Såld
KUNGSÄNGEN - Kungsängsgatan 57B - UPPSALA

65 väldisponerade kvm högt upp i huset med två balkonger, perfekt pendlarläge och ledig garageplats!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 65 kvm 3 408 kr/mån 2 495 000 kr (eller högstbjudande) Slutpris 2 495 000 Kr Budhistorik
Kungsängsgatan 57B 2 495 000 kr

65 väldisponerade kvm högt upp i huset med två balkonger, perfekt pendlarläge och ledig garageplats!

Ta chansen att njuta av alla fördelar i denna hemtrevliga och ljusa tvåa med ett högt och fritt läge på våning 5 med hiss från markplan och utmärkt pendlarläge i populära Kungsängen!

Här erbjuds en genomgångslägenhet med trevlig balkong i soligt västerläge med utsikt mot innergården samt en balkong med morgonsol i östläge belägen ut mot gatan. Öppen och väldisponerad planlösning som är fördelad på välkomnande hall med gott om förvaring, välutrustat kök med rymlig matplats och utgång till balkong i östläge - perfekt för morgonkaffet! Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt vardagsrum med utgång till den större balkongen i västläge, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett fräscht helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare.

Brf Kungsängen 1 är en välskött förening med god ekonomi där kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. På den stora grönskande innergården finns sociala ytor, lekredskap, boulebana och cykelställ. Det finns 40 bilplatser i garaget där det just nu finns ledig plats. I garaget finns även 3 st MC-platser för 200 kr/mån.

Lägenheten är belägen i populära Kungsängen som erbjuder dig ett stadsnära boende med alla dess fördelar. Med endast några minuters promenad tar ni er till city med shopping, nöjen, kultur och det vida utbudet av restauranger och caféer. Resecentrum erbjuder ett ypperligt pendlarläge och strandpromenaden invid Fyrisån inbjuder till en avkopplande boendemiljö. Här finns förskolor, gym, frisersalonger, skönhetssalong, mataffär (Willys), apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Nära till det mesta i detta expansiva område som nu vuxit fram rejält med klass och stil och grönskande innergårdar. Här bor en bra mix av människor med allt ifrån studenter, barnfamiljer till äldre par - Helt enkelt ett område där det är lätt att trivas!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2005
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
65 m²
Månadsavgift
3 408 Kr
(I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-tv via ComHem (grundutbud) samt internet (1000/1000 Mbit/s per hushåll). Föreningen står även för bostadsrättstillägg. Obligatorisk elavgift tillkommer om 50 kr/mån.)
Pris
2 495 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
5 av 7
Hiss
Ja

Planlösning

Hall
Välkomnande och rymlig hall med två garderober för förvaring. Väggar i mörkare beige ton och ekparkettgolv.

Kök
Kök med väggar i gul ton och ekparkettgolv. Plats för matgrupp framför fönster och utgång till lägenhetens ena balkong i östläge. Köket har vita skåpluckor och delvis skåpluckor av frostat glas, rött kakel ovan arbetsbänk av rostfritt stål samt grå laminatskiva med aluminiumkant. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med väggar i samma mörkare beigeaktiga ton som i hallen och ekparkettgolv. Rummet ger möjlighet till flera möbleringsalternativ. Utgång till lägenhetens andra balkong som har ett soligt västläge med plats för möbelgrupp och utsikt över den trevliga innergården.

Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och bokhylla. Tre garderober ger plats för förvaring. Rummet har ljusa väggar varav en diskret mönstrad fondtapet och ekparkettgolv.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna varav en vägg med samma svarta kakel som det svarta klinkergolvet med golvvärme. Utrustat med WC, handfat med kommod och spegel med belysning ovan, förvaringsskåp samt duschhörna med infällbara glasväggar. Badrummet har tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Lägenheten har två balkonger i olika väderstreck. Den stora balkongen i västläge har utgång från vardagsrummet och är belägen mot föreningens trivsamma innergård. Lägenhetens andra balkong i östläge nås via köket.

Bilplats

Till föreningen hör 40 st garageplatser, kostnad 700 kr/mån. I dagsläget finns ledig plats i garaget.
Platser för MC och EU-mopeder finns också med separat kösystem (200 kr/mån). Garageporten kan öppnas med fjärrkontroll. Elbilsladdning finns till 4 st gemensamma laddplatser i garaget.

Renovering

2014 Stamspolning
2015 Ommålning av trapphus

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 65 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 2005

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen är ansluten till kabel TV från Tele2. Grundutbud ingår i månadsavgiften.
Internetanslutning: Föreningen har tecknat gruppanslutning till internet (1000/1000 Mbit/s per hushåll) samt IP-telefoni hos Bredband2 som ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen

Det finns ett källarförråd till varje lägenhet.
Föreningen ingår i en samfällighet där garaget och gården ingår.
Cykelförråd finns på gården i separata hus, förvaring av cyklar finns även i garaget. Gården är gemensam för fyra föreningarna och har grönutrymmen, lekredskap och en boulebana.

Lägenhetsnummer

B51

Ekonomi

Pris: 2 495 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 3 408 kr. I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-tv via ComHem (grundutbud) samt internet (1000/1000 Mbit/s per hushåll). Föreningen står även för bostadsrättstillägg. Obligatorisk elavgift tillkommer om 50 kr/mån. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,7406%.

Driftkostnad summa: 700 kr/mån
El: 500 kr/mån
Försäkring: 200 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-09-26. Energiprestanda primärenergital: 106 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Kungsängen 1
Om föreningen: Det finns källarförråd till varje lägenhet.
Cykelförråd finns på gården i separata hus, förvaring av cyklar finns även i garaget. Gården är gemensam för de fyra föreningarna och har grönutrymmen, lekredskap och en boule bana
Ekonomi: Ingen planerad avgiftsförändring, avgiften sänktes med 15 % 2017.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Övrigt: Se mer info på föreningens hemsida: http://www.brf-kungsangen1.se

Visa mer

Karta

KUNGSÄNGEN - Kungsängsgatan 57B - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus