksinredning med fina mässingsdetaljer.

Planlösningen är optimal med luftiga sällskapsytor, stora fönster och 2,70 m i takhöjd. Vardagsrummet med de två dörrarna ut på den stora uteplatsen med en härlig pergola, skapar en förlängning av husets sällskapsytor under de varma månaderna. Det finns gott om gömd förvaring i stilrena platsbyggda garderober. På plan två finns tre rejäla sovrum. Huset har två rymliga och stilsäkra badrum, ett med tvättmöjligheter. De flesta fönster har lamellgardiner och/eller rullgardiner. Möjlighet att installera kamin i vardagsrummet finns.

Det finns två uteplatser vilket ger dig utmärkta möjligheter till sol hela dagen. Tre rum på plan två har franska balkonger och takterrass finns högst upp med bästa solläge.

Det finns en parkeringsplats med elbilsladdare framför huset. Förrådet till huset ligger i anslutning till entrén. Framför huset finns en gräsyta vilket gör att man inte har grannar inpå, varken på fram- eller baksida. Nära huset finns det ett utegym, ridhus och en alldeles underbar natur.

I Lindbacken får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens nya skola från förskola till Åk 5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor och möjligheterna till förskoleplats är mycket goda.

ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik och postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter. Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2015
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
170 m²
Månadsavgift
4 804 Kr
(Kostnad för värme och el (inkl uppvärmning av varmvatten) tillkommer. Obligatorisk kostnad för kabel-tv, bredband och telefoni tillkommer på 339:-)
Pris
5 150 000 Kr
Våningsplan
0 av 0
(Radhus i två plan samt inredd vindsvåning - totalt 3 våningar.)
Hiss
Nej

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréplan:

HALL med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns god garderobsförvaring samt både hatthylla och skohylla.

Exklusivt KÖK med köksinredning från Kvänum och integererad köksutrustning från Siemens. Köket har bänkskiva i carrarramaromor samt vitt askparkettgolv och ljus tapet. Härifrån når du entrésidans plattlagda uteplats, där det finns ett äppelträd. Uppvuxen fin häck av avenbok gör uteplatsen insynsskyddade under del av året.

Luftigt VARDAGSRUM med vitt askparkettgolv och ljus tapet. Härligt ljus genom stora fönsterpartier som vetter mot gården. Under trappen finns ett förrådsutrymme. Från vardagsrummet når du den bakre plattlagda terrassen som har en fin pergola med borttagbara tak. Tomten är uppvuxen och på den mysiga tomten hittar man jordgubbar, björnbär, hallon, röda- och svarta vinbär mm. Möjlighet finns att sätta in kamin.

Golvvärme i hela nedre botten.

BADRUM med kakel och klinker samt delvis målade väggar. Badrummet är utrustat med handfat och kommod från Kvänum, tvättmaskin och torktumlare från Siemens med bänk ovan, dusch med infällbara glasdörrar, wc och handdukstork. Belysning genom spottar i taket. Här finns även luftvärmepumpen. Ett fönster. Golvvärme.

Övre plan:

ALLRUM med vitt askparkettgolv och vitmålade väggar. Fransk balkong. Radiatorer.

SOVRUM 1 - vitt askparkettgolv och vitmålade väggar samt en fondtapet med blommor. En garderob samt en dragdörrsgarderob. Radiatorer.

SOVRUM 2 - vitt askparkettgolv och grönmönstrad tapet. Här finns även en garderobslänga samt linneskåp. Fransk balkong. Radiatorer.

SOVRUM 3 med vitt askparkettgolv och vitmålade väggar samt en mörk fondvägg. Här finns även en garderobslänga. Fransk balkong. Radiatorer

BADRUM med kakel och klinker samt delvis målade väggar. Här finns tvättställ med kommod från Kvänum, badkar, wc, handdukstork och belysning genom spottar i taket. Golvvärme på el. Ett fönster.

Vindsplan:

Stort tillskapat sovrum (2019) med vit askparkett och vitmålade väggar. Extra förvaring har byggts i sovrummet som även kan användas som vägg för sänggavel. Härifrån tar man sig ut till husets fantastiska takterrass med ett härligt västerläge. På terrassen finns en fin pergola med borttagbart tak. På övre plan finns även en mysig lounge-del och en kontorsplats. Klädkammare finns, samt inbyggda byråer/hurts. Radiatorer.

Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

*Två härliga uteplatser omgärdade av avenbok - Plattlagd på framsidan och på baksidan samt stor gräsyta på baksidan. Pergola vid uteplasten - ligger mot härlig skogsbacke utan någon insyn.

*Fantastisk takterrass från det övre sovrummet/allrum - Pergola finns.

*Flera franska balkonger i olika väderstreck.

Bilplats

Plats för en bil på husets uppfart. Möjlighet att tillskapa en till finns. Laddare till elbil finns (2021).

Byggnad/Storlek

Radhus, 170 kvm , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Area enligt ritning, bostadsrätten har ej varit föremål för kontrollmätning. . Byggnadsår: 2015

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump NIBE750F

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Telia gruppanslutning. 339kr/mån. (Tv-paket lagom samt bredband 100/100).

Övriga utrymmen

Förråd i anslutning till uteplatsen vid entrén. Trädgårdsförråd på tomten.

Lägenhetsnummer

11

Ekonomi

Pris: 5 150 000 kr . Månadsavgift: 4 804 kr. Kostnad för värme och el (inkl uppvärmning av varmvatten) tillkommer. Obligatorisk kostnad för kabel-tv, bredband och telefoni tillkommer på 339:-. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av . Andel i föreningen är 4,35%.

Driftkostnad summa: 2 700 kr/mån
El: 2 500 kr/mån
Försäkring: 200 kr/mån

Energiprestanda

Förbrukning: 52 kWh/kvm år.

Föreningen

Namn: Englandshusen
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av Upplands Boservice sedan oktober 2021.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Övrigt: styrelsen@englandshusen.se

Allmänt om området

Lindbacken är en mysig stadsdel som växer upp med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en liten huvudgata med butiker och service. Här vill initiativtagarna skapa ett område med unik karaktär och atmosfär där du kan skapa ditt drömboende. Initiativtagarna vill också skapa ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många och lägger därför stor möda på att skapa en miljö med bra skolor och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. De tre förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets tre parker. Den första förskolan är redan igång och öppnades den 1 november, 2013. Det här är en förskola utöver det vanliga, inte minst tack vare Kids2Home som driver förskolan, men också husets vackra utformning och det perfekta läget med fina parker att utforska runtomkring.

Lite nytt är på gång i området kring ICA/Lindbacken centrum, läs mer här: https://handelsbyn.se/klart-med-restaurang-gym-och-vardcentral/

Övrigt området

Katt finns i hushållet.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Torpsvängen 11 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus