Till salu
STENHAGEN - Herrhagsvägen 195 - UPPSALA

Attraktivt läge!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 55 kvm 3 160 kr/mån 1 750 000 kr (eller enligt ök)
Intresseanmälan
Herrhagsvägen 195 1 750 000 kr
Intresseanmälan

Attraktivt läge!

Välkommen till denna fina lägenhet alldeles intill Stenhagens centrum.
Lägenheten är mycket välplanerad och erbjuder vardagsrum med en stor fin balkong in mot gården, välutrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger en bra känsla av ljus och rymd, sovrum med tre garderober och fönster in mot gården, hall med en mycket stor klädkammare bakom praktiska spegeldörrar, bekvämt duschrum med helkaklade väggar, golvklinker, tvättmaskin och torktumlare.

I föreningen finns stora gräsytor med parkbänkar, lekplats och utegrill som man kan nyttja.

Stenhagen ligger i västra Uppsala endast ca 4 kilometer från Uppsala centrum. I stadsdelen finns ett stort köpcentrum med ICA-Maxi, apotek, ATG, systembolag, gym, restauranger mm. Det finns ett flertal förskolor, skolor, lekplatser, bibliotek mm. Mycket bra och snabb cykelväg till centrum samt bra busskommunikationer. Bra pendlarläge med bil.

Visa mer
Kjell Samuelsson
Ansvarig mäklare
Kjell Samuelsson kjell.samuelsson@riksmaklaren.se
070-294 81 90
”Söker du erfarenhet och kompetens? Kontakta mig.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2016
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
55 m²
Månadsavgift
3 160 Kr
(I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten avläses och debiteras för faktisk förbrukning. Föreningen har ett gemensamt el-avtal där medlemmarna debiteras efter förbrukning. Föreningen står också för en kollektiv bostadsrättsförsäkring för samtliga bostäder, vilket bl a innebär att bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha ett bostadsrättstillägg till sin ordinarie hemförsäkring.)
Pris
1 750 000 Kr (eller enligt ök)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
624 158 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2021.)
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Ja

Planlösning

HALL med parkettgolv och plats för ytterkläder. I anslutning till hallen finns en mycket rymlig klädkammare med skjutbara spegeldörrar. VARDAGSRUM med parkettgolv och utgång till stor balkong i lugnt läge mot innergården. KÖK i öppen planlösning med vardagsrummet, vilket ger en bra känsla av ljus och rymd. Köket har parkettgolv och är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, kyl, frys samt en mindre matplats. SOVRUM med parkettgolv och tre garderober. Helkaklat DUSCHRUM med golvklinker, duschhörna med vikbara dörrar, handfat, wc, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp.

Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Föreningen har ett 50-tal parkeringsplatser. Samtliga har motorvärmaruttag. P-platsen kostar 350:- per månad. Separat kö.

Byggnad/Storlek

55 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 2016

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Föreningen har ett gruppavtal med Tele2 för TV, bredband och telefoni vilket ingår i månadsavgiften.

Lägenhetsnummer

55

Ekonomi

Pris: 1 750 000 kr (eller enligt ök). Månadsavgift: 3 160 kr. I avgiften ingår värme och kallvatten.
Varmvatten avläses och debiteras för faktisk förbrukning.
Föreningen har ett gemensamt el-avtal där medlemmarna debiteras efter förbrukning.

Föreningen står också för en kollektiv bostadsrättsförsäkring för samtliga bostäder, vilket bl a innebär att bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha ett bostadsrättstillägg till sin ordinarie hemförsäkring. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,92787%.

Föreningen

Namn: Brf Hsb 65 Flintstenen
Om föreningen: HSB Brf 65 Flintstenen består av sju huskroppar som byggs i två respektive fyra våningar. Det är totalt 80 bostadsrätter om två till fyra rum och kök i olika storlekar.


Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Upplands Boservice. .
Överlåtelseavgift: 1120 kr
Pantsättningsavgift: 448 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

STENHAGEN - Herrhagsvägen 195 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus