Kommande
LINDBACKEN - Storstensvägen 77 - Uppsala

Välplanerat radhus med insynsskyddat läge!

Bostadsrättsradhus 5 rok 113,5 kvm 3 798 kr/mån 4 190 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Storstensvägen 77 4 190 000 kr
Intresseanmälan

Välplanerat radhus med insynsskyddat läge!

Modernt och välplanerat bostadsrättsradhus i två plan med trevlig framsidan som rymmer plats för bil samt utemöbler. På baksidan finns en härlig, insynsskyddad altan med kvällssol och en gräsmatta som ger plats för barnen att leka. Ett mycket bra boende i ett uppvuxet Lindbacken.

Detta är en kommande försäljning. Välkommen med din intresseanmälan redan nu.

På entréplanet ryms ett ljust och luftigt vardagsrum och matplats öppet i nock med utgång till trädgården, praktiskt arbetskök med gott om bänkytor, sovrum med förvaring, gästtoalett samt separat sovrumsavdelning med stort sovrum med högt i tak och ljusinsläpp i två väderstreck samt kaklat badrum med separat tvättdel. Det övre planet har ett allrum med vy över vardagsrummet och utgång till en vädringsbalkong i sydostläge samt två bra sovrum.

Husets välkomnande entrésida har stor plattanlagd yta, häck vid tomtgräns och parkering för bilen medan baksidan bjuder på en mysig insynsskyddad trädgård med generöst trädäck som nås från både vardagsrum och sovrumshall, grönskande gräsmatta och ett förråd om ca 6,5 kvm. Här finns en tomt och stor altan som ger dig tillgång till alla kvalitéer med att bo i hus - grilla, njuta av långa soliga sommardagar eller bara släppa ut barnen på tomten.

Lindbackens skola (F-Åk5) ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Det finns fyra etablerade förskolor. ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik tillsammans med den kommande handelsbyn. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter. På vägen passerar du även E4:an, perfekt för de bilpendlare. Goda bussförbindelser som trafikerar 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 minuter. Belyst cykelväg finns hela vägen från Lindbacken till Gränbystaden Galleria och vidare till Uppsala City.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2015/2016
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
113,5 m²
Månadsavgift
3 798 Kr
(Kostnad för uppvärmning och varmvatten ingår ej i månadsavgiften.)
Pris
4 190 000 Kr (eller bud)
Hiss
Nej

Planlösning

HALL med platsbyggd hatthylla med klädstång samt inbyggda skjutdörrsgarderober. Hallen har vitmålade väggar samt klinker på golv i entrén och parkettgolv längre in.

Rakt fram i hallen möts du av ett ljust och luftigt VARDAGSRUM öppet i nock med takfönster samt stort fönsterparti och utgång till trädgården. Här finns plats för både soffgrupp och matplats. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Ifrån både hall och vardagsrum nås det trivsamma ARBETSKÖKET med gott om bänkytor och fönster ovanför diskbänken. IKEA-kök med "Veddinge" luckor och lådfronter, bänkskiva i granit med infällda diskhoar och kakel ovanför bänkytorna. Utrustning: induktionshäll, fläkt (inbyggd i överskåp), ugn (rostfri), diskmaskin (integrerad), kyl (rostfri) och frys (rostfri). Samtliga vitvaror från Electrolux via IKEA. Köket har vitmålade väggar och parkettgolv.

Ifrån hallen nås ett SOVRUM med förvaring i en garderob. Sovrummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

GÄSTTOALETT med vitt kakel på halva väggen med vitmålad vägg ovanför samt antracitgrått klinkergolv. Här finns en vägghängd wc, handfat och spegel ovanför.

Ifrån vardagsrummet nås en separat SOVRUMSAVDELNING med ingång till badrum och ett sovrum och utgång till trädgården och altanen. Här är det vitmålade väggar och parkettgolv.

Stort SOVRUM med högt i tak, härligt ljusinsläpp från två väderstreck och gott om förvaring i 3 st garderober. Sovrummet har en fondvägg med övriga väggar vitmålade och parkettgolv samt fönsterbänk i granit.

Kaklat BADRUM med klinkergolv och ljusinsläpp via ett takfönster. Här finns wc, handfat med kommod, spegel med belysning ovanför, svängbar handdukstork, dusch i hörn med rundade duschväggar samt tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra med praktisk bänkskiva i laminat ovanpå samt överskåp från Ikea med lucka "Veddinge".

ÖVRE PLAN

Via trappan i ek nås det övre planet med ett ALLRUM med dubbla balkongdörrar mot vädringsbalkongen samt en vy över vardagsrummet.

Här uppe finns TVÅ bra SOVRUM som har förvaring i varsin garderob, vita väggar och parkettgolv.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Från allrummet på övre plan nås en vädringsbalkong i sydostläge.

Bilplats

Intill husets entré finns en parkeringsplats för en bil.

Byggnad/Storlek

Radhus, 113,5 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Byggnadsår: 2015/2016

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft.

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till fibernät. Abonnemang ingår ej i avgiften.
Internetanslutning: Ansluten till fibernät. Abonnemang ingår ej i avgiften.

Lägenhetsnummer

77

Ekonomi

Pris: 4 190 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 3 798 kr. Kostnad för uppvärmning och varmvatten ingår ej i månadsavgiften. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av . Andel i föreningen är 6,14%.

Driftkostnad summa: 2 316 kr/mån
El: 2 021 kr/mån
Försäkring: 295 kr/mån
Kommentar: I elkostnad ingår uppvärmning.

Energiprestanda

Förbrukning: 47 kWh/kvm år.

Föreningen

Namn: Brf Bergmyntan
Om föreningen: Brf Bergmyntan består av 13 radhus och 4 kedjehus i Lindbacken.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Storstensvägen 77 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus