Till salu - Sön 3/10 kl 13:45-14:15
SÄVJA - Västgötaresan 61 - Uppsala

Gavelradhus i natursköna Sävja!

Bostadsrättsradhus 4 rok 119,5 kvm 8 087 kr/mån 2 400 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Västgötaresan 61 2 400 000 kr
Intresseanmälan

Gavelradhus i natursköna Sävja!

Här kan ni få det bästa av två världar! Kombinationen av den trygghet det innebär att ingå i en förening samt den mysiga radhuskänslan är svårslagen! I radhuslänga i populära och barnvänliga Sävja ligger detta välplanerade och trevliga radhus med ett mycket bra läge på gaveln. Huset fördelas på två plan och har två uteplatser med både för- och eftermiddagssol samt en balkong. Huset ligger i ett lugnt och barnvänligt område omgiven av natur och grönska med närhet till både förskola och skola (åk F-9). Lekplats finns i direkt anslutning till husets baksida.

Planlösningen fördelar sig på nedre plan med hall, kök, vardagsrum med matplats samt duschrum med wc. Från vardagsrummet sker utgång till den härliga uteplatsen med trätrall samt gräsyta. På framsidan av huset finns en stenlagd uteplats. På övre plan finns tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, klädkammare och balkong. Idag disponeras huset som en 4 rok men det går enkelt att göra ytterligare ett sovrum på nedervåningen om så önskas. (Larm är installerat som kan tas över).

Som boende på Västgötaresan 61 har du naturen inpå knuten med Lunsenskogen runt hörnet som erbjuder fin avkoppling med natursköna strövområden och skidspår samt möjlighet till svamp- och bärplockning. I närområdet finns mataffär, apotek, vårdcentral, skola och förskola. Från Sävja tar det endast tio minuter med bil till centrum. Bra bussförbindelser med täta turer samt belysta cykelbanor till centrum. Närhet till E:4 ans påfarter som tar dig till Stockholm.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
1990-1992
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
119,5 m²
Månadsavgift
8 087 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.)
Pris
2 400 000 Kr (eller högstbjudande)
Hiss
Nej

Planlösning

ENTRÈPLAN

Entréhall
Välkomnande hall med plats för bra förvaring i flertalet garderober. Vita väggar och klinkergolv som övergår i ekparkett.

Kök
Ljust och rymligt kök med matplats för ca 4-6 invid stort fönsterparti. Köket är utrustat med spis med häll, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Vita köksluckor samt vitt kakel ovan arbetsbänk av mörk laminat. Vita väggar med en blå fondvägg och klinkergolv.

Vardagsrum
Ljust härligt insynsskyddat vardagsrum som erbjuder en härlig rymd, gott om plats för stor soffgrupp, mediamöbel samt matsalsbord. Vita väggar och ekparkett. Utgång till baksidans gemytliga uteplats som har ett insynsskyddat och lugnt sydostläge. Vardagsrummet går att dela av om det önskas ett ytterligare sovrum.

Duschrum
Duschrummet är utrustat med wc, handfat med rund spegel ovan. Vitt kakel på väggar och plastmatta på golv.

ÖVRE PLAN

Allrum
På övre plan möts man av ett allrum med balkong med härligt västerläge. Vita väggar och plastmatta på golv.

Sovrum 1
Stort sovrum 1 med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och andra trivselmöbler. Vita väggar med en blå fondvägg och plastmatta på golv.

Sovrum 2
Sovrum 2 med vita väggar med en grönblå fondvägg. Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler.

Sovrum 3
Sovrum 3 med vita väggar plastmatta. Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler.

Badrum
Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva ovan, wc, handfat med rund spegel ovan, handdukstork samt badkar. Vitt kakel på väggar och plastmatta på golv.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med hyllplan och klädstång.

Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats 1: Altan med stenplattor på framsidan.
Uteplats 2: Altan med trätrall som övergår till gräsmatta.
Balkong på övervåningen.

Bilplats

Garage: 66 st 400 kr/mån, P-platser med motorvärmare: 54 st 300 kr/mån, P-platser: 26 st 200 kr/mån och 11 st gästparkeringar. Just nu är det 0 st i kö för p-plats och 3 st i kö för garage. (Kontrollerat 2021-06-16)

Byggnad/Storlek

119,5 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 1990-1992

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internetanslutning: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Övriga utrymmen

Nyrenoverade tvättstugor, torkrum, samlingslokal, bastu och övernattningslokal. Det finns flera lekplatser i föreningens utemiljö.

Till bostaden finns ett förråd i anslutning till uteplatsen på baksidan samt ytterligare ett förråd i förrådslänga.

Lägenhetsnummer

113

Ekonomi

Pris: 2 400 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 8 087 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,89217%.

Driftkostnad summa: 900 kr/mån
El: 700 kr/mån
Försäkring: 200 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-06-26. Energiprestanda primärenergital: 139 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Hsb 81 Västgötaresan
Om föreningen: Föreningen är belägen mitt i Sävjaområdet i Uppsala. Här bor man med naturen inpå knuten. Bostadsrättsföreningen består av 142 st bostadsrätter fördelade på radhus, flerbostadshus och punkthus med adress Västgötaresan 1-103. 3 samlingslokaler varav 1 för uthyrning till medlemmar. Föreningen är en HSB-föreningen och individuellt medlemskap i HSB Uppsala är obligatoriskt för medlemmar.Besök gärna föreningens hemsida som är väldigt informativ; www.hsb.se/uppsala/brf/vastgotaresan/Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Upplands Boservice, 018, 18 74 00.
Renoveringar:
Planerade projekt: Fiberindragning är på gång i närtid. Dessutom jobbar en arbetsgrupp med laddstolpar för elbilar samt förberedande undersökningar för bergvärme längre fram. Underhållsplan: Föreningen har en uppdaterad underhållsplan med nyligen avslutad ommålning av fasader, nyrenoverade föreningslokaler och bastu samt pågående tvättstugerenoveringar. (Från hemsidan juni- 21)


Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: Föreningen är en HSB-föreningen och individuellt medlemskap i HSB Uppsala är obligatoriskt för medlemmar.

Visa mer

Visningar

03

Sön 3/10 kl 13:45-14:15

Varmt välkommen på visning - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig

Karta

SÄVJA - Västgötaresan 61 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus