Till salu - Sön 14/8 kl 12:00-12:30
LINDBACKEN - Utgårdsvägen 21 - Uppsala

Fantastiskt designparhus med fritt läge mot skogen!

Bostadsrättsparhus 6 rok 176 kvm 6 955 kr/mån 5 100 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Utgårdsvägen 21 5 100 000 kr
Intresseanmälan

Fantastiskt designparhus med fritt läge mot skogen!

Välkommen till Utgårdsvägen 21 och detta mycket fina parhus med ett centralt läge i Lindbacken. Nära skola, förskola, busshållplats och den kommande Handelsbyn vid Ica Nära.

Huset uppfördes av populära Blooc under 2017 och är en av Lindbackens största modeller som ger stora luftiga ytor. Den stora tomten angränsar från skogen och det gör att du kan vistas på tomten utan någon större insyn. När du kommer in i huset slås du av dess svala färgsättning i toner av Nude, vitpigmenterade golv, vackra glaspartier i stål och gjutjärnskamin som ger detta hus dess unika karaktär och känsla av New York. Här finns många detaljer, platsbyggt skrivbord som blir en harmonisk plats att arbeta i hemmet, gott om förvaring i hela garderobsväggar, ett kök med inredning från Kvänum och bänkskiva delvis av Kolmårdsmarmor.

Ett smycke och extra rum till huset är det orangeriet med vattenburen golvvärme, det ger dig känslan av att vara utomhus året om.

Den vackra trappan i rostig korall med ett specialdesignat smidesräcke leder dig upp till övervåningen där du slås av rymd med upp till 6 meter i takhöjd mätt från entréplanet. Ett öppningsbart fönsterparti i taket gör att ljuset flödar in i kärnan av huset. Det gör att huset hela tiden känns ljust, även under en mulen och regnig dag. På övervåningen finns tre sovrum varav ett större rum för föräldrarna med walk-in-closet och passage till ett praktiskt klädvårdsrum och vidare in till det lyxiga badrummet med ett gjutjärnsbadkar.

Lindbacken är ett område som växer och som har allt en barnfamilj kan önska i form av förskolor, skolor, mataffär och grönområden, för den som uppskattar närheten till naturen. Skolan ligger ett stenkast bort från huset, Ica och den kommande Handelsbyn endast huvudgatan upp. Det finns goda förbindelser för den som väljer att åka kommunalt. Uppsala centrum når du på under 20 minuter med buss. För den som väljer att bilpendla når du E4an på 5 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsparhus
Byggnadsår
2017
Rum
6 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
176 m²
Månadsavgift
6 955 Kr
(Kallvatten ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och varmvatten tillkommer.)
Pris
5 100 000 Kr (eller bud)
Hiss
Nej

Planlösning

I entrén välkomnas du av ett exklusivt matt grått klinker lagt i klassiskt fiskbensmönster. Från hallen möts du av en vacker trappa målad i en mogen ton av rostig korall med specialdesignat räcke i vitt stål och nät. Du slås sedan av den makalösa takhöjden över trappan om nästan 6 meter med flera takfönster som ger rikligt med ljusinsläpp i hela huset.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Centralt placerad står den gedigna gjutjärnskaminen med en effektfull skorsten som löper genom huset.

Köket är ett klassiskt kök av hög kvalité från kökstillverkaren Kvänum. De vackra nude-färgade ramluckorna harmoniserar med bänkskivan i vitlaserad bok och kolmårdsmarmor. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Samma brödhylla som blivit ett signum för BLOOC finns i köket och används med lätthet som förvaring av kryddor, keramik eller vin. Vitvarorna är från italienska Smeg och kylskåpet i rostfritt imponerar på de flesta.

Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort ateljéfönster med "New York- känsla". Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Ett interiört stålglasparti finns också mellan vardagsrum och matplats. Från matplatsen når ett varmbonat fantastiskt orangeri som kan användas året om. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att kunna ge plats åt ytterligare ett rum. Se alternativ planlösning.

I hallen på nedre plan finns gott om förvaring, städskrubb under trappan och husets tekniska kärna med mediacentral, värmepump och övrig teknik. De massiva skjutdörrarna skapar flexibla förvaringsmöjligheter från golv till tak
och läderbeslagen unikt framtagna av BLOOC blir bara vackrare med tiden.

Badrummen inger en varm ombonad känsla med en klassisk kommod i Nude-färg från Kvänum. På första våningen är badrummet utrustat med dusch och i det privata lite större badrummet finns ett exklusivt gjutjärnsbadkar. Kommodens bänkskiva är gjord i massiva stensorten Jura Grey och tvättstället i vitt porslin. Den ovala spegeln med hylla i glas och pendellampan i mässing kommer från BLOOC. Det hexagonformade golvet har en lugn färgsättning i fyra toner slumpmässigt lagt och skapar kontrast till väggarna i beige
färgsättning och det vita väggkaklet.

På övre plan finns två mindre sovrum och ett större sovrum. Båda de mindre sovrummen har klädkammare med klädstänger. Det större sovrummet är utrustat med en walk-in-closet, med klädstänger i läder och hyllplan från Kvänum. Det stora sovrummet, den stora klädkammaren och husets tvättrum ligger i fil med genompassage till badrummet. På övre plan finns också ett rymligt allrum för tv-underhållning eller lek.

Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Från vardagsrummet nås insynsskyddad uteplats med trätrall och från matplatsen nås det härliga varmbonade orangeriet där solen strålar in från söder och som blir ett härligt rum att njuta i året om.

Bilplats

Parkeringsplats under pergola.

Byggnad/Storlek

2-plans parhus, 176 kvm , 6 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2017

TV- och internetanslutning

TV: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Lägenhetsnummer

21

Ekonomi

Pris: 5 100 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 6 955 kr. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och varmvatten tillkommer. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 7,8014%.

Föreningen

Namn: Brick
Om föreningen: 14 st parhus & friliggande hus med fasader i tegel. Inuti har husen en ovanligt sval karaktär, utan att på något sätt bli tråkiga. Färgsättningen går i toner av nude och rostig corall. Formspråket, materialvalen och placeringen av husen är minst sagt spännande.

Allt det du kan förvänta dig. Gammalt möter nytt med kolmårdsmarmor, gjutjärnskaminer och orangerier. På baksidan finns den egna lummiga och lugna oasen och här finns möjlighet att grilla och njuta av långa soliga sommardagar. De vinterisolerade orangerierna ger en härlig känsla av att vara ute och här kan du sitta och äta middagar årets alla månader.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av SBC.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

14

Sön 14/8 kl 12:00-12:30

Varmt välkommen på visning! Anmäl gärna din ankomst på hemsidan.

Anmäl mig
15

Mån 15/8 kl 18:30-19:00

Varmt välkommen på visning! Anmäl gärna din ankomst på hemsidan.

Anmäl mig

Karta

LINDBACKEN - Utgårdsvägen 21 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus