RM+
LÖTEN - Lings väg 50 - UPPSALA

Rymlig 2:a med stora sällskapsytor, bra förvaringsmöjligheter och inglasad balkong med fint läge!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 69 kvm 4 236 kr/mån 1 595 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Lings väg 50 1 595 000 kr
Intresseanmälan
Image
Image

Rymlig 2:a med stora sällskapsytor, bra förvaringsmöjligheter och inglasad balkong med fint läge!

I populära kvarteret Ling finns nu möjlighet att flytta in i rymlig genomgångslägenhet som har inglasad balkong med vy mot skog och innergård. Här bor du i Brf Ling som är en mycket stabil förening, där hyran inte höjts på flera år!

Bostadens planlösning fördelar sig på en hall med avhängningsmöjligheter, kök i lagom öppen planlösning mot matplats och vardagsrum som ger goda möjligheter att samla vänner och bekanta för trevliga middagar. Från vardagsrummet finner du utgången till den trevliga balkongen med lugnt och fint läge. Vidare finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och byråer och ett kaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Bostaden erbjuder även mycket goda förvaringsmöjligheter med stor klädkammare, förråd i lägenheten samt ett källarförråd, som du enkelt kan nå med hiss.

Brf Ling är en välmående och välskött förening med varierad bebyggelse och luftiga grönytor mellan husen. I föreningen finns flertalet tvättstugor, övernattningsrum, samlingslokal, gym, fina lekplatser mm. Inom bekvämt promenadavstånd finner du Heidenstams torg med bland annat Ica, frisör, gym, apotek och vårdcentral. Härifrån har du cykelavstånd in till city och Gränby Centrum med all dess utbud. För er som tycker om natur finns det upplysta Röbospåret i närheten där slingan stäcker sig ända bort till Gamla Uppsala Högar. Perfekt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart.

Detta är en kommande försäljning - Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1984-86
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
69 m²
Månadsavgift
4 236 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, vaen och grundutbudet av kabel-tv via Comhem. Det tillkommer ett obligatorisk tillägg på 150 kr i månaden för bredband.)
Pris
1 595 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja

Övrig Information

Uteplats

Inglasad balkong i öst med vy mot skog och lugn innergård.

Bilplats

Föreningen håller på med en översyn av parkeringsreglerna som syftar till att det ska bli lättare för ny boende att få en första parkeringsplats, men lite svårare för bil nr 2. Det finns 121 st garageplatser. Kö. Kostnad 300/månad. 57 st p-platser. Kostnad 95 kr/månad. 116 st p-platser med motorvärmare. Kostnad 150 kr/månad med eluttag.
Kö till parkering, med eller utan el är kort. Det finns även 23 avgiftsbelagda P-platser för besökare. (info 2022-05-31 från vicevärden).

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 69 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 1984-86

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Kabel-tv via Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internetanslutning: Fiber via Bahnof. Hastighet 1000/1000 Mbit/s. Obligatorisk kostnad på 150 kr/mån.

Övriga utrymmen

Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Lägenhetsnummer

19

Ekonomi

Pris: 1 595 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 236 kr. I månadsavgiften ingår värme, vaen och grundutbudet av kabel-tv via Comhem. Det tillkommer ett obligatorisk tillägg på 150 kr i månaden för bredband. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,30994%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-03-05. Energiprestanda primärenergital: 131 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf HSB 71 Ling
Om föreningen: Bostadsrättsföreningen Ling i Uppsala ligger i stadsdelen Löten, mitt emellan centrum och Gamla Uppsala, intill Heidenstams torg. Föreningens fastigheter, Löten 8:1, 8:3 och 8:4 bebyggdes 1985 - 86 av Byggnadsfirman Anders Diös AB. Här finns 31 bostadshus med 291 lägenheter samt 2 lokaler. Dessutom finns 121 garage och 116 p-platser med motorvärmare och 57 utan, samt 23 avgiftsbelagda besöksparkeringar.

Som boende i Brf HSB 71 Ling har du b.la. tillgång till övernattningsrum för gäster, snickerilokal, träningslokal och bastu. Mycket bra hemsida: www.brfling.se där du kan läsa mer om föreningen. Individuellt medlemskap i HSB krävs av föreningen.
Ekonomi: Enligt årsredovisningen 2021 fanns en plan att höja avgiften med 3 % 2021/2022 men man genomförde inte den. Årsredovisningen säger dock att en avgiftshöjning inte är otänkbar inom de kommande åren. Individuellt medlemskap i HSB krävs av föreningen.
Renoveringar:
Kommande: Tidigare besiktningsrapport påvisar att föreningens tak bör bytas ut. Prioriterade tak redan 2022 är taken på radhus - detta blir etapp 1. Tidsplan, första radhus innan midsommar. Resterande radhus hösten 2022. Se föreningens hemsida samt årsredovisningen för mer information om takrenoveringarna och andra kommande renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LÖTEN - Lings väg 50 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus