50
Budgivning pågår
ULTUNA - Göte Turessons väg 7B - UPPSALA

NYTT PRIS! Superläge för dig som ska studera vid Ultuna eller bara vill bo nära naturen.

Bostadsrättslägenhet 1 rok 29 kvm 3 031 kr/mån 1 275 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Göte Turessons väg 7B 1 275 000 kr
Intresseanmälan

NYTT PRIS! Superläge för dig som ska studera vid Ultuna eller bara vill bo nära naturen.

NYTT PRIS! Etta vid Ultuna som har en uteplats med kvällssol där du kan sitta och njuta av en kaffe i solen! Allt är fräscht och fint då bostaden är nyproducerad. Helkaklat badrum med dusch och kombitvättmaskin. Perfekt för dig som vill ha en liten yteffektiv lägenhet med uteplats i härligt område!

Här bor du nära många vandringsstråk och naturområden, som exempelvis Gula stigen, Sunnerstagropen (med slalom vintertid), Årike Fyris med bra möjlighet till exempelvis fågelskådning, Alnäs, Lunsen mfl. Du har Ekoln, som är en del av Mälaren, med bland annat Lyssnaängsbadet, båthamnarna och restaurang Skarholmen på bra avstånd. Superbra läge om du vill bo nära Akademiska sjukhuset, SLU, SVA, Ångströmlaboratoriet och BMC. Bra möjlighet till att träna finns på Friskis och Svettis, som ligger en kort promenad bort. Du har många fina gång- och cykelstråk naturskönt längs ån som leder in till centrala Uppsala och söder ut ändå bort till Vårdsätra.

Kommunikationerna är mycket bra med lokalbuss som har täta turer från området. Gottsunda centrum ligger relativt nära och har all den service du kan behöva såsom, matvaruaffärer, apotek, systembolag, vårdcentral, simhall, bibliotek mm. På gångavstånd ligger restaurang OPA och Praktikertjänst Ultuna Vårdcentral.

Se ekonomisk plan för mer information om föreningen. Det finns även en bra beskrivning av hela föreningen med dess byggnader där.

Ett förråd tillhör lägenheten beläget på vinden. Låsbara fönster och dörrar då lägenheten ligger på nedre botten.

Lägenheten hyrs ut för närvarande.

Varmt välkomna att höra av er om ni vill titta på lägenheten!

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2022
Rum
1 rum och kök
Boarea
29 m²
Månadsavgift
3 031 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV (basutbud) och bredband (100/100) och bostadsrättstillägg. IMD av varmvatten och el debiteras via föreningen för faktisk förbrukning i efterskott kvartalsvis.)
Pris
1 275 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
489 459 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022 och beräknats på andel i föreningen då andel av årsavgift saknas.)
Våningsplan
1 av 5
(Lägenheten ligger på nedre botten med uteplats.)
Hiss
Ja

Planlösning

HALL
Klinkergolv och vita väggar. Hatthylla. Porttelefon

KÖK
Superfint kök från Vedum med en vit stilfull skåpinredning. Parkettgolv och vita väggar. Grå bänkskiva. Rostfria vitvaror från Elektrolux såsom delad kyl/frys, microvågsugn, diskmaskin, spis samt spiskåpa. Vitt stänkskydd i laminat ovan bänk.

VARDAGSRUM/RUM
Parkettgolv och vita väggar. Utgång till uteplatsen som ligger i ett västerläge vilket ger sol stora delar av dagen. Skrärmvägg mot husets entré. Plattbelagd uteplats.

BADRUM
Vitt kakel och ljus klinker. Helkaklat badrum med tvättmaskin (kombimaskin) med bänk ovan, dusch med duschvägg i glas, handfat med kommod under, badrumsskåp.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Härlig uteplats i västerläge som ger dig sol stora delar av dagen. Ett skärmskydd finns mot entrén till huset. Här kan du ha bekväma utemöbler och plantera i krukor för hög mysfaktor.

Bilplats

Det finns totalt 47 p-platser, varar 11 laddplatser och 11 med motorvärmare. Hyra 800 kr/mån samt eventuell elförbrukning. Det är för närvarande (juli 2023) 5 st på kö. Går inte att säga hur lång tid det tar.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 29 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2022

TV- och internetanslutning

TV: Kabel-tv (basutbud) genom Telia. Ingår i avgiften.
Internetanslutning: Fiber. Bredband 100/100 Mbit/s genom Bredband2. Ingår i avgiften.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

21-1006

Ekonomi

Pris: 1 275 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 3 031 kr. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV (basutbud) och bredband (100/100) och bostadsrättstillägg. IMD av varmvatten och el debiteras via föreningen för faktisk förbrukning i efterskott kvartalsvis. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,72179%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2023-10-20. Energiprestanda primärenergital: 59 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Arboristen
Om föreningen: Bostadsrättsföreningen Arboristen består av totalt 90 lägenheter med adress Göte Turessons Väg 5 A-B och 7 A-B. Föreningen disponerar 47 parkeringsplatser och 3 föreningslokaler.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av Simpleko.
Renoveringar:
Då husen är nybyggda 2022, finns inga planerade renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Nyckelhantering sköts av Byggbeslag Lås & Säkerhet, Kungsgatan 107 (Kungshörtnet) tfn: 010-163 68 00

Till varje lägenhet hör ett vindsförråd.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

ULTUNA - Göte Turessons väg 7B - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus