Kommande
SVARTBÄCKEN - Svartbäcksgatan 99A - UPPSALA

Bostadsrättslägenhet 4 rok 121 kvm 7 043 kr/mån
Intresseanmälan
Svartbäcksgatan 99A
Intresseanmälan

Välkommen till denna unika bostad i härliga Svartbäcken! Här bor du högst upp i en ljus och trivsam lägenhet med två balkong i bästa solläge och eldstad. Planlösning erbjuder två entréer till bostaden vilket gör det möjligt att själv skapa möjligheter till generationsboende eller uthyrningsdel. Intill bostadens båda entréer ligger varsitt badrum. Planlösningen erbjuder i nuläge ett renoverat kök med vitmålade trätak där golvet visar spår på vart väggen till pigkammaren tidigare delade av det idag rymliga köket. Ny köksinredning och delvis nya vitvaror står på plats. Den stora matsalen kan delas upp till två rum då det finns två ingångar till rummet och ljusinsläpp från två väderstreck. Det stora vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot matsalen, de båda rummen har genomgående parkettgolv och stora fönster som ger fint ljusinsläpp och i vardagsrummet står en fin öppen spis som går att nyttja. Två stora sovrum varav det ena har inbyggda garderober. Intill köket ligger ett badrum som idag används som tvättstuga med wc samt ett badrum med dusch finns i andra sidan av bostaden intill sovrummen.


Avgiften kan anses relativt hög men bostaden är ovanligt stor då den först planerats att rymma 2 rok samt 3 rok, de båda bostäderna köptes i ett tidigt skede vid byggnationen av sin första ägare som då tog chansen att skapa denna drömbostad. Lånen i föreningen uppgår till endast 3 milj med 2.062 kr lån/kvm.

Bostaden är belägen i trivsamma och uppskattade Svartbäcken med närhet till idrotts- och badanläggningen Fyrishov samt Torbjörnstorg med bl. a. matbutik, café, restauranger, frisörsalong, postombud samt
tobakshandel. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera löp- och skidspår, utomhusgym, Naturlekplatsen, hundhage och härliga promenadstråk. Bostadsområdet Svartbäcken ligger på bekvämt promenad- och cykelavstånd t ill city och dess breda utbud av caféer, restauranger, butiker samt service. För den som önskar färdas med kommunala medel finns mycket goda kommunikationer med buss och för den bilburne pendlaren ligger påfarten till E4:an i närheten.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1943
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
121 m² (Enligt föreningen är bostaden registrerad som 5 rik)
Månadsavgift
7 043 Kr
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej

Övrig Information

Bilplats

15 st P-platser med el-plint. 160 kr/mån. kö för närvarande.
4 st Mc-platser
Kontrollerat 2022

Byggnad/Storlek

121 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 1943

Lägenhetsnummer

A3a

Ekonomi

Månadsavgift: 7 043 kr. Andel i föreningen är 8,2287%.

Föreningen

Namn: Brf Ingegärd nr 2
Renoveringar:
1986 Tilläggsisolering i tak
1992 Renovering av tak, fasad och balkongerna
1997 Fastigheten är stam- och elnätsrenoverad
2005 Installation av säkerhetsdörrar
2007 Nya fönster, upprustning av tvättstuga
2009 Torkrum renoverat
2010 Nya parkeringsplintar med bl.a. sensorer för utomhustemperatur
2018 Byte av fjärrvärmeväxlaren (ägs gemensamt med Brf Ingegärd nr 1, Svartbäcksgatan 97), rening av radiatorsystemet, byte av samtliga radiatorventiler med termostat. Nya tvättmaskiner.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SVARTBÄCKEN - Svartbäcksgatan 99A - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus