Såld
NORBY - Eksoppsvägen 43 - UPPSALA

Äntligen, en stor tvåa med uteplats mot skogen belägen i populära Trädgårdsstaden i Norby!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 67 kvm 4 646 kr/mån 1 785 000 kr Slutpris 2 600 000 Kr Budhistorik
Eksoppsvägen 43 1 785 000 kr

Äntligen, en stor tvåa med uteplats mot skogen belägen i populära Trädgårdsstaden i Norby!

Varmt välkommen till den här rymliga tvåan i ett ypperligt läge i Trädgårdsstaden i Norby. Området är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden med Hågadalen nära. Lägenheten ligger på nedre botten med utgång till en underbar uteplats som vetter mot skogen vilket gör att det är minimalt med insyn. Huset som lägenheten ligger i är om två våningar, vilket ger lägenheten riktig radhuskänsla.

Det rymliga sovrummet är ljust och fint och har ett stort fönster som ger dig fin utsikt mot grönskan. Vardagsrummet har utgång till uteplatsen med stor trätrall och du har även en liten gräsyta där du kan ställa upp en hängmatta på stativ för lata dagar. Odlingslådor finns för den odlingsintresserade. Del av uteplatsen är under tak vilket är mycket praktiskt. Köket är stort och man får med enkelhet plats med 4-6 personer vid matplatsen. En rymlig klädkammare finns i hallen vilken har platsbyggda garderober och lådor. Persienner på alla fönster.

Perfekt boende för den lilla familjen eller villasäljaren som söker ett lättskött boende med en egen liten trädgårdstäppa. 50 meter från lägenheten finns ett elljusspår om som går in i Norbyskogen och stigarna som leder ner till Hågadalens vackra naturreservat. Murkelparken med fotbollsmål, lekplats och litet utegym finns på gångavstånd. I Trädgårdsstaden finns ett utegym, stor gräsyta med fotbollsmål och en mysig grillplats. Skridskobana på vintern brukar ordnas av boende i området. Svamptorget ligger nära och där finns bla matvaruaffär.

Föreningen har en kvarterslokal som man kan hyra på kvällar och helger. Till bostaden finns ett förråd i angränsande byggnad. Det finns vanlig parkering för boende och besökare.

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1992
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
67 m²
Månadsavgift
4 646 Kr
(Inkl värme och vatten.)
Pris
1 785 000 Kr
Våningsplan
1 av 2
Hiss
Nej

Planlösning

Generös HALL med terrakottaklinker och hatthylla.

Höger om hallen finner du BADRUMMET som är utrustat med tvättställ med kommod, badkar med dusch, tvättmaskin (2018) och wc. Två badrumsskåp. Tvättbänk med ho och trådback. Ljus våtrumstapet på golv och väggar. Vädringsfönster.

Efter badrummet ligger det en stor KLÄDKAMMARE med gott om förvaring i det platsbyggda garderoberna.

Generöst SOVRUM med garderobsvägg och rejält med plats för en dubbelsäng eller exempelvis våningssängar. Stort härligt fönster ut mot skogen och uteplatsen. Ljust målade väggar och en vacker fondtapet. Laminatgolv.

Stort VARDAGSRUM med en fin gul tapet och parkettgolv. Utgång till härlig UTEPLATS som ligger i ett underbart läge ut mot skogen.

Välutrustat KÖK med spis, fläktkåpa, mikrovågsugn, fullhöjd på kyl och frys, diskmaskin (2018). Originalkök med utbytta handtag, vitt kakel med blå bård, plastmatta och ljusa väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

17 st garageplatser finns. Separat kö. Det är föreningen som har info, inte Riksbyggen. Kostnad 300 kr/månad. Planer finns på att installera några laddboxar i några av garagen. Vanlig parkering finns att tillgå i området. Gott om parkering i området

Byggnad/Storlek

67 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1992

TV- och internetanslutning

TV: Tele2/ComHem
Internetanslutning: Tele2/Comhem - Kostnad ca 868 kr/mån

Lägenhetsnummer

0066

Ekonomi

Pris: 1 785 000 kr . Månadsavgift: 4 646 kr. Inkl värme och vatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,70167%.

Driftkostnad summa: 1 447 kr/mån
El: 303 kr/mån
Försäkring: 276 kr/mån
Övrigt: 868 kr/mån
Kommentar: Övrigt avser bredband och kabel-tv

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Energiklass: F.

Föreningen

Namn: Brf Riksbyggen Uppsalahus 31
Om föreningen: Vårstäd sker tillsammans med Samfälligheten.
Ekonomi: Ingen höjning utan avgiften ligger fast. Sänktes 2013 med 10%.
Renoveringar:
2018 Alla fasader och fönster - Uppfräschning och målning.
2018 Balkonger på trähusen sågs över.
2018 Brandsäkrade vindarna.

Planering av OVK samt radonmätning under 2020.

Stammarna spolas regelbundet.

Stammarna är ej bytta och det planeras först göras om 15-20 år.

Tak ska ses över och ev. takvård ska genomföras framöver.

Planering finns för 6 st laddningsboxar för elbil.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Allmänt om området

Norby är ett av Uppsalas populäraste område med mest villabebyggelse. Närheten till Hågadalen och cykelavstånd till Stadsskogen och Uppsala centrum gör området både barnvänligt och lungt, men ändå nära det mesta. Flera förskolor finns i Norby samt Malmaskolan som har sexårsverksamhet- Åk 6. Valsätraskolan och Eriksbergsskolan där man går Åk 7-9 ligger på bekvämt gång-/cykelavstånd. Svamptorget ligger nära med bla. ICA-butik, pizzeria, blomsterhandel och konditori.

På cykelavstånd finner du det nyrenoverade köpcentret i Gottsunda med badhus, bibliotek. vårdcentral, restauranger, Kvantum, Willys, Lidl, Systembolag och all tänkbar service.

Kommunikationer

Superbra kommunikationer ner på stan och söder ut i Uppsala genom stadsbussar.

Visa mer

Karta

NORBY - Eksoppsvägen 43 - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus