Till salu
KUNGSÄNGEN - Kungsängsgatan 57D - UPPSALA

Underbar 1,5 rok med balkong, trevlig öppen planlösning och med låg avgift!

Bostadsrättslägenhet 1,5 rok 46 kvm 2 633 kr/mån 2 195 000 kr
Intresseanmälan
Kungsängsgatan 57D 2 195 000 kr
Intresseanmälan

Underbar 1,5 rok med balkong, trevlig öppen planlösning och med låg avgift!

I populära Kungsängen i centrala Uppsala finner ni denna välplanerade 1,5:a med balkong i lugnt läge. Bekvämt boende och fin standard med garage i källarplan, hiss och i bostaden finns både tvätt-,tork och diskmaskin. TV och bredband ingår i den låga månadsavgiften!

Bostaden är ljus och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, enskilt sovrum med plats för förvaring samt ett helkaklat vitt och fräscht badrum. Det finns även en klädkammare för förvaring intill den välkomnande hallen. Enhetligt inredd med ekparkettgolv och målade ljusa väggar. Hiss från markplan gör att lägenheten passar alla kategorier av spekulanter. Garage och förråd i källarvåningen. Trivsam och grönskande innergård helt skyddad från biltrafik. På innergården finns lekplats för barnen och gott om sittplatser.

I Kungsängen bor du i ett lugnt nybyggt område med bekvämt gångavstånd med ca 10 min till stadskärnan och Centralstationen, nära Akademiska sjukhuset och Universitetsområdet. Här finns bekvämligheter som matvarubutik (Willys), apotek, klädbutik samt flera frisörsalonger och restauranger. Här finns vackra promenadstråk och cykelvägar med närhet till city, båtbryggan invid Fyrisån och i Stadsträdgården finns café och lekplats, bra motionsslingor och grönområden. Med cykel tar du dig lätt fram i Uppsala, gång och cykelbron Hamnspången ger dig också snabb access till Stadsparken, Akademiska sjukhuset och Studenternas IP.

Utmärkt pendlarläge. Vill du kan du lämna bilen kvar i garaget och ta cykeln istället. Kungsängen har ett bra pendlarläge med en kilometer till resecentrum där tåg- och bussanslutningar finns. Resecentrum nås smidigt via uppgången vid Strandbodgatan. Stadsbussar trafikerar området med närmaste busshållplats på Kungsgatan. Med bil är det nära till E4-påfarten.

Visa mer
Mikaela Källgren
Ansvarig mäklare
Mikaela Källgren mikaela.kallgren@riksmaklaren.se
073-7634048
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2005 (Garantibesiktades mars 2007)
Rum
1,5 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
46 m²
Månadsavgift
2 633 Kr
Pris
2 195 000 Kr
Våningsplan
3 av 7
Hiss
Ja

Planlösning

Kök: I öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger lägenheten både ljus och
rymd. Vitmålade väggar samt ekparkettgolv. Kök med luckor i ljus bok och handtag i rostfri silverfärg.
Bänkskivorna är i ljusgrått laminat och vit kakel ovanför bänk.
Samtliga vitvaror i kök är från Electrolux såsom hällspis med ugn, spisfläkt och diskmaskin, delad kyl och frys.
Matplats för 4-6 personer.

Badrum: Med gott om utrymme. Helkaklat vitt fint badrum med golvvärme. Ljusgrått klinker på golv och helvitkaklade väggar. Utrustning: WC, badkar/dusch, tvättställ, handdukshängare, badrumsskåp och spegel med belysning.
Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.


Sovrum: Ljust sovrum med ekparkett golv, målad tapet i fin ljus grön nyans, vitt tak. Fönster med utsikt mot innegård. Smidig skjutdörr.

Hall: Med plats för kläder och två garderober. Ljust klinkergolv i hall och ljus målad tapet. 2,60 i takhöjd.

Vardagsrum: Öppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet med ekparkett golv och ljusa tapeter.
Vardagsrum med yta för umgänge. De stora fönstren släpper in mycket ljus och
erbjuder fin utsikt. Öppet mot köket som ger en trevlig känsla av rymd.
Utgång till balkongen med utsikt mot innergård.Klädkammare: Med hyllor och klädstång. Möjligt att använda till arbetsrum/kontor, ca 4 kvm.


Uteplats/Balkong: Härlig balkong med ostört läge in mot gården belägen i sydost som ger dig sol från tidig
eftermiddag och till kvällen. Balkong om ca 3 m².

Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Till föreningen hör 40 st garageplatser. Platser för MC och EU-mopeder finns också med separat kösystem. Garageporten kan öppnas med fjärrkontroll. Parkering på gatorna utanför föreningen finns i begränsad utsträckning och är avgiftsbelagd, parkeringarna på stickgatorna mot torget kräver parkeringstillstånd samt är avgiftsbelagd

Renovering

Inga planerade renoveringar

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 46 kvm , 1,5 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 2005 (Garantibesiktades mars 2007)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

TV- och internetanslutning

TV:
Föreningen är ansluten till kabel TV från Tele2 (f.d. Comhem). Digitalt grundutbud ingår utan extra kostnad.
Läs mer hos Tele2
Internetanslutning: Internet: Föreningen har tecknat gruppanslutning till internet (1000/1000 Mbit/s per hushåll) samt IP-telefoni hos Bredband2 (Tidigare A3) som ingår i årsavgiften.

Lägenhetsnummer

1202

Ekonomi

Pris: 2 195 000 kr . Månadsavgift: 2 633 kr. Andel i föreningen är 1,3445%.

Driftkostnad summa: 100 kr/mån
El: 50 kr/mån
Övrigt: 50 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-09-26. Energiprestanda primärenergital: 106 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Kungsängen 1
Om föreningen: Det finns källarförråd till varje lägenhet.
Cykelförråd finns på gården i separata hus, förvaring av cyklar finns även i garaget. Gården är gemensam för de fyra föreningarna och har grönutrymmen, lekredskap och en boule bana
Övrigt: Se mer info på föreningens hemsida: http://www.brf-kungsangen1.se

Allmänt om området

Kungsängen den så kallade Industristaden har under senare år varit ett utav Uppsalas mest expansiva områden och har blivit väldigt populärt bland annat tack vare närheten till stadskärnan och Resecentrums alla kommunikationer. För den som uppskattar naturen så krävs bara ett kort promenad över Fyrisån för att nå stadsparkens grönområden och promenadstråk. Detta är ett modernt och bekvämt område som passar de allra flesta.

Närservice

Närservice som underlättar vardagen. Det är inte bara på fritiden som Kungsängen är fantastiskt, utan även mitt i vardagspusslet. I närområdet finns mataffär, restauranger och en klädbutik. Längs Kungsängsgatan öppnar successivt alltfler kommersiella lokaler i bottenvåningarna. I stadskärnan, någon kilometer norrut längs med Fyrisån, hittar du också ett stort utbud av restauranger, nöjen och shopping.

Kommunikationer


Utmärkt pendlarläge. Vill du kan du lämna bilen kvar i garaget och ta cykeln istället. Kungsängen har ett bra pendlarläge med en kilometer till resecentrum där tåg- och bussanslutningar finns. Resecentrum nås smidigt via uppgången vid Strandbodgatan. Stadsbussar trafikerar området med närmaste busshållplats på Kungsgatan. Med bil är det nära till E4-påfarten.

Övrigt området

Välskött förening som håller efter sin underhållsplan. Inga större renoveringar. Underhållsfritt spås fram till år 2030.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

KUNGSÄNGEN - Kungsängsgatan 57D - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus