Till salu
VALSÄTRA - Malma backe 3E - UPPSALA

Fint belägen bostad med renoveringsbehov!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 43 kvm 3 495 kr/mån 1 295 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Malma backe 3E 1 295 000 kr
Intresseanmälan

Fint belägen bostad med renoveringsbehov!

Rymlig etta med sovalkov, stort kök och en härlig balkong. En lägenhet för dig som vill renovera efter egen stil, hiss från markplan och bra förråd.

En bostad med ett perfekt läge för dig som vill bo nära Ultuna, Ångström, BMC eller Akademiska. Från vardagsrummet nås en stor balkong i söderläge mot ett skogsparti som ger skydd från insyn och en känsla av ro. Intill rummet ligger ett rejält kök med bra förvaring och plats för matbord intill fönster, även här har man fin sikt ut mot naturen. Badrum med badkar och plats för badrumsmöbler, här finns el samt vatten framdraget för tvättmaskin. I den rymliga hallen finns en stor klädkammare och på vinden ett rymligt förråd. Hissen går från markplan där tvättstugan finns, till bostaden och vidare upp på till vindsförrådet.


Malma Backe ligger inbäddat i härlig natur och har bra cykelvägar och mycket goda kommunikationer till centrum med buss eller bil. Fri parkering inom området för både boende och gäster. I närheten finns bl.a Biomedicum, SLU och Ångström. I omgivningarna finner du även Svamptorget med bl.a. Ica, pizzeria m.m.
Här bor ni även med närhet till den nya stadsdelen Rosendal, en stadsdel under uppbyggnad och som redan idag har ICA och Hemköp, Apotek och vårdcentraler samt många restauranger.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
1 rum och kök
Boarea
43 m²
Månadsavgift
3 495 Kr
Pris
1 295 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Rymlig möblerbar HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Ytterligare klädförvaring tack vare garderober i tillhörande klädkammare. Entrédörren är en säkerhetsdörr som ger både extra trygghet samt en ljuddämpande effekt.

Väl tilltaget BADRUM med ljusa och delvis kaklade väggar. Här finns ett badkar med duschmöjligheter, badrumsskåp, handfat samt en wc. Här finns gott om plats för tvättmaskin som det också är förberett för. Våtrumsmatta på golv.

Det rymliga RUMMET ger gott om utrymme för varierande möblering. Här finns en sovalkov med en delvis vägg i betongglas som skiljer ytorna åt. Stort fönster med dörr ut till balkong skänker rikligt med ljusinsläpp till rummet. Härlig insynsskyddad balkong i söderläge med utsikt mot skogsdunge. Ljusa väggar och laminatgolv.

Stort och luftigt KÖK med gott om plats för förvaring. Kakel ovan arbetsytorna. Den maskinella utrustningen består av en kyl/frys, diskmaskin, spishäll/ugn samt en fläkt. Generös matplats intill ett stort fönster med sikt ut mot en skogsdunge. Plastmatta på golv och målade väggar.

Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

43 kvm , 1 rum och kök

Lägenhetsnummer

00159

Ekonomi

Pris: 1 295 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 3 495 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,55287%.

Föreningen

Namn: Brf Vårdsätra
Om föreningen: Fastigheterna bebyggdes 1990 och består av 7 flerbostadshus och 18 småhus.
Föreningen har 2 st lokaler med hyresrätt och 1 st lokal med bostadsrätt.


Ekonomi: Brf Vårdsätra förvaltas av SBC.
Renoveringar:
2010 - Injustering av värmeanläggning
2010 - Målning av träfasader
2012 - Målning av fönster
2015 - Utbyte av grovtvättmaskin
2016 - Utomhusbelysning.
2016 - Utbyte av värmeväxlare.
2016 - OVK.
2017- Stamspolning av stammar
2018- Byte av lägenhetsdörrar och låscylindrar till kopieringsskyddat system beställt av Certego. Fler nycklar beställs via låsansvarig i föreningen.


Överlåtelseavgift: 1163 kr
Pantsättningsavgift: 465 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

VALSÄTRA - Malma backe 3E - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus