RM+
FLOGSTA-EKEBY - Flogstavägen 5E - UPPSALA

Gavel 2:a med fint läge i attraktiva Brf Ekeby Hus

Bostadsrättslägenhet 2 rok 63 kvm (+5kvm) 5 658 kr/mån 1 600 000 kr
Intresseanmälan
Flogstavägen 5E 1 600 000 kr
Intresseanmälan

Gavel 2:a med fint läge i attraktiva Brf Ekeby Hus

Nu finns tillfälle att förvärva en mycket trevlig och välplanerad 2:a med ett vackert gavelläge i ett tryggt seniorboende som riktar sig till dig som är 55+. Ekeby hus är en hemtrevlig och stabil seniorförening med gemenskap och bekvämlighet i fokus.

Att bo i brf Ekeby hus är att ha sin lägenhet och rå sig själv och dessutom ha tillgång till en rik social miljö. I matsalen serveras god middag varje dag utom söndagar. Det finns lokaler för olika aktiviteter som gymnastik, bibliotek, bastu, bridge, sällskapsspel, vävning, sömnad, snickerier m.m. I föreningen finns det även frisör och fotvård, mycket populärt och bekvämt! Föreningen har en härlig utemiljö med flera sittplatser med möjlighet att grilla, fika och umgås. Det är bekvämt gångavstånd till två välsorterade livsmedelsbutiker och endast 3 kilometer till Uppsala centrum. Skulle man ledsna på lugnet finns busshållplats i absolut närhet med täta turer direkt till många områden i Uppsala. Det tar cirka 12 minuter att resa med buss till centrum. Från Ekeby Hus når man med buss också Flogsta centrum med ICA Väst, post och vårdcentral liksom Gamla Uppsala, Uppsala universitet, IKEA och Akademiska sjukhuset.

I månadsavgiften om 5658 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband, vindsförråd om ca 5 m² samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt. På det tillkommer en obligatorisk serviceavgift som utöver alla gemensamhetsutrymmen även innefattar hemstädning varannan vecka och fönsterputsning två gånger per år. Serviceavgiften ligger på 3059 kr/månad. I Ekeby Hus populära kök och restaurang serveras middag måndag-lördag mot matkuponger. Det är obligatoriskt att köpa 189 st (3 kvartal) matkuponger för 7 560 kr/år dvs. 40:-/måltid. Det går att köpa flera kuponger under året för den som önskar.

Föreningen har flertalet parkeringsplatser till förfogande åt föreningens medlemmar i garage och utomhus. För besökande gäster finns det flera p-platser utanför huvudentrén.

Ekeby Hus är en aktiv förening helt anpassad efter och för medlemmarnas egna önskemål i fråga om service, trygghet, in För mer information, se föreningens mycket informativa hemsida https://ekebyhus.bostadsratterna.se.

Visa mer
Peter Alfvengren
Ansvarig mäklare
Peter Alfvengren peter.alfvengren@riksmaklaren.se
070-231 19 00
”Kunder anlitar mig för min erfarenhet samt att jag arbetar hårt för att leverera en trygg och bra tjänst.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1984
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea/biarea
63 m² + 5 m²
Månadsavgift
5 658 Kr
(Månadsavgiften betalas kvartalsvis .Obs! obligatorisk serviceavgift 3059:-/mån)
Pris
1 600 000 Kr
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Ljus gavellägenhet med utsikt över ett vackert skogsparti och den fina innergården. V-rum med parkettgolv och ljusa väggar, här finns två garderober. Utgång till en rymlig inglasad balkong som förlänger säsongen att nyttja balkongen rejält. Sovrum med två gavelfönster som ger möjlighet till att disponera om rummet med mellanvägg till två rum. Kök med vita luckor, ny modern maskinell utrustning. Kakel, matplats med vacker fri utsikt över innergården. Vid matplatsen är det ett äldre plastgolv. Rymligt helkaklat badrum, handdukstork, duschhörna, badrumsskåp med förvaring, wc och handfat. Ett rymligt och funktionellt utrymme.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Renovering

Nytt ventilationssystem 2013
OVK godkänd 2014
Föreningen gjorde förbättringar i trädgården 2014

Byggnad/Storlek

Flerfamiljhus, 63 kvm + 5 kvm (biarea) , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1984

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk, utbytt 2013.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Comhem
Internetanslutning: Comhem

Övriga utrymmen

Det finns en stor och fin gemensam matsal där det serveras middag varje dag och en gästmatsal med pentry för privata fester . Det finns lokaler för olika aktiviteter som gymnastik, biljard, bibliotek, bastu, bridge, sällskapsspel, vävning, sömnad, snickerier m.m. Det finns tre möblerade gästrum med dusch och toalett mot låg avgift. I föreningen finns det även frisör och fotvård.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer

E32

Ekonomi

Pris: 1 600 000 kr . Månadsavgift: 5 658 kr. Månadsavgiften betalas kvartalsvis .Obs! obligatorisk serviceavgift 3059:-/mån. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,9436%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-10-18. Energiprestanda primärenergital: 112 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Ekeby Hus
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

FLOGSTA-EKEBY - Flogstavägen 5E - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus