Såld
FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 26B, A1103 - UPPSALA

Sällsynt stor lägenhet i centrala Uppsala!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 130 kvm 4 821 kr/mån 7 490 000 kr Slutpris 7 490 000 Kr
S:t Göransgatan 26B, A1103 7 490 000 kr

Sällsynt stor lägenhet i centrala Uppsala!

Nyproducerad våning, sällsynt för sin storlek, belägen centralt i Uppsala mellan stadsliv och Fålhagens idylliska villor i grön natur. Exklusivt boende med reserverad garageplats* och där känslan av lyx speglas i hela byggnaden allt ifrån arkitektur, påkostade materialval till hiss, gym, trapphus och bostäder. Bekvämt också med endast några minuters promenad till Stockholmspendeln och Uppsalas generösa utbud av nöjen, restauranger och shopping.

Elegans präglar hela våningen med bland annat 2,6 m i takhöjd, generösa fönsterpartier, sobra nyanser, detaljer i mässing som pryder och vackert ekgolv som är lagt i holländskt förband. Lägenheten fördelar sina 130 kvm BOA på tre sovrum med möjlighet till ett fjärde rum, platsbyggt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong med skyddande väggar samt vädringsmöjligheter via fransk balkong. Fönsterna i vardagsrummet vetter mot Fålhagens gröna villaområde. Två stora badrum, båda med dusch- och badmöjligheter och den ena med klädvårdshantering. Golvvärme i alla rum gör inte bara golvet behagligt att gå på utan avsaknaden av element ger mer fina ytor att möblera och ett ännu mer stilrent intryck.

Utöver lyxen i själva bostaden präglas trapphuset med eleganta detaljer som t.ex. högt i tak, vacker belysning, röda mattor och ledstänger täckta i skinn längs med hela trappen. Praktiskt och bekvämt med garage och gym under huset med hiss upp till alla våningsplan samt Coop- butik i samma hus som bostaden.

Som boende i Brf Liljegatan 1 har du allt vad som kan behövas, nära till hands.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

*En garageplats är reserverad till köparen av denna bostad, följer ej med bostaden vid nästa försäljning.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019-2020
Rum
4 rum och kök
Boarea
130 m²
Månadsavgift
4 821 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten.)
Pris
7 490 000 Kr
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder vid en gedigen hatthylla som grå nyans med klädstång inklädd i skinn. Grått klinker på golvet och väggar i sober nyans.

Kök och vardagsrum
Vidare från hallen kommer in i vardagsrummet där köket ligger anslutning. Här finns stora sociala ytor och du väljer enkelt hur du vill möblera rummet men soffgrupp och matsalsbord intill de generösa fönsterpartierna. Utgång till balkong mot gården. Det exklusiva köket, där det finns gott om skåp och lådor för förvaring, är platsbyggt med lackade ramluckor i ljusgrå kulör där beslag och knoppar i mässing från Buster + Punch. Bänkskivor och stänkskydd i natursten. Underlimmad diskho i rostfritt stål och blandare i mässing. Induktionsspishäll och kombinationsugn från Miele. Inbyggd diskmaskin, kyl, frys från Siemens.

Sovrum 1
Masterbedroom med plats för dubbelsäng och sängbord. Fyra garderober och ett linneskåp.

Sovrum 2 & 3
Jämnstora sovrum med vardera en garderob.

Sovrum 4
Möjlighet finns att göra ytterligare ett sovrum i hörnet av vardagsrummet, se planritning. Detta görs på egen hand efter inflytt.

Badrum med badkar
Helkaklat med klinkergolv i grå kulör och kaklade vägar med en blank platta i en ljusbeige kulör. Badrummet är utrustat med spotlights i taket, belysning ovan spegel, tvättställ i porslin med kommod, badkar, elburen handdukstork samt golvstående WC. Blandare, takdusch, beslag och knoppar av mässing. Elburen komfortvärme i golv.

Badrum med dusch och tvättavdelning
Helkaklat med klinkergolv i grå kulör och kaklade vägar med en blank platta i en ljusbeige kulör. Badrummet är utrustat med spotlights i taket, belysning ovan spegel, tvättställ i porslin med kommod, tvättmaskin, torktumlare, takdusch med glasvägg, elburen handdukstork samt golvstående WC. Blandare, takdusch, beslag och knoppar av mässing. Elburen komfortvärme i golv.

Hela lägenheten har ekparkett i holländskt förband och väggarna är målade i en varm ljusgrå nyans. Fönstersmygar som är inklädda i ekfanér liknande golvet i lägenheten och fönsterbänkar i vacker natursten. Vattenburen golvvärme i alla rum förutom i badrum där det är komfortvärme.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Dubbeldörrar öppnar upp mot en ca 6 kvm stor balkong mot gården. Finns även fransk balkong.

Bilplats

I föreningen finns 36 garageplatser i källaren som nås med hiss eller via trapphus. Garageplatsen kan hyras för 1 750 kr/plats och månad. Till denna lägenhet finns garageplats reserverad. OBS! Att den ej följer med bostaden vid nästa försäljning.

Renovering

Nyproduktion

Byggnad/Storlek

130 kvm , 4 rum och kök . Areauppgifter enligt bygghandlingar . Byggnadsår: 2019-2020

TV- och internetanslutning

TV: Fiberanslutning. Medlem tecknar eget abonnemang.

Övriga utrymmen

Källarförråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsnummer

A1103

Ekonomi

Pris: 7 490 000 kr . Månadsavgift: 4 821 kr. I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 2,7133%.

Föreningen

Namn: Brf Liljegatan 1
Om föreningen: Tre stycken flerbostadshus i 4-5 våningar med totalt 48 bostadsrättslägenheter och en lokal.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Karta

FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 26B, A1103 - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus