Till salu - Sön 30/1 kl 15:30-16:00
FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 26B - UPPSALA

Sällsynt stor lägenhet i centrala Uppsala med tre eller fyra sovrum!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 130 kvm 4 821 kr/mån 7 590 000 kr
Intresseanmälan
S:t Göransgatan 26B 7 590 000 kr
Intresseanmälan

Sällsynt stor lägenhet i centrala Uppsala med tre eller fyra sovrum!

Bli den första som bor i sällsynt stor exklusiv lägenhet med garanterad garageplats till dig som köper just nu* och möjlighet till snabbt tillträde! Här bor du på en av Uppsalas mest attraktiva adresser med endast 5 minuters promenad till Uppsala Resecentrum.

130 kvm BOA - en sällsynt storlek för att vara nyproduktion. Med 2,60 meter i takhöjd, generösa fönsterpartier och avsaknaden av element finns här stora och ljusa ytor att möblera, framförallt i vardagsrum och kök, där det även finns möjlighet att addera ytterligare att sovrum för att få totalt 4 sovrum. Här finns dubbla badrum varav ena med tvättmöjligheter och den andra med badkar, balkong med sol på förmiddagen och tidig eftermiddag samt platsbyggt elegant kök i sober nyans med gott om förvaring och behaglig golvvärme i hela lägenheten.

Lägenheten andas exklusivitet och stilrena intryck med kvalitativa materialval, ekgolv som är lagt i holländsk förband, passande fönstersmygar och karmar i ekfaner, samtliga detaljer i kök och badrum såsom beslag och knoppar är av mässing.

Brf Liljegatan 1 erbjuder inte bara exklusiva lägenheter utan redan när du kliver in i porten i detta hus märker du direkt att denna nyproduktion är en klass för sig - med högt i tak, vacker belysning, ledstång i trapphuset är klädd i skinn och panelade väggar med lampor som för tankarna till art deco med en modern touch. Vidare finns faciliteter för att göra livet så enkelt som möjligt för de boende såsom garage i källarplan där du kan ta hissen direkt upp till plan 3 där denna lägenhet är belägen. Föreningen har dessutom ett modernt gym där föreningens medlemmar har möjlighet att träna fritt under dygnets alla timmar samt en Coop-butik i entréplanet. Föreningens gröna innergård angränsar till villaträdgårdarna i Fålhagen och här finns utemöbler att använda samt lekplats för de små.

*Vid nästa överlåtelse tillämpas kösystem för garageplatser.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019-2020
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
130 m²
Månadsavgift
4 821 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för fiberanslutning om 250 kr/mån.)
Pris
7 590 000 Kr
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder vid en gedigen hatthylla som grå nyans med klädstång inklädd i skinn. Grått klinker på golvet och väggar i sober nyans.

Kök och vardagsrum
Vidare från hallen kommer in i vardagsrummet där köket ligger anslutning. Här finns stora sociala ytor och du väljer enkelt hur du vill möblera rummet men soffgrupp och matsalsbord intill de generösa fönsterpartierna. Utgång till balkong mot gården. Det exklusiva köket, där det finns gott om skåp och lådor för förvaring, är platsbyggt med lackade ramluckor i ljusgrå kulör där beslag och knoppar i mässing från Buster + Punch. Bänkskivor och stänkskydd i natursten. Underlimmad diskho i rostfritt stål och blandare i mässing. Induktionsspishäll och kombinationsugn från Miele. Inbyggd diskmaskin, kyl, frys från Siemens.

Sovrum 1
Masterbedroom med plats för dubbelsäng och sängbord. Fyra garderober och ett linneskåp.

Sovrum 2 & 3
Jämnstora sovrum med vardera en garderob.

Sovrum 4
Möjlighet finns att göra ytterligare ett sovrum i hörnet av vardagsrummet, se planritning. Detta görs på egen hand efter inflytt.

Badrum med badkar
Helkaklat med klinkergolv i grå kulör och kaklade vägar med en blank platta i en ljusbeige kulör. Badrummet är utrustat med spotlights i taket, belysning ovan spegel, tvättställ i porslin med kommod, badkar, elburen handdukstork samt golvstående WC. Blandare, takdusch, beslag och knoppar av mässing. Elburen komfortvärme i golv.

Badrum med dusch och tvättavdelning
Helkaklat med klinkergolv i grå kulör och kaklade vägar med en blank platta i en ljusbeige kulör. Badrummet är utrustat med spotlights i taket, belysning ovan spegel, tvättställ i porslin med kommod, tvättmaskin, torktumlare, takdusch med glasvägg, elburen handdukstork samt golvstående WC. Blandare, takdusch, beslag och knoppar av mässing. Elburen komfortvärme i golv.

Hela lägenheten har ekparkett i holländskt förband och väggarna är målade i en varm ljusgrå nyans. Fönstersmygar som är inklädda i ekfanér liknande golvet i lägenheten och fönsterbänkar i vacker natursten. Vattenburen golvvärme i alla rum förutom i badrum där det är komfortvärme.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Dubbeldörrar öppnar upp mot en ca 7 kvm stor balkong mot gården.

Bilplats

I föreningen finns 42 garageplatser i källaren som nås med hiss eller via trapphus. Garageplatsen kan hyras för 1 750 kr/plats och månad. Till denna lägenhet finns en garageplats reserverad. OBS! Garageplatsen tillhör ej bostadsrätten och överlåts ej vidare till nästa köpare utan kösystem tillämpas då.

Renovering

Nytt skick

Byggnad/Storlek

130 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bygghandlingar . Byggnadsår: 2019-2020

TV- och internetanslutning

TV: Fiberanslutning. Obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån för data/TV/tele

Övriga utrymmen

Ett källarförråd tillhör lägenheten

Lägenhetsnummer

A1203

Ekonomi

Pris: 7 590 000 kr . Månadsavgift: 4 821 kr. I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för fiberanslutning om 250 kr/mån. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 2,7133%.

Föreningen

Namn: Brf Liljegatan 1
Om föreningen: Tre stycken flerbostadshus i 4-5 våningar med totalt 48 bostadsrättslägenheter och en lokal.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

30

Sön 30/1 kl 15:30-16:00

Varmt välkommen att anmäla sig till vinsing!

Anmäl mig

Karta

FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 26B - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus