RM+
LÖTEN - Råbyvägen 57A - UPPSALA

KAFFEDOFT & GRILLOS! Här finns goda möjligheter till sköna dagar!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 42 kvm 2 826 kr/mån
Intresseanmälan
Råbyvägen 57A
Intresseanmälan

KAFFEDOFT & GRILLOS! Här finns goda möjligheter till sköna dagar!

KAFFEDOFT & GRILLOS! Här finns goda möjligheter till sköna dagar! (Vill du boka en enskild visning, kontakta mäklaren).

För dig som vill kunna njuta av en stor uteplats med morgonsol! Detta är lägenheten för dig! Förutom den smart planerade lägenheten så får du här en riktigt stor uteplats som kommer ge dig många sköna timmar utomhus. Frukost i solen på förmiddagen och på kvällen är det dags att briljera framför grillen! Kanske har du en katt som vill kunna komma och gå lite som den vill? bara att släppa ut. Lägenheten och uteplatsen passar så klart väldigt/lika bra för dig med hund!

Lägenheten passar många, men troligen bäst till dig som vill bo på markplan och ha en riktigt mysig uteplats!

Köket är modernt utrustat med induktionshäll, separat ugn, diskmaskin och energibesparande blandare, för miljöns skull. I det helkaklade badrummet med klinkergolv finner du duschvägg i klarglas samt kommod under handfatet. Samtliga rum har ekparkett med vita väggar och alla lägenheter i föreningen har antingen uteplats eller balkong.
BRF Skildras husdel av fastigheten färdigställdes under 2018. 63 moderna lägenheter och under huset finns 30 stycken garageplatser. Husbyggare är Ikano Bostad och alla lägenheter har maskinell utrustning och stommar och skåp från IKEA.

Denna lägenhet skiljer sig en hel del från de andra. Förutom att du sommartid har som ett "extrarum" tack vare uteplatsen så finns här en mycket funktionell mellanvägg som skapar en bra sovalkovsdel från vardagsrummet. Perfekt rumsavdelare som också tillför lägenhet en extra vägg för tv och/eller tavlor.

Råbyvägens läge i Uppsala är riktigt bra! I Löten-Gränby bor du centralt med närhet till bland annat matbutiker, idrottsanläggningar och skolor. Gränbystaden samt gallerian, IFU Arena och Centrum når du på gång eller cykelavstånd. Busshållplats finns på nära håll med flera busslinjer som går mot stationen/stadskärnan eller upp mot Gränbystaden och Ikea. Som student når du med cykeln till de flesta campusområdena och nationerna!

Söker du efter ett boende med härlig uteplats har du kommit rätt! Vill du boka en enskild visning, kontakta mäklaren.

Visa mer
Eva Brevemark
Ansvarig mäklare
Eva Brevemark eva.brevemark@riksmaklaren.se
070-545 33 00
”Jag är inte som andra mäklare, träffa mig så kommer du förstå!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
1 rum och kök
Boarea
42 m²
Månadsavgift
2 826 Kr
(Värme, kall- och varmvatten samt tv (basutbud) och bredband (50c) via ComHem)
Våningsplan
1 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

ALLMÄNT/RUMSBESKRIVNING
Planlösningen för denna lägenhet är vad som kallas "öppen". En förbättring har denna lägenhet i form av en riktigt vägg mellan sovrumsdelen och vardagsrummet. Detta gör att denna 1 ROK mer känns som en liten 2 ROK och vill man ta i kan man få det till en mini-3:a, om man skulle räkna "sommarrummet" i formen av uteplatsen. Men det är att ta i. Rymlig 1:a med funktionell mellanvägg till sovrumsdelen.

HALL
Hall med säkerhetsdörr. 1 garderob.

BADRUM
Stort badrum med duschplats, egen tvättmaskin med kombinerad torktumlare (Cylinda). Handfat med kommod. Toalett. Helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv.

KÖKET
Fullutrustat kök. Vitt kakel, vita skåpluckor. Bänkskiva i svartgrå laminat. Utrustning i köket: Spishäll, spisfläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro, diskmaskin och kyl med frys.

RUMMET
Matplats och vardagsrum, allt i ett! Vita målade väggar. Parkettgolv. Mycket praktiskt är det på väggen mot badrummet där det finns flera förvaringsskåp uppe vid taket.
Fransk balkong som ger mycket ljus!

SOVRUMSDEL
Sovdelen i lägenheten är då avdelad med en mellanvägg mot vardagsrummet. Sätta tv på båda sidorna? Eller kanske en riktigt fin tavla? Här finns 4 garderober.

UTEPLATSEN
Härlig uteplats om ca 12,5 kvm som passar utmärkt för morgonkaffet! Här får du sol på morgonen och bit in på förmiddagen. Uteplatsen är stor och du har gott om plats för sittgrupper eller kanske en massa växter? Praktiskt med en grind som gör att du lätt kommer ut på föreningens gräsmatta.

FÖRRÅD
Stort vindsförråd om ca 8,5 kvm. Hissen går hela vägen så man behöver inte bära alls i någon trappa.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Stor uteplats om ca 12,5 kvm som får morgon- och förmiddagssol.

Bilplats

Föreningen har parkeringsplatser i garage under huset och nås ifrån trapphusen och hissen. Det finns parkering för gäster mm runt om i området. Garageplats: 900kr/mån.
3 av platserna är elbilsplatser, dessa kostar 1400 kr/mån. Kö-status, 2022-05-29: lediga parkeringsplatser: 1
lediga Elbil-platser: 0, Personer i kö: 1

Byggnad/Storlek

42 kvm , 1 rum och kök . Areauppgift enligt brf/förvaltaren . Byggnadsår: 2018

TV- och internetanslutning

TV: Via Tele2, I TV utbudet ingår SVT1 HD, SVT2 HD, SVT24 HD, SVT barn HD, Kunskapskanalen, kanal 4, kanal 6 och Axess TV.
Internetanslutning: Bredband (50/10) via Tele2. Ingår i avgiften.

Lägenhetsnummer

7-1002

Ekonomi

Månadsavgift: 2 826 kr. Värme, kall- och varmvatten samt tv (basutbud) och bredband (50c) via ComHem. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 691 kr som betalas av säljare. Andel i föreningen är 1,3241%.

Driftkostnad summa: 802 kr/mån
El: 625 kr/mån
Försäkring: 177 kr/mån
Kommentar: Elförbrukningen avser både abonnemang och förbrukning, ett snitt senaste 5 mån. (Säljaren har Vattenfall).

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2021-05-20. Energiprestanda primärenergital: 78 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Skildra
Om föreningen: Brf Skildra är nyproducerade lägenheter från 2018 på Råbyvägen 57. Föreningen erbjuder sina medlemmar bl.a. gemensam grillplats på den moderna innergården. Här finns även cykelrum, 30 garageplatser för bilar (och elbilar) utvecklat stort miljörum för återvinning. Hiss från markplan och ned till garaget.

Lägenhetsfördelning
1 rok 34-42 kvm 22 st.
2 rok 43-65 kvm 32 st.
3 rok 78-88 kvm 6 st.
4 rok 85 kvm 3 st.
Ekonomi: Avgiften höjdes för första gången i årsskiftet 2021/2022, primärt för att korrigera för inflation sen föreningens start, då ekonomin annars är stabil. Inga övriga större förändringar är planerade nu, vare sig gällande ekonomin eller föreningen i övrigt. (info från brf, 2022-03-21). Den ekonomiska förvaltningen sköts Sweax. 018-651 280
Renoveringar:
Då fastigheten är byggd 2018 finns det inga planerade renoveringar eller behov av underhåll i nuläget. Byggherren, Ikano Bostad, har utfäst en garantitid på 5 år. Ungefär två år efter att lägenheten blev inflyttningsklar är det dags för tvåårsbesiktning (dvs. ca år 2021) En oberoende besiktningsman gick då igenom alla lägenheter och bedömer om det har uppstått några garantifel. Ikano Bostad åtgärdar alla garantifel som tas upp på besiktningen utan kostnad för medlem eller bostadsrättsföreningen.
Överlåtelseavgift: 1691 kr
Pantsättningsavgift: 725 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LÖTEN - Råbyvägen 57A - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus