Såld - Såld innan visning
LINDBACKEN - Vitmossvägen 211, hus 8 - UPPSALA

Gavelradhus med carport och insynsskyddad trädgård mot allmänning!

Bostadsrättsradhus 5 rok 124 kvm 4 497 kr/mån 4 290 000 kr (eller bud) Slutpris 4 090 000 Kr Budhistorik
Vitmossvägen 211, hus 8 4 290 000 kr

Gavelradhus med carport och insynsskyddad trädgård mot allmänning!

Gavelradhus med carport, stor trädgård och toppläge! Just detta hus är ett av de bästa i hela föreningen avseende läge, storlek och carport. Eftersom huset är under byggnation kan vi inte erbjuda visningar men det går alldeles utmärkt att åka förbi bygget för att se husets läge. Vi kan även boka ett möte där vi går igenom husets interiör genom att titta på bilder och materialprover.

Vi har nu fått möjligheten att fota en "Villa 124" i grannföreningen Brf Mossgläntan för att ge möjligheten att se insidan. De verkliga bilderna är från ett hus i samma utförande, dock spegelvänt. Läs gärna igenom de PDF:er som finns under "Dokument". Där finns t ex planlösning med måttangivelser, finplanering av tomten, situationsplan som visar husets läge och mycket mer bra information.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Ulrika Lööf för mer information och visning! Möjligt tillträde 23 december 2022. Huset håller energiklass B vilket möjliggör Gröna Bolån som ger 0,1% rabatt på din ränta hos de flesta banker.

Skogsbrynet är utformat med fokus på att skapa variation och lyfta fram varje enskild bostads unika kvalitéer. Samtidigt som kvarterets genomarbetade struktur ger området ett sammanhållet uttryck. Huset erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. Lindbacken är den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. En drömplats att växa upp på, trygg och rolig där vännerna är många. En oas att längta hem till.

Kvarteret bryts upp i huslängor om tre till fyra stadsradhus där klackningarna mot gatan skapar olika sollägen, varierade förgårdar och bakgårdar och ger varje hus unika kvalitéer. Skogsbrynet får en sober färgsättning med skiftningar från en dov ljus beige till en gulaktig grön och en mörkare blågrå kulör som väver samman de klackade husen och skapar trivsamma gaturum. Taken och plåtdetaljerna får en bänkande ljusgrå kulör och ger kvarteret med modern men tidlös känsla.

OM LINDBACKEN
Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik samt kommande handelsby. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar på som omväxling kommer du ändå till sist att längta hem, hem till ditt alldeles egna radhus i Lindbacken.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
124 m²
Månadsavgift
4 497 Kr
Pris
4 290 000 Kr (eller bud)
Hiss
Nej

Planlösning

Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner.

I denna bostad om 124 kvm karaktäriseras rummet av en kamin med veckfack och utvändig skorsten och ett platsbyggt skrivbord för läxläsning eller hemmakontor. Bredvid det stora fönsterpartiet leder pardörrar i glas ut till den lummiga trädgården.

På den övre våningen samlas husets sovrum och badrum. Sovrummen är stillsamma, ljusa och väl anpassade för storleken på husen. Alla sovrum är utrustade med garderober med god förvaring. Bostaden har tre sovrum och ett öppet allrum där ett takfönster med ljusschakt är placerat ovanför trappan och skapar ett fint ljusinsläpp. I master bedroom finns ett förråd som du kan använda som en walk-in-closet.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord och är utrustat med dusch och wc. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och är utrustade med tvättmaskin och torktumlare så du slipper släpa tvätt mellan våningsplanen.

Båda badrummen är utrustade med wc, dusch och en kommod i specialkulör enligt edition och interiöra detaljer särskilt utvecklade av Blooc. I denna bostad är badrummet på entréplan utrustat med en dusch medan det övre våningsplanet har ett badkar.

Planlösning Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats i trätrall

Bilplats

Två bilplatser. Carport + parkeringsplats framför

Byggnad/Storlek

2 plan, 124 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomisk plan . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas-isoleringsglas. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frnånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Telias öppna fibernät.

Övriga utrymmen

Förråd på husets baksida

Lägenhetsnummer

8

Ekonomi

Pris: 4 290 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 4 497 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 4,5505%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Energiprestanda primärenergital: 57 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Föreningen

Namn: Brf Skogsbrynet Lindbacken
Ekonomi: Inga kända avgiftsförändringar i dagsläget utöver den ekonomiska planen. (Kontrollerat 2022-11-07)
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Karta

LINDBACKEN - Vitmossvägen 211, hus 8 - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus