Såld
ROSENDAL - Torgny Segerstedts allé 94 - UPPSALA

Exklusiv etagelägenhet högst upp i huset som präglas av betongarkitektur med unika detaljer!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 114 kvm (+26kvm) 7 067 kr/mån 4 950 000 kr (eller högstbjudande) Slutpris 4 700 000 Kr
Torgny Segerstedts allé 94 4 950 000 kr

Exklusiv etagelägenhet högst upp i huset som präglas av betongarkitektur med unika detaljer!

Möjlighet till snabbt tillträde! - Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!
En nästintill oemotståndlig etagelägenhet med New York känsla i Brf RAW Rosendal finns nu chans att bli din! Lägenhetens boarea om 114 kvm är fördelade över två plan där den totala takhöjden är slående med sina 5,45 m och fönster som sträcker sig från golv till tak med en genomtänkt planlösning, unika detaljer med kulörer i jordnära färger som utstrålar ett lugn och harmoni, samtidigt som allt är modernt och påkostat. Hela lägenheten andas industrikänsla och skapar en härlig karaktär med betonggolv på lägenhetens båda plan. En del av väggarna har utrustats med akustikpanel vilket samspelar sig otroligt vackert mot det råa betonggolvet. Här får du ett hållbart boende som kan anpassas över tid och genom förändrade livssituationer. Lägenheten tillträddes i november 2021 och är därför i mycket gott skick.

Från plan 8 når du via säkerhetsdörr med kod för inpassering lägenhetens entré med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Från entrén tar du dig vidare till köket av stilren grön kulör med platsbyggd förvaring, inbyggda vitvaror och diverse lyxdetaljer som bland annat vinkyl, integrerad köksfläkt i induktionshäll samt samt kyl och frys "side by side" som är utrustad med en vattendispenser vilket betyder att ni alltid har tillgång till kallt vatten och is. Intill köket finns lägenhetens helkaklade duschrum med komfortvärme. Vidare erbjuder entréplanet en fantastisk matplatsdel invid det stora fönsterpartiet med öppen yta upp till plan 9. Här ryms stora sällskap för stämningsfulla middagsbjudningar och härliga soltimmar från lägenhetens balkong om ca 9,8 kvm mot söder. Ett mindre sovrum finns på entréplan som kan nyttjas som sovrum eller varför inte kontor/gästrum? De stora fönsterpartierna på plan 8 och 9 beläget mot söder har utrustats med motorstyrda vertikalmarkiser.

En trappa tar dig upp till lägenhetens övre plan på våning 9 vilket är det högsta planet i huset. Här finner vi ett allrum med plats för stor soffgrupp och mediamöbel. Från allrummet når du lägenhetens rymliga master bedroom med stora fönsterpartier längs hela långsidan av rummet med fri utsikt. Detta rum kan med fördel delas av till två sovrum om så önskas. Utöver garderobsvägg med klädförvaring som sovrummet erbjuder så finns bra förvaringsmöjligheter i rymligt förråd där utpassering till trapphuset på plan 9 finns. Till sist kan du på övre plan njuta av ett badrum med den lilla extra! Här finns ett bubbelbadkar med plats för 2 personer att njuta av lugnet och den fantastiska utsikten via industrifönster blickandes ut mot lägenhetens stora fönsterpartier som är öppet i två plan.

Som en del av Brf RAW Rosendal är du medlem i en äkta bostadsrättsförening innehållandes 50 lägenheter i varierande storlekar och utformningar. Föreningen äger marken, har inga planerade avgiftshöjningar och juridisk person kan godkänns som medlem. Förningens medlemmar har tillgång till gemensam tvättstuga samt cykelförråd. Till detta tillkommer även en gemensam takterrass ovanpå den lägre husdelen som får nyttjas av de boende.

Här bor du granne med Stadsskogen, njut av gröna promenader eller löpturer på cykelvägar längs med Fyrisån. I närheten finns även vackra Hågadalen där det ges möjlighet till svamp- och bärplockning, längdskidåkning samt motionsspår. Rosendal är ett ständigt växande område med fullt av energi! Här finns Ica och Hemköp, gym, restauranger, apotek, bank m.m. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Inom bekvämt avstånd finns även närhet till förskolor, grundskolor och gymnasium. Du som pendlar tar dig till E4:ans påfart inom 5 minuter. Rosendal är helt enkelt ett område att trivas i – år efter år!

Måste upplevas på plats - Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2021
Rum
4 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea/biarea
114 m² + 26 m²
Månadsavgift
7 067 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och kallvatten.)
Pris
4 950 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
9 av 9
(Etagelägenhet belägen på våning 8 & 9 av totalt 9 våningar.)
Hiss
Ja

Planlösning


ENTRÉPLAN
Entréhall
Via säkerhetsdörr med kodlås för inpassering når du lägenhetens entré på plan 8. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Betonggolv och väggar målade i en ljusgrön ton.

Kök
Stilrent och fullt utrustat kök med gott om förvaring i över- och underskåp bakom gröna luckor. Den maskinella utrustningen består av ugn, mikro, integrerad diskmaskin, vinkyl, integrerad köksfläkt i induktionshäll samt kyl och frys "side by side" som är utrustad med en vattendispenser vilket betyder att ni alltid har tillgång till kallt vatten. Guldfärgat stänkskydd ovan arbetsbänk trä. Betonggolv och väggar målade i en ljusgrön ton varav en vägg har akustikpanel.

Vardagsrum/matplats
Via köket kommer ni ut till lägenhetens fantastiska matplats invid lägenhetens storslagna fönsterparti. Här ryms stora sällskap för trevliga sammankomster. Platsbyggd förvaring med samma gröna luckor som i köket. Betonggolv och väggar målade i en ljusgrön ton varav en vägg har akustikpanel ovan den platsbyggda förvaringen upp till tak. Två balkongdörrar på vardera sida av rummet tar dig ut till den härliga balkongen i perfekt söderläge där soltimmarna kan avnjutas ända in på kvällskvisten.

Sovrum 1/kontor/gästrum
Mindre sovrum med plats för säng och skrivbord. Betonggolv och väggar målade i en ljusblå ton.

Duschrum
Helkaklat duschrum i beige ton med komfortvärme på golv. Utrustat med duschhörna med takdusch och vikbara väggar i klarglas, wc-stol, handfat, spegel med belysning ovan. Förberett för att koppla in tvättmaskin.

ÖVRE PLAN
Allrum
Ljust och rymligt allrum med generösa fönsterpartier och ytor där hela familjen får plats. Plats för stor soffgrupp och mediamöbel. Väggar målade i en dov rosa kulör varav en vägg är omålad där den gråa betongvägen bevarats.

Sovrum 2
Mycket rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, arbetsplats och andra trivselmöbler. En skjutdörrsgarderob med dörrar av spegelglas och trä finns för förvaring. Väggar målade i en ljusblå kulör varav en vägg är omålad där den gråa betongvägen bevarats. Detta rum kan med fördel delas av till två sovrum om fler sovrum önskas.

Badrum
Badrum med mönstrad grå våtrumsmatta på golv och grå betongliknande våtrumstapet på väggar varav en vägg har den råa betongväggen bevarad bakom den stora upplysta spegeln och de två vita kommoderna. Vidare erbjuder badrummet wc-stol och ett lyxigt bubbelbadkar med plats för två personer, perfekt plats för avkoppling att njuta av den vackra utsikten från badrummets industrifönster.

Förråd/Walk in closet
Bra förvaringsmöjligheter i rymligt förråd där utpassering till trapphuset på plan 9 finns.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Härlig balkong med vy över takåsarna i Rosendal. Balkongen är ca 9,8 kvm och har söderläge vilket gör att soltimmarna är många.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 114 kvm + 26 kvm (biarea) , 4 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt ritning(ar) . Byggnadsår: 2021

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Valfritt.

Övriga utrymmen

Cykelförråd, tvättstuga och gemensam takterrass.

Lägenhetsnummer

85

Ekonomi

Pris: 4 950 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 7 067 kr. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Andel i föreningen är 4,2079%.

Driftkostnad summa: 930 kr/mån
El: 800 kr/mån
Vatten-avlopp: 130 kr/mån
Kommentar: Kostnaden för VA avser varmvatten.

Föreningen

Namn: Brf RAW Rosendal
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Besqab Förvaltning AB under 2022 och 2023. Inga beslutade avgiftshöjningar (kontrollerat 2022-05-24).
Övrigt: Överlåtelsehandlingar skickas till Besqab Förvaltning AB, BRF RAW Rosendal, Box 5, 182 11 Danderyd + mejl till Ordföranden.

Visa mer

Karta

ROSENDAL - Torgny Segerstedts allé 94 - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus