Till salu - Sön 14/8 kl 12:00-12:30
LINDBACKEN - Björnmossvägen 50 - UPPSALA

Helt nybyggt parhus med hög standard och stora sällskapsytor!

Bostadsrättsparhus 5 rok 131 kvm 4 754 kr/mån 4 895 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Björnmossvägen 50 4 895 000 kr
Intresseanmälan

Helt nybyggt parhus med hög standard och stora sällskapsytor!

Nu har vi ett nybyggt parhus på Björnmossvägen 50 med utmärkt läge i populära Lindbacken till salu! Invändigt har huset en hög standard med smakfulla materialval i skandinavisk stil och erbjuder en genomtänkt planlösning med öppna sociala ytor på första plan och tre sovrum och ett allrum på övre plan. Praktiskt med badrum på båda våningsplanen. Här finns möjlighet att utnyttja alla kvalitéter med att bo i hus - grilla, njuta av långa soliga sommardagar eller bara släppa ut barnen på tomten och du parkerar bekvämt din bil i carporten intill huset. Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas. Här får ni det bästa av två världar - kombinationen av den trygghet det innebär att ingå i en bostadsrättsförening samt den mysiga huskänslan är svårslagen!

Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Detta är ett välplanerat boende som erbjuder det lilla extra i både design och känsla, ett mycket attraktivt boende med trevliga omgivningar och stora sociala ytor. Här är det bara att flytta in och sätta igång och njuta.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsparhus
Byggnadsår
2021
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
131 m²
Månadsavgift
4 754 Kr
(Förbrukning av kallvatten samt sophämtning ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning, varmvatten och hushållsel tillkommer.)
Pris
4 895 000 Kr (eller högstbjudande)
Hiss
Nej

Planlösning

ENTRÉPLAN:

Entréhall
Hall med plats för ytterkläder. Hallen har klinker på golvet samt ljusa väggar.

Kök
Intill hallen finner du det stilsäkra köket från Marbodal med ljusgrå luckor, underlimmad diskho, bänkskiva i kvartskomposit i färg Clayl. Ovan bänkskiva finns kakel. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd micro, spisfläkt, kyl och frys. Samtliga vitvaror från Siemens.

Vardagsrum
I öppen planlösning med köket finns vardagsrum/matsalsdel. Här flödar ljuset in genom stora fönsterpartier. Utgång till altan på baksidan.

Badrum
Badrum med klinker på golvet samt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med tvättställ och badrumsmöbel från Svedbergs, duschvägg och wc-stol, golvmodell.

Under trappan upp till övervåningen finns en praktisk yta för förvaring.

ÖVERVÅNING:

Allrum
En trappa leder upp till övervåningen och dess allrum som enkelt går att göra om till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Sovrum 1, 2 & 3
På övervåningen finns tre sovrum. Två av sovrummen med två garderober och det största sovrummet har fyra garderober.

Badrum
Badrum med lika inredning som entréplanets badrum men utrustat med badkar.

Genomgående i huset återfinns ett ekträgolv (15 mm) i samtliga torra utrymmen och målade väggar.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Terrass 1, solläge öst
Terass 2, solläge syd

Bilplats

Carport.

Byggnad/Storlek

2 plan, 131 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt säljaren . Byggnadsår: 2021

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - vattenburen värme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Lägenhetsnummer

1

Ekonomi

Pris: 4 895 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 754 kr. Förbrukning av kallvatten samt sophämtning ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning, varmvatten och hushållsel tillkommer. . Andel i föreningen är 6,6296%.

Föreningen

Namn: Brf Filia

Visa mer

Visningar

14

Sön 14/8 kl 12:00-12:30

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig

Karta

LINDBACKEN - Björnmossvägen 50 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus