Till salu - Sön 22/5 kl 13:45-14:30
KUNGSÄNGEN - Bobingatan 2 - UPPSALA

Mitt i Kungsängen vid Anna Petrus park är det dags för denna trivsam lägenhet att få rå om er!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 102 kvm 5 308 kr/mån 4 350 000 kr (utgångspris)
Intresseanmälan
Bobingatan 2 4 350 000 kr
Intresseanmälan

Mitt i Kungsängen vid Anna Petrus park är det dags för denna trivsam lägenhet att få rå om er!

Varmt välkomna till Brf Esplanaden 3, det vita huset vid Anna Petrus park! Kanonfin lägenhet som passar alla. Familj i växande stadie? Pensionärer med barnbarn på besök ibland. Storlek och rumsdisponeringen gör att denna lägenhet passar många familjekonstellationer. Lägenheten är "ung" med bara 1 år på nacken så allt är (vad alla mäklare alltid skriver), nytt och fräscht! Genomgående hög standard!

Fastigheten byggdes av JM och är Svanenmärkt och kvalitetsmärkt med Trygg BRF. Det innebär att Svanen organisationen har granskat och verifierat att JM uppfyllt högt ställda miljökrav samt att byggprocessen, av den oberoende aktören Gar-Bo, har kontrollerats.

Föreningen består av 61 lägenheter och ligger i Kungsängen i Uppsala. Esplanaden 3 består av två huskroppar. Den ena är en förlängning av Esplanaden 2 längs med Sågargatan och den andra är ett gårdshus utmed Bobingatan med fritt läge ut mot Anna Petrus park. Varje lägenhet har ett eget lägenhetsförråd i källaren. Där finns även föreningens garage där det utöver de vanliga parkeringsplatserna finns ett antal laddplatser för elbil, samt flera cykelförråd.

Kungsängen är ett växande område nära Uppsala statskärna. I närheten finns flera grönområden och parker. Närmast är då Anna Petrus Park med avkopplande pergola, gräsmatta, ytor för parkour och skateboard som man från balkongen har ett utmärkt spanarläge ifrån. En bit bort ligger även Fyrisån med sina promenadstråk, Tullgarnsparken, Mjölnarparken och den grönskande Stadsträdgården. Söderut längs ån ligger Kungsängens naturreservat och ytterligare söderut kan Ekoln med dess intilliggande skogar och badplatsen Lyssnaängen nås med cykel. För pendlare blir det en skön morgonpromenad till stationsområdet alt. ta bilen och nå E4:an på några minuter.

Visa mer
Eva Brevemark
Ansvarig mäklare
Eva Brevemark eva.brevemark@riksmaklaren.se
070-545 33 00
”Jag är inte som andra mäklare, träffa mig så kommer du förstå!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2021
Rum
4 rum och kök
Boarea
102 m²
Månadsavgift
5 308 Kr
(Värme och kallvatten. (och tillkommer obl. 220 kr/mån för Internet-TeliaTriplePlay).)
Pris
4 350 000 Kr (utgångspris)
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

Lägenheten består av 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum i delvis öppen planlösning mot köket. Stor balkong, i ena av det mindre rummen finns en klädkammare och i det väldigt stora sovrummet finns en garderobsvägg som täcker hela väggen. Hallen är först som en del vid entrén för att mynna ut så man når lägenhetens alla rum.

För rumsbeskrivning och tillval mm. Se pdf-fil under "dokument och länkar".

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

I föreningen finns det 37 stycken bilparkeringar, varav 4 stycken är elbilsplatser.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 102 kvm , 4 rum och kök . Areauppgift enligt brf/förvaltaren . Byggnadsår: 2021

TV- och internetanslutning

TV: Telia Triple Play
Internetanslutning: Telia Tripel Play (Tillkommer som 220 kr/mån obl. avgift).

Lägenhetsnummer

33-1102

Ekonomi

Pris: 4 350 000 kr (utgångspris). Månadsavgift: 5 308 kr. Värme och kallvatten. (och tillkommer obl. 220 kr/mån för Internet-TeliaTriplePlay). . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 2,05%.

Driftkostnad summa: 870 kr/mån
El: 300 kr/mån
Vatten-avlopp: 50 kr/mån
Försäkring: 300 kr/mån
Övrigt: 220 kr/mån
Kommentar: Övrigt = Internet -Telia Tripelplay, obligatorisk avgift 220 kr/mån. Individuell mätning av el- och varmvattenförbrukning.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2021-03-26. Energiprestanda primärenergital: 68 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Esplanaden 3
Om föreningen: Brf Esplanaden 3 består av 61 lägenheter och ligger i Kungsängen i Uppsala. Esplanaden 3 består av två huskroppar. Den ena är en förlängning av Esplanaden 2 längs med Sågargatan och den andra är ett gårdshus utmed Bobingatan med fritt läge ut mot Anna Petrus park. Varje lägenhet har ett eget lägenhetsförråd i källaren. Där finns även föreningens garage där det utöver de vanliga parkeringsplatserna finns ett antal laddplatser för elbil, samt cykelförråd.

Hantering av nycklar sköts av Certego.

Föreningen har en egen hemsida: https://esplanaden-3.smartbrf.se/

Kungsängen är ett växande område nära city. I närheten finns också flera grönområden och parker. Närmast Anna Petrus Park med avkopplande pergola, gräsmatta, ytor för parkour och skateboard. Ett bit bort ligger även Fyrisån med sina promenadstråk, Tullgarnsparken, Mjölnarparken och den grönskande Stadsträdgården. Söderut längs ån ligger Kungsängens naturreservat och ytterligare söderut kan Ekoln med dess intilliggande skogar och badplatsen Lyssnaängen nås med cykel.
Ekonomi: Inga planerade avgiftshöjningar. Varmvatten debiteras efter förbrukning. El samt bostadsrättstillägg ingår ej utan hanteras enskilt.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Övrigt: Ett förråd till varje lägenhet finns i källar/garageplan och nås med hissen.

Visa mer

Visningar

22

Sön 22/5 kl 13:45-14:30

Välkomna, anmäl er till visningen via hemsidan!

Anmäl mig

Karta

KUNGSÄNGEN - Bobingatan 2 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus