Kommande
KÅBO - Villavägen 37 - UPPSALA

Bostadsrättslägenhet 3 rok 71 kvm 4 968 kr/mån
Intresseanmälan
Villavägen 37
Intresseanmälan

Obs! Kontakta mäklare för visning! Med ett utmärkt läge intill Universitetet och Akademiska sjukhuset ligger denna 3:a med ett fint gavelläge mot Brf Mörsarens grönskande innergård. Väldisponerad planlösning om 71 kvm med välkomnande hall, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, två bra sovrum, fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Vardagsrummet har utgång till balkongen med läge mot den lummiga innergården.

Här bor du i en mindre förening, bildad 2008, med 12 lägenheter som helrenoverats i samband med bildandet. Fastighet där de stora renoveringarna bl.a. el, tak, stammar, fasad är utförda 2008-2010. Här bor ni som arbetar inom universitet eller sjukhus helt perfekt med några minuters promenad till det mesta och dessutom med närhet till City, Resecentrum och fina promenadstråk i Stadsskogen.

Brf Mörsaren är en liten och gemytlig förening som tillsammans sköter trädgården samt trapphuset. Föreningen har en mysig gård med gemensamma möbler, grill och planteringar. På den lummiga och gröna gården finns även pallkragar man får odla i om man så önskar. Parkeringsmöjlighet finns.

Kåbo klassas som ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Som boende i området når ni all tänkbar service inom ca 10 minuter. I kvarteret finns en väl fungerande ICA-butik, flertalet restauranger, Kåbohälsan, förskola samt skola. Här finns parker, lekområden samt den stora Stadsskogen inom promenadavstånd. Perfekt område för den som vill mixa stadslivet med naturen och lugnet. Detta område är omtyckt av människor i alla åldrar och stadier i livet och här finns något för alla.

Visa mer
Marcus Topel
Ansvarig mäklare
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
”När priset räknas!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1947
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
71 m²
Månadsavgift
4 968 Kr
Hiss

Planlösning

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med trägolv, målade väggar, en vacker fondvägg samt utgång till bostadens balkong.

Sovrum: Sovrum med trägolv och ljusa väggar samt en blå fondvägg.

Badrum: Helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustad med tvättmaskin, duschhörna, WC-stol och kommod med handfat och fönster.

Sovrum: Trägolv och ljusa väggar samt en gul fondvägg.

Kök: Kök renoverat 2021 med vita luckor. Utrustad med kyl/frys, diskmaskin, integrerad mikro, ugn, fläkt och induktionshäll. Trägolv samt vitt kakel ovan bänkskivor i trä.

Halvrum: Passage med ljust målade väggar och ljust golv.

Förråd: Till bostaden hör ett förrådPlanlösning
Visa mer

Dokument

Övrig Information

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 71 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt säljaren . Byggnadsår: 1947

Övrigt

2021:
- Nytt kakel och målad vägg i kök + nytt överskåp.
- Målad balkong.

2019:
- Ny induktionshäll i kök.
- Nytt handfat + badrumsskåp.

2017:
- Samtliga ytsikt (väggar, tak, snickerier) målat och tapetserat. .

Ekonomi

Månadsavgift: 4 968 kr. Andel i föreningen är 13,4284%.

Föreningen

Namn: Brf Mörsaren

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

KÅBO - Villavägen 37 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus