Kommande
STENINGE SLOTTSBY - Brf Slottsträdgården, lgh 11 - Sigtuna

Blir den första att flytta in i detta radhus i Brf Slottsträdgården - Preliminärt tillträde nov -22!

Bostadsrättsradhus 5 rok 99 kvm 4 656 kr/mån 3 695 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Brf Slottsträdgården, lgh 11 3 695 000 kr
Intresseanmälan

Blir den första att flytta in i detta radhus i Brf Slottsträdgården - Preliminärt tillträde nov -22!

Välkommen till Slottsträdgården i Steninge Slottsby! En plats för boende och varande. Slottsträdgården förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalité. Byliv i ny tappning. Nu finns möjlighet att anmäla intresse för detta radhus så kommer att säljas om inför inflytt i Brf Slottsträdgården. Eftersom husen är under byggnation finns tyvärr ingen möjlighet till visning utan huset säljs med hjälp av bilder och planlösning.

Huset erbjuder generös planlösning med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. På 99 kvm har bostaden sin tyngdpunkt på det sociala livet och här finns plats att växa i. En färgskala i samtida, dova och jordnära kulörer i kombination med gedigna och tidlösa material skapar en lugn och harmonisk helhet. En edition i ett soft minimalistiskt grepp på ett klassiskt hus.

Inflytt beräknas till nov 2022 - definitiv tidpunkt för tillträde meddelas ca 3 månader före inflytt.

ARKITEKTEN BERÄTTAR
Med det gamla slottet i hjärtat på byn är Steninge Slottsby ett bostadsområde med värdefull kulturhistorisk karaktär. Arkitekturen samspelar med det traditionella uttrycket i området, fast med en kontemporär tolkning - byliv i ny tappning. Husen har fått en varm och klassisk färgsättning som bidrar till en småskalig modern idyll där varje husfasad får sitt eget uttryck med grönskande privata förgårdar och parken som omger husen likt en oas. I husen finns en genomgående harmonisk och sober färgskala med material som är enkla att kombinera med många personliga stilar. Den genomarbetade fönstersättningen binder ihop den lummiga utemiljön med interiöra och skapar fina siktlinjer inne i husen som tillåter en praktisk placering av möbler - Henni Ruohonen, arkitekt på Blooc

OM OMRÅDET
Längtan efter ett enklare liv nära natur utan att behöva söka sig alltför långt från stan eller till en förort utan liv och aktivitet. Längtan efter en livsmiljö som är mer än bara en plats för boende. Steninge Slottsby förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalitet. Inspirerat av den traditionella byn är kärnan i området gemenskap och en livsstil som är aktiv, men tillbakalutad. Stenladans utbud av butiker, restaurang och café och andra upplevelser sätter en stark prägel på byn, men också det stora utbudet av aktiviteter och allt vad naturen ger. På sommaren njuter du av bad på badplatsen och precis runt hörnet hittar du upplysta löpspår. Steninge Slottsby erbjuder något för alla. På många sätt skapas ett modernt bostadsområde på kulturhistorisk mark med det gamla slottet som hjärtat i området. En plats för boende och varandra – Steninge Slottsby erbjuder byliv i en ny tappning.

Detta är en kommande försäljning - Vi ser fram emot din intressenamälan!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
99 m²
Månadsavgift
4 656 Kr
Pris
3 695 000 Kr (eller bud)
Hiss
Nej

Planlösning

Entréplan:

KÖKET är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc och av märket Marbodal. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

Mellan kök och VARDAGSRUM är en öppen matplats placerad för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till den generösa TERRASSEN i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill. Terrassen blir den perfekta platsen för varma sommarkvällar.

I anslutning till terrassen finns ett FÖRRÅD.

BADRUMMET ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. På entréplan har badrummet plats för förvaring eller skötbord samt är även utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod.

Övre plan:

Här samlas husets 4 SOVRUM kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummen är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummen är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst - sovrum, gästrum eller kontor.

BADRUMMET ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. På övre plan är badrummet placerat med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare samt är även utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

En generös terrass mot trädgården.

Bilplats

1 styck parkeringsplats.

Byggnad/Storlek

Radhus, 99 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Byggnadsår: 2022

Lägenhetsnummer

11

Ekonomi

Pris: 3 695 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 4 656 kr. Andel i föreningen är 3,25496%.

Föreningen

Namn: Brf Slottsträdgården i Steninge Slottsby

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

STENINGE SLOTTSBY - Brf Slottsträdgården, lgh 11 - Sigtuna

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus