Budgivning pågår
LÖTEN - Bellmansgatan 108 - UPPSALA

Tre rum och kök med superfin inglasad balkong som med fördel kan nyttjas som extra rum!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 81,5 kvm 4 132 kr/mån 2 195 000 kr (eller bud) Högst bud 2 275 000 Kr
Intresseanmälan
Bellmansgatan 108 2 195 000 kr
Intresseanmälan

Tre rum och kök med superfin inglasad balkong som med fördel kan nyttjas som extra rum!

Välkommen till den här jättefina trean som löpande renoverats till fin standard. Den har en supermysig inglasad balkong som du kan nyttja stora delar av året. Bostaden ligger i ett omtyckt område med närhet till både livsmedelsaffärer, skolor och centrala Uppsala. Belägen en trappa upp i huset.

Lägenheten är ljus och luftig med två jämnstora sovrum varav ett har en egen klädkammare inklusive dressingroom. Det generösa vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsmöbel och har utgång till balkongen som förlänger rummet fint. Köket som har en fiffig skjutdörr mot hallen är i mycket gott skick och har en stor matplats där man lätt kan sitta 10 personer. Genomgående stora härliga fönster med fint ljusinsläpp i hela lägenheten, alla med persienner.

Föreningen tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, hobbyrum och lekplats. I föreningen finns jättetrevliga innergårdar med trädgårdsmöbler som alla får nyttja. Föreningen är en mycket solid förening vilket syns väl i vad som ingår i hyran - vatten, värme, kabel-TV samt bredband.

Källarförråd ingår till bostaden och möjlighet att hyra fler finns (säljarnas nuvarande kostnad för det är 10:-/mån/förråd).

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1967-1968
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
81,5 m²
Månadsavgift
4 132 Kr
(Vatten, värme, kabel-TV, bredband, fiber via IP-only, samt källarförråd och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Utöver hyran tillkommer en kostnad för inglasningen av balkongen på 140 kr/mån samt en administrationskostnad till föreningen på 25 kr/mån.)
Pris
2 195 000 Kr (eller bud)
Våningsplan
2 av 4
(Lägenheten ligger en trappa upp av fyra våningar.)
Hiss
Nej

Planlösning

HALL: Rymlig hall i hjärtat av bostaden. Parkettgolv, vita väggar samt en fin ljus fondvägg. Hatthylla samt en garderob med spegel. Härifrån når du kök, vardagsrum, ett av sovrummen samt extra toaletten. Säkerhetsdörr är installerad.

VARDAGSRUM: Parkettgolv och vita väggar med en fondvägg i ljusgrått. Utgång till den rymliga inglasade balkongen som har ett fint trägolv. Blå markis utanför balkongen som avskärmar både från insyn och värme.

SOVRUM 1: Ljusa väggar med fin fondtapet. Parkettgolv. Två garderober.

SOVRUM 2: Med klädkammare inklusive dressingroom. Parkettgolv och ljusa väggar samt en vägg med träpanel i vitt.

KÖK: Vit skåpinredning med några skåpluckor som vitrinskåp, handtag i borstat stål. Draglådor. Brunmelerad bänkskiva samt brunt kakel på vägg. Delad kyl och frys från Miele som endast är några år gammal. Spis med ugn, diskmaskin samt kolfilterfläkt. Parkettgolv och ljusa väggar samt en fondvägg i brunt.

BADRUM: Stort badrum med duschkabin. Wc, tvättställ med stort skåp under, badrumsskåp med spegel och belysning. Vitt kakel med bård och golvplattor av akaciaträ.

EXTRA WC: Wc, tvättställ med kommod, två badrumsskåp en med spegel. Vitmålad vävtapet och vit klinker.

ÖVRIGT: Låst port dygnet runt med porttelefon.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Stor inglasad balkong

Byggnad/Storlek

Flerfamiljhus, 81,5 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1967-1968

Lägenhetsnummer

810

Ekonomi

Pris: 2 195 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 4 132 kr. Vatten, värme, kabel-TV, bredband, fiber via IP-only, samt källarförråd och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Utöver hyran tillkommer en kostnad för inglasningen av balkongen på 140 kr/mån samt en administrationskostnad till föreningen på 25 kr/mån. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,2574%.

Driftkostnad summa: 986 kr/mån
El: 613 kr/mån
Försäkring: 208 kr/mån
Övrigt: 165 kr/mån
Kommentar: Övrigt: Administrationskostnad om 25 kr/mån samt betalning av inglasning av balkong 140 kr/mån. Säljaren betalar även för parkering 200 kr per månad.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2021-05-03. Energiprestanda primärenergital: 93 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Bellman
Om föreningen: Brf Bellman består av 17 bostadshus innehållandes 396 lägenheter och 16 lokaler på adresserna Bellmansgatan 66-170

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Fiber via IP-only indraget i alla lägenheter. Föreningen har ett kollektivt avtal med Com Hem gällande bredband, tv och telefoni. TV: Analogt 18 kanaler och Digitalt 21 kanaler ingår i avgiften. BREDBAND: Hastighet: 100/10 ingår i avgiften. TELEFONI: Kostnaderna för telefonin står den enskilde medlemmen för.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns tvättstugor, cykelrum, hobbyrum och däckförvaringsrum. Trevlig innergård med stor gräsmatta och lekplats. Sommartid väldigt grönt och lummigt.

PARKERINGSALTERNATIV
190 st garageplatser (ca 450 kr/mån) samt 120 st p-platser med el (ca 200 kr/mån). Separat kösystem tillämpas. Det finns även s.k. boendeparkering samt besöksparkeringar i området.

EL
Gemensamt elavtal i föreningen, vilket innebär att föreningen köper in el och sedan debiterar medlem utifrån uppmätt förbrukning. Medlem slipper den fasta abonnemangsavgiften. En administrationsavgift om 25 kr/mån tas ut av medlem.

RENOVERINGAR
Föreningens fastighet har löpande skötts om och renoverats under åren, bland annat har följande åtgärder utförts:
1990 Byte av taktegel (betongpannor)
1995 Installation av datoriserad styr- och regleringssystem för värme och varmvattenproduktion.
1996 Inmontering av säkerhetsdörrar med säkerhetsklassat låssystem i samtliga lägenheter, övriga utrymmen samt ytterdörrar
2001 Utbyggnad av fem sophus för att skapa ytterligare utrymmen till cykelförvaring
2003 Renovering av tvättstugor
2004 Utbyggnad och inglasning av balkonger
2008/09 Stamrenovering. Relining utförd av Proline. Byte av kall- och varmvattenledningar
2009 Fönsterbyte, byte av balkongdörrar, OVK
2013 Installation av bergvärme/frånluft
2015 Nya tvättmaskiner, byggt om ventilationen i tvättstugan Bg 102, åtgärder för vattenskador, OVK
2018 Relining, tre gamla tvättmaskiner har bytts ut
2019 Säkerhetskontroll och renovering av lekplatserna, brytskyddsförstärkta källardörrar
2020 Radonmätning, stamspolning utförd
2021 Byte av värmekulvertar.

ÄGANDEFÖRHÅLLANDEN
Föreningen godkänner delat ägarskap men den boende måste äga minst 25 %. Inkomstprövning görs på samtliga delägare, samtliga av dessa måste kunna stå för månadsavgiften. Juridisk person accepteras inte som ägare.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har för samtliga medlemmar i föreningen tecknat en gemensam tilläggsförsäkring, ett så kallat bostadsrättstillägg. Observera att detta inte ersätter behovet av en egen hemförsäkring.

Ekonomi: Inga avgiftsförändringar eller större renoveringar är planerade i dagsläget. För närvarande är det kö till parkering. Ny energideklaration kommer att upprättas inom ett par år. Senast uppdaterat: 2021-06-21 Föreningens ekonomi förvaltas av Simpleko AB. Tel: 018-66 01 60
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: Nyckelhantering:
Säljaren ansvarar själv för att nycklarna lämnas över korrekt till köpare. Både köpare och säljare får ett brev om hur detta ska administreras.
• I samband med godkännandet av överlåtelsen - skickas ett brev till säljare och köpare hur många nycklar och brickor som skall finnas till lägenheten.
• Saknas något - står säljaren för kostnaden för ev. låsbyte.
• Nycklar och brickor - överlämnas till köparen i samband med det slutliga skrivandet hos mäklaren.
• Kvittens - kommer sedan att göras hos föreningen.

Allmänt om området

Närhet till skolor, matvaruaffärer, sportanläggningar. Nära påfart till E4:an. Goda kommunikationer med stadsbuss.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LÖTEN - Bellmansgatan 108 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus