Till salu - Sön 14/8 kl 11:00-11:30
LÖTEN - Dagermansgatan 7F - UPPSALA

Välplanerad 4:a i fint skick med stor uteplats som har ett av områdets absolut bästa lägen!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 84 kvm 4 873 kr/mån 2 995 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Dagermansgatan 7F 2 995 000 kr
Intresseanmälan

Välplanerad 4:a i fint skick med stor uteplats som har ett av områdets absolut bästa lägen!

Det är framförallt bostäder i markplan med kvällssol gärna nära koloniområdet som många spekulanter vill bosätta sig! - Med dess trevliga markplansläge i charmiga Löten finns denna välplanerade fyra om 84 kvadratmeter i omtyckta föreningen HSB 50 Dagerman nu till salu!

Detta är den perfekta bostaden för er som önskar ett bekvämt boende i gott skick med härlig radhuskänsla! Här erbjuds en trevlig genomlägenhet med stora fönster med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Planlösningen erbjudet ett modernt kök med plats för matbord i öppen planlösning mot vardagsrummet. Lyxigt stamrenoverat helkaklat badrum (2014) med golvvärme samt ytterligare ett helkaklat stamrenoverat badrum (2014) som idag disponeras som wc/tvättstuga. Vidare erbjuds 2 rymliga sovrum samt ett lite mindre sovrum. Samtliga kvadrat innehåller en bra standard och här är det bara att flytta in och börja trivas!

I månadsavgiften på 4 873 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg. Det kommer även finnas en parkeringsplats ledig för köparen! HSB 50 Dagerman är en förening som erbjuder det lilla extra till sina medlemmar med bland annat ett stort gym (60 kr/mån), tillgång till bastu och relax, festlokal, biljard, pingis samt en tennisbana. Inom området finns det även era barnvänliga lekplatser med tillhörande uteplatser med grillmöjligheter.

Här bor du i ett lugnt område som erbjuder det mesta som kan tänkas vara av intresse. Shopping, mat m.m. finner du ett stenkast från bostaden på Heidenstamstorg. Bra kommunikationer med stadsbussar som trafikerar stadsdelen tar dig snabbt till stadens puls eller till det ständigt växande köpcentrumet Gränby köpstad. För den som pendlar med bil är det lätt att ta sig ut på E:4an. Fina promenad- och motionsspår finns längst von Bahrska häcken
och Röborundan som dessutom inkluderar vacker miljö kring Gamla Uppsala högar.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1967-68
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
84 m² (Bostaden är registrerad som en trea i lägenhetsföeckningen men nyttjas i dagsläget som en fyra.)
Månadsavgift
4 873 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och ip-telefoni (samtalsavgifter tillkommer). Föreningen står också för bostadsrättstilläggsförsäkringen.)
Pris
2 995 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
1 av 2
Hiss
Nej

Planlösning

Entréhall
Välkomnande hall med plats för kläder och skoförvaring i garderob med skjutdörrar av spegelglas. Svart klinkergolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1
Till vänster ligger det första sovrummet med fönster mot entrén. Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Här finns en platsbyggd bokhylla. Laminatgolv och vitmålade väggar varav en gul fondvägg.

WC/tvättstuga
I direkt anslutning från sovrum 1 når ni det stamrenoverade helkaklade badrummet (2014) som idag disponeras som wc/tvättstuga. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, wc-stol, handfat med vit kommod samt spegel. Det är förberett för duschplats om så önskas.

Sovrum 2
Mindre sovrum som rymmer plats för säng och skrivbord. Här finns en platsbyggd bokhylla. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök
Ljust kök med härligt ljusinsläpp, utsikt mot innergården. Vita luckor med vitt kakel ovanför arbetsbänk av svart laminat. Köket har maskinell utrustning i form av; induktionshäll, ugn, fläkt, mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Parkettgolv och vitmålade väggar varav en vägg i dov grön ton.

Vardagsrum
Vardagsrummet är rymligt med generösa fönsterpartier och öppna ytor där hela familjen får plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Plats för både stor soffgrupp, mediamöbel och matgrupp i anslutning till köket. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns utgången till baksidan med altan i västläge och en liten trädgårdstomt som vetter mot koloniområdet - här kan ni slå er till ro i ett skönt möblemang och njuta av lugnet.

Sovrum 3
Generöst sovrum med fönster mot baksidan. Gott om förvaring i garderobsvägg med 4 skjutdörrar varav 2 med spegelglas. Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Badrum
Stamrenoverat helkaklat badrum (2014) som är utrustat med golvvärme, förvaringsskåp, takdusch med infällbara glasväggar, wc-stol, handfat med vit kommod samt spegelskåp med belysning.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Solig och fin uteplats med altan som övergår till gräsmatta. Här kan ni njuta av lugnet i eftermiddagssolen och blicka ut över den grönskande kolonilotten.

Bilplats

Det finns 212 parkeringsplatser.
Kostnad: 110 kr/mån.
Kösystem: Alla nyinflyttade erhåller 1 p-plats

Det finns 114 st garageplatser.
Kostnad: 280 kr/mån.
Kösystem: Det går inte att uppskatta kötiden då den varierar beroende på in- och utflyttning i föreningen.

Renovering

Utförda renoveringar:
1986 - Takomläggning
2013-2014 - Elstigar bytta
2014-2015 - Stamrenovering
2016-2017 - Målning av fönster och dörrar
2018-2019 - Byta räcken till loftgångar samt balkonger
2020 - Byte garageportar G2-G4
2020 Installation av solcellsanläggning
2021 - Asfaltsomläggning

Planerade renoveringar:
2022 - Fasadtvätt, kalkstensfasad
2022 - Byte av fläktar.
2022 - Ytskiktsrenovering trapphus
2023 - Tätning utfackningsväggar
2024 - Byte maskinutrustning tvättstugor
2025 - Omläggning yttertak, montering hängrännor och stuprör mm.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 84 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 1967-68

Byggnadssätt

Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Mekanisk (endast frånluft).

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Levereras av Comhem, grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Internetanslutning: Levereras av Bredbandsbolaget, bredband 250 ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör tre förrådsutrymmen, ett förråd ute på altanen, ett vanligt lägenhetsförråd på nedre botten och ett extra mindre förrådsutrymme en trappa upp.

I föreningen finns även: tvättstuga, festlokal, bastu, biljardrum, pingisrum, snickarbod, vävstuga samt ett stort gym. På gården finns bouleplan, flera lekplatser, tennisbana samt fotbollsplan. Odlingslotter finns att hyra.

Lägenhetsnummer

17

Ekonomi

Pris: 2 995 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 873 kr. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och ip-telefoni (samtalsavgifter tillkommer). Föreningen står också för bostadsrättstilläggsförsäkringen. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,38846%.

Driftkostnad summa: 872 kr/mån
El: 600 kr/mån
Försäkring: 272 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-06-06. Energiprestanda primärenergital: 179 kWh/kvm och år. Energiklass: F.

Föreningen

Namn: Brf HSB 50 Dagerman
Om föreningen: Föreningen finns på adresserna Dagermansgatan samt Karin Boyegatan och omfattas av 248 lägenheter upplåtna med bostadsrätt.
Ekonomi: Förvaltas av Upplands Boservice. Tfn: 018-18 74 00
Renoveringar:Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Övrigt: Gällande delat ägarskap, diskuteras det med styrelsen.

Visa mer

Visningar

14

Sön 14/8 kl 11:00-11:30

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig

Karta

LÖTEN - Dagermansgatan 7F - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus