Till salu - Tor 30/6 kl 17:30-18:00
LUTHAGEN - Luthagsesplanaden 26C - UPPSALA

Högst upp i huset på våning 5, en bostad som är både ljus och fri från insyn. Hiss!

Bostadsrättslägenhet 2,5 rok 70 kvm 3 847 kr/mån 3 200 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Luthagsesplanaden 26C 3 200 000 kr
Intresseanmälan

Högst upp i huset på våning 5, en bostad som är både ljus och fri från insyn. Hiss!

Välkommen till en rymlig lägenhet högst upp i huset med underbar utsikt, fri från insyn och har ett attraktivt läge i Luthagen. Byggnaden som ligger alldeles intill Ekonomikum är uppförd 1938 och har precis den sköna karaktär som man förväntar sig av ett hus från den här tiden och en härlig vy ut över Uppsala mot kyrka och slott!

Byggnad med en imponerande trappuppgång i marmor, otrolig rymd och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp när du och dina besökare kommer in. Här finns en hiss som gör det enkelt och bekvämt att ta sig upp till lägenheten som ligger på femte våningen, högst upp i huset.

I hallen finns plats för ytterkläder och ett runt fönster på en av dörrarna visar på vart badrummet ligger, ett stamrenoverat badrum som är helkaklat och rymmer ett badkar. Tvättstugan finner ni i samma trappuppgång nere i källaren. Köket som ligger mot den prydliga innergården har en härlig utsikt ni kan njuta av vid frukostbordet som får plats här intill fönstret. En härlig vy mot trädkronor och vackra färggranna tak! Hallen öppnar sig sedan upp i det stora "halvrummet" som passar utmärkt till ett hemmakontor, barnkammare eller en imponerande matsal. Här finns gott om plats för ett större matbord med tillhörande möbler. Sovrummet som även det ligger mot den lugna innergården har stora fönster och är helt fri från insyn. Platsbyggd förvaring med både lådor och garderober för upphängning av kläder. Väggen bakom har fått samma härliga tapet som resten av rummet för den som önskar göra ändringar. Ett imponerande vardagsrum med 270 cm i takhöjd, vilket är genomgående i den fina bostaden, taklister, stor yta och fint ljusinsläpp. På golvet ligger fiskbensparkett som omsorgsfullt lagd med fris, samma golv fortsätter in i matsalen och ger de två rummen en fin samhörighet. Balkonger erbjuder en utsikt mot både kyrka och slott vilket gör att man gärna söker sig ut för att njuta en stund.


Brf Neptunus 2 är en bostadsrättsförening som har skött sin byggnad med god och varsam hand, där bl.a. fönster, tak och stamrenovering gjorts. Belåningsgraden är låg och värme och vatten ingår i avgiften, till lägenheten hör ett vindsförråd, och ett källarförråd. På den grönskande innergården finns trädgårdsmöbler och grill. Om försommaren står här en magisk doft av syrén.


Här är det gott att leva - varmt välkommen på visning!

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
2,5 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
70 m² (Enligt mäklarbilden är bostaden 69 kvm)
Månadsavgift
3 847 Kr
(Obligatoriska tillägg på 160,00 kr för Bredband)
Pris
3 200 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

HALL med ingång till köket och badrummet, intill ytterdörren finns det plats ytterkläder och förvaring i garderober som ligger intill badrummet. Placeringen på dessa garderober och den i matrummet ger plats för ett större badrum för den som önskar bygga om. Parkettgolv och tapet på väggarna.

KÖK med gemytlig matplats intill rummets fönster, fin utsikt ut mot de intilliggande byggnaderna som ligger på andra sidan träden. Köket har renoverats 2014 och har då till större delen fått ny köksinredning, bänkskiva, maskiner, golv, tapet och färg. Här finns spis med induktionshäll, diskmaskin, inbyggd mikro, kyl/frys samt ett tidsenligt skafferi som ger gott om förvaring. Kakel ovan arbetsbänken, parkettgolv, tapetserad fondvägg samt målade väggar.

Helkaklat BADRUM med badkar, handfat och wc. Sanitetsporslinet har bytts ut på senare tid och dragningar finns för att installera tvättmaskin om man väljer att ta bort badkaret.

MATRUM/ARBETSRUM ett stort och härligt rum som trots att det är utan fönster känns ljust och ombonat. Ett vackert fiskbensparkett ligger på golvet och rummet kan skiljas åt från vardagsrummet genom skjutdörren som gömmer sig i väggen mellan de två rummen. Tapet på väggarna och vitmålat tak, taklisten ger det lilla extra till rummen och har satts dit med omsorg. Linneskåp med tillhörande överskåp.

VARDAGSRUMMET är ett underbart rum med gott om luft och rymd. Stora fönster ger ett fantastiskt ljusinflöde och utgång till bostadens härliga balkong i högt och fritt läge. Väggarna är tapetserade och på golvet fortsätter den vackra fiskbensparketten lagd med fris.

SOVRUMMET är stort och har ett generöst förvaringssystem. Väggarna är tapetserade i en härlig grön och skön kulör och på golvet ligger ett trägolv som målats vitt. Elementet har fått sin plats under fönstret i ett grunt burspråk, vilket gör att den inte tar upp onödig plats vid möblering. Fina tak-och golvlister. Rummet är helt fri från insyn precis som resten av bostadens rum.

Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

70 kvm , 2,5 rum och kök, varav 1 sovrum

Lägenhetsnummer

00353

Ekonomi

Pris: 3 200 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 3 847 kr. Obligatoriska tillägg på 160,00 kr för Bredband. Andel i föreningen är 0,27011%.

Föreningen

Namn: Brf Neptunus 2

Visa mer

Visningar

30

Tor 30/6 kl 17:30-18:00

Anmäl mig
03

Sön 3/7 kl 14:00-14:30

Anmäl mig

Karta

LUTHAGEN - Luthagsesplanaden 26C - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus