Till salu - Sön 4/12 kl 14:00-14:30
Fullerö Hage - Stackmolnsvägen 85E - STORVRETA

Attraktiv 3:a på gavel med balkong i väst och njutbar utsikt mot park!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 70 kvm 4 222 kr/mån 1 895 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Stackmolnsvägen 85E 1 895 000 kr
Intresseanmälan

Attraktiv 3:a på gavel med balkong i väst och njutbar utsikt mot park!

Är du på jakt efter en smart planerad 3:a omgiven av natur och grönska i barnvänligt område? Grattis - här är den! Bostaden är belägen i den inre delen av Fullerö Hage med fina grönområden alldeles runt knuten där barnen ges en trygg uppväxtmiljö med närhet till många vänner.

Entré sker via din egen ytterdörr på andra våningen som tar dig in i hallen där det finns bra med förvaringsutrymmen. Från hallen når du köket som erbjuder allt som kan önskas av ett modernt kök. I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet där hela familjen får plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Från vardagsrummet finns utgången till lägenhetens rymliga balkong i västläge där soltimmarna är många – Här du kan njuta av solen från strax efter lunchtid fram till sena kvällen blickandes ut över den trevliga parken och under kvällstid ger spotlightsen i trätrallen ett mysigt ljussken. Vidare erbjuds två sovrum i varierande storlekar samt ett stort badrum med tvättmaskin.

Som medlem i Brf BoKlok Saturnus har du tillgång till föreningens trevliga innergårdar med stora gräsytor, grillplats, sandlåda och odlingsmöjligheter. Ett externt förråd finns i nära anslutning till bostaden föreningen erbjuder även 56 parkeringsplatser med elplint, varav en plats tilldelas bostadsrättsinnehavaren för 250 kr/mån, för dig som är intresserad.

Fullerö Hage ligger ca 9 km norr om centrala Uppsala, och en bit söder om Storvreta. I området finns förskola, bensinmack, närbutik med tvätthall, Mekonomen och Annas Foodcourt. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 10-15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter når du centrala Uppsala.

Detta är en kommande försäljning som inom kort kommer ut till salu - Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017/2018
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
70 m²
Månadsavgift
4 222 Kr
(I avgiften ingår uppvärmning samt varm- och kallvatten. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget elavtal (elförbrukning för FTX belastar bostadsrättsinnehavaren) samt abonnemang för TV och bredband.)
Pris
1 895 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
2 av 2
Hiss
Nej

Planlösning

Entréhall
Rymlig hall med gott om förvaring på hatthylla, i klädkammare samt ett städskåp. Parkettgolv och väggar i beige ton.

Kök
Från hallen når nu bostadens stilrena kök i skandinavisk stil där bänkskivan av ljust trä möter kakel i grått och köksluckorna är vita. Här finns en naturlig yta för matbord invid fönstret intill köket. Maskinell utrustning består av kyl/frys, köksfläkt, ugn, spishäll samt integrerad diskmaskin. Parkettgolv och väggar i beige ton.

Vardagsrum
I öppen planlösning med köket finns vardagsrummet där du har du plats att möblera med soffgrupp, mediamöbel, avlastningsskåp, bokhyllor m.m. Parkettgolv och väggar i beige ton. Rummet får generöst med ljusinsläpp från flera stora fönster samt utgången till bostadens balkong i västläge.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaring i flertalet garderober. Parkettgolv och väggar i mörkblå ton (S:t paul blue).

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng och andra trivselmöbler. Parkettgolv och väggar i en dov lila/rosa ton.

Badrum
Fräscht badrum med mörkgrå våtrumsmatta och vitt kakel på väggarna. Utrustat med tvättmaskin med praktisk bänkskiva ovan, dusch, wc, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning ovan.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Härlig balkong med fri utsikt mot den mysiga parken i Fullerö Hage. Här kan du njuta av solen från strax efter lunch till sena kvällen.

Bilplats

Föreningen har 56 p-platser med elplint för motorvärmare (ej elbilsladdning), kostnad 250 kr/mån. (Kontrollerat okt 2022). En plats tilldelas bostadsrättsinnehavaren mot kostnad, för den som är intresserad.

Renovering

2022: OVK
2021: Åtgärdande av anmärkningar från 2-årsbesiktningen samt uppförande av kärlhus för sortering av glas, plats, metall och kartong.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 70 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Byggnadsår: 2017/2018

Byggnadssätt

Ventilation: Till och frånluftsventilation med värmeåtervinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Uppvärmning sker via bergvärme med vattenradiatorer.

TV- och internetanslutning

TV: TV och fiberbredband via IP-Only. Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett förråd i gårdsbyggnad.

Lägenhetsnummer

E32S

Ekonomi

Pris: 1 895 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 222 kr. I avgiften ingår uppvärmning samt varm- och kallvatten. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg.
Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget elavtal (elförbrukning för FTX belastar bostadsrättsinnehavaren) samt abonnemang för TV och bredband. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av . Andel i föreningen är 1,812%.

Driftkostnad summa: 581 kr/mån
El: 450 kr/mån
Försäkring: 131 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-05-04. Energiprestanda primärenergital: 62 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Föreningen

Namn: BoKlok Saturnus
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Mediator
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

04

Sön 4/12 kl 14:00-14:30

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig
05

Mån 5/12 kl 17:00-17:30

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig

Karta

Fullerö Hage - Stackmolnsvägen 85E - STORVRETA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus