Till salu - Sön 4/12 kl 12:00-12:30
STENINGE SLOTTSBY - Bagarstugans väg 53, hus 20 - MÄRSTA

Boende med hög standard och altan i söder som ger sol hela dagen!

Bostadsrättsradhus 5 rok 99 kvm 4 656 kr/mån 3 450 000 kr (Accepterat pris)
Intresseanmälan
Bagarstugans väg 53, hus 20 3 450 000 kr
Intresseanmälan

Boende med hög standard och altan i söder som ger sol hela dagen!

Stilsäkert boende med ett mycket fint läge i Brf Slottsträdgården - här erbjuds ett radhus med altan i söder vilket gör att du kan njuta av sol hela dagen. Brf Slottsträdgården har uppförts av Blooc och SHH Bostad och består av 32 radhus med inflytt från september 2021 till januari 2023. Känslan i huset är exklusiv med materialval i sobra toner kombinerat med vackra designelement. I badrummet kan nämnas den fina spegeln som en detalj på vid husets entré de vackra lamporna som lyser upp i mörkret.

Huset är fortfarande under byggnation och det har därför inte varit möjligt att fota invändigt. För att ge en bra bild av huset har vi blandat bilder som är renderingar med bilder från ett likvärdigt hus i föreningen som nu är inflyttat och med bilder från ett annat projekt. Fler bilder kan fås mot förfrågan.

Inflytt i just detta är möjlig från den 12 januari 2023. OBS! VISNING SÖNDAG DEN 30/10 KL 14.30-15.00 SKER PÅ BAGARSTUGANS VÄG 11.

OM BOSTÄDERNA
Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill. Den perfekta platsen för varma sommarkvällar.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummen är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

På den övre våningen samlas husets fyra sovrum kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummen är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummen är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst – sovrum, gästrum eller kontor. Det finns även möjlighet att välja tre sovrum och ett öppet allrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

ARKITEKTEN BERÄTTAR
Med det gamla slottet i hjärtat på byn är Steninge Slottsby ett bostadsområde med värdefull kulturhistorisk karaktär. Arkitekturen samspelar med det traditionella uttrycket i området, fast med en kontemporär tolkning - byliv i ny tappning. Husen har fått en varm och klassisk färgsättning som bidrar till en småskalig modern idyll där varje husfasad får sitt eget uttryck med grönskande privata förgårdar och parken som omger husen likt en oas. I husen finns en genomgående harmonisk och sober färgskala med material som är enkla att kombinera med många personliga stilar. Den genomarbetade fönstersättningen binder ihop den lummiga utemiljön med interiöra och skapar fina siktlinjer inne i husen som tillåter en praktisk placering av möbler - Henni Ruohonen, arkitekt på Blooc

OM OMRÅDET
Längtan efter ett enklare liv nära natur utan att behöva söka sig alltför långt från stan eller till en förort utan liv och aktivitet. Längtan efter en livsmiljö som är mer än bara en plats för boende. Steninge Slottsby förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalitet. Inspirerat av den traditionella byn är kärnan i området gemenskap och en livsstil som är aktiv, men tillbakalutad. Stenladans utbud av butiker, restaurang och café och andra upplevelser sätter en stark prägel på byn, men också det stora utbudet av aktiviteter och allt vad naturen ger. På sommaren njuter du av bad på badplatsen och precis runt hörnet hittar du upplysta löpspår. Steninge Slottsby erbjuder något för alla. På många sätt skapas ett modernt bostadsområde på kulturhistorisk mark med det gamla slottet som hjärtat i området. En plats för boende och varandra – Steninge Slottsby erbjuder byliv i en ny tappning.

Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information och visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Matts Lüllmaa
Fastighetsmäklare
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök
Boarea
99 m²
Månadsavgift
4 656 Kr
(Utöver månadsavgift tillkommer kostnad för uppvärmning, hushållsel, varmvatten samt bredband.)
Pris
3 450 000 Kr (Accepterat pris)
Hiss
Nej

Planlösning

ENTRÉPLAN:

HALL med plats för ytterkläder. Hallen har klinker på golvet (likt badrum) samt vita väggar.

Intill hallen finns ett stilsäkert kök från Marbodal med luckor i sand, underlimmad diskho, bänkskiva i kvartskomposit i färg Clayl. Ovan bänkskiva finns kakel i glaserad keramik i stående sättning. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror från Siemens.

Härligt VARDAGSRUM som kombineras med MATRUM. Här flödar ljuset in genom stora fönsterpartier. Här finns utgång till altan på baksidan i bästa söderläge som ger sol hela dagen.

BADRUM med klinker på golvet som fortsätter från hallen och väggkakel i glaserad keramik (likt köket) samt målade väggar i ton av sand och fönster. Badrummet är utrustat med handfat med kommod från Svedbergs. Spegel och pendelarmatur från Blooc, duschvägg och toalett Här finns även Frånluftsvärmepumpen.

Under trappan upp till övervåningen finns en praktisk yta för förvaring.

ÖVERVÅNING:

En trappa leder upp till övervåningen och dess hall med genomsikt till övervåningens fyra sovrum.

FÖRÄLDRASOVRUMMET nås direkt till höger från trappen med plats för dubbelsäng och tre garderober.

Vidare finns ytterligare tre sovrum som är perfekta för barnen, gäster, arbetsrum osv.

BADRUM med lika inredning som entréplanets badrum. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Genomgående i huset finns vitpigmenterat askgolv i samtliga torra utrymmen och målade väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Altan belägen i bästa söderläge med sol hela dagen

Bilplats

Till varje hus hör en parkering. Önskas ytterligare parkering finns det ledigt att hyra för 500 kr/mån.

Byggnad/Storlek

Radhus, 99 kvm , 5 rum och kök . Byggnadsår: 2022

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftavärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia

Övriga utrymmen

Förråd

Lägenhetsnummer

20

Ekonomi

Pris: 3 450 000 kr (Accepterat pris). Månadsavgift: 4 656 kr. Utöver månadsavgift tillkommer kostnad för uppvärmning, hushållsel, varmvatten samt bredband. . Andel i föreningen är 3,25496%.

Energiprestanda

Energiklass: B.

Föreningen

Namn: Brf Slottsträdgården i Steninge Slottsby

Visa mer

Visningar

04

Sön 4/12 kl 12:00-12:30

Visning sker på Bagarstugans väg 73. Anmälan via mäklarens hemsida!

Anmäl mig

Karta

STENINGE SLOTTSBY - Bagarstugans väg 53, hus 20 - MÄRSTA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus