Till salu
GRÄNBY - Råbyvägen 57F - UPPSALA

Modernt, trivsamt och en fantastisk balkong!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 45 kvm 2 820 kr/mån 1 650 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Råbyvägen 57F 1 650 000 kr
Intresseanmälan

Modernt, trivsamt och en fantastisk balkong!

Med fri utsikt över takåsar och trädkronor med en rymlig balkong i sydost finner du denna välplanerade bostad där du bor bekvämt med allt som nyare hus har att erbjuda - hiss, garage, cykelförråd där allt är nytt och fräscht! Lägenheten har genomgående klassiskt parkettgolv, ljusa väggar och helkaklat badrum, allt av hög standard och stilrena materialval.

Lägenheten är mycket genomtänkt och kvadratsmart, här får du allt som behövs för ett bekvämt boende. Boarean om 45 kvm fördelar sig på ett rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong med trätrall av gedigen sibirisk lärk med sydöstläge och härlig utsikt tack vare sitt höga läge på våning 4. I öppen planlösning med vardagsrummet finns lägenhetens stilrena kök. Vidare erbjuds ett sovrum som rymmer plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum som inrymmer såväl dusch som kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt hall med bra förvaring i flertalet garderober.

Råbyvägens läge i Uppsala är riktigt bra med närhet till Gränby centrum med dess stora utbud av shopping och omgivningarna som erbjuder fina promenadstråk. Till centrum tar du dig enkelt med cykel eller buss och pendlar du med bil tar du dig smidigt till E4:an. Uppskattar du sport och träning finns IFU Arena, UTK-hallen för racketsporter samt friidrottsarena och ishall.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
45 m²
Månadsavgift
2 820 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har ett gemensamt elabonnemang, och kostnaden för din el läggs automatiskt på månadsavgiften var tredje månad. Föreningen har ett gemensamt bostadsrättstillägg som innefattar samtliga medlemmar.)
Pris
1 650 000 Kr (eller högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
621 558 Kr
(Uppgifterna baseras på föreningens årsredovisning 2021.)
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Hall med goda möjligheter till avhängning på hatthylla samt i garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök
Modernt kök med vita skåpsluckor samt vit bänkskiva av laminat med vitt kakel ovan. Köksutrustningen består av delad kyl och frys, inbyggd mikro, ugn, diskmaskin, spishäll och fläkt. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Vardagsrummet har en öppen och social planlösning med köket. Här ryms soffgrupp, mediamöbel och bokhylla. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns utgången till lägenhetens trevliga balkong i sydöst med ett högt och fritt läge på våning 4. Här kan du njuta av solen från morgon och en bra bit under dagen.

Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. I sovrummet finns även goda garderobsmöjligheter. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Duschrum
Duschrum med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Duschrummet är utrustat med tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, dusch med infällbara glasväggar, wc-stol samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Rymlig balkong med trätrall av gedigen sibirisk lärk med sydöstläge belägen mot föreningens innergård.

Bilplats

Föreningen har 29 p-platser i garage under huset och nås ifrån trapphusen.
Kostnaden är 900kr/mån.
Tre av platserna är e-bilsplatser, dessa kostar 1150kr/mån.
För närvarande är det färre än fem i kö.

I föreningens garage finns det bilar som går att hyra via M. Som medlem i föreningen kan man ta del av ett erbjudande med gratis medlemskap hos M bilpool (Premium).

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 45 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 2017

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har även gruppavtalsrabatter för Tele2s övriga abonnemang och paket.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns även förråd för cyklar, barnvagnar och rullstolar i källaren.

Lägenhetsnummer

3-1303

Ekonomi

Pris: 1 650 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 2 820 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Föreningen har ett gemensamt elabonnemang, och kostnaden för din el läggs automatiskt på månadsavgiften var tredje månad.

Föreningen har ett gemensamt bostadsrättstillägg som innefattar samtliga medlemmar. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av säljare. Andel i föreningen är 1,3488%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2021-05-20. Energiprestanda primärenergital: 73 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Romanen
Om föreningen: Brf Romanen består av 59 bostadsrätter på Råbyvägen 57 F, G och H runt en innergård med stor cykelparkering samt grillplats.

Föreningen har tecknat ett bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Sweax. Det finns inga beslutade avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: Bilpool: I föreningens garage finns det bilar som går att hyra via Volvo on Demand. Som medlem i föreningen kan man ta del av ett erbjudande med gratis medlemskap hos Volvo on Demand.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

GRÄNBY - Råbyvägen 57F - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus