Till salu
SALABACKE - Johannesbäcksgatan 95C - UPPSALA

3,5 meter i takhöjd.

Bostadsrättslägenhet 2 rok 45 kvm 2 813 kr/mån 1 790 000 kr (Eller enligt ök)
Intresseanmälan
Johannesbäcksgatan 95C 1 790 000 kr
Intresseanmälan

3,5 meter i takhöjd.

Obs! Kontakta mäklaren för visning. Unik tvåa med loft och egen ingång och 3,5 meter i takhöjd. En mycket ytsmart läcker tvåa om 45 kvm med ett fint läge på nedre botten med egen ingång från innergården. Lägenheten erbjuder stora fönsterpartier, 3,5 meter i takhöjd, sovloft samt ett imponerande ljusinsläpp och en härlig rymd. Smart planlösning som på en yta om 45 kvm som fördelar sig på ett modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet samt ett lyxigt och rymligt helkaklat badrum, ett sovrum samt sovloft.

Föreningens erbjuder de boende sin alldeles egna oas. En fantastik och imponerande takterrass om c:a 198 kvm. Takterassen erbjuder härliga möjligheter till lounge och umgänge samt uppvisar ett härligt solläge under hela dagen och en imponerande vy.

Huset har ritats av innovativa Belatchew arkitekter. I den norra spetsen av Östra Sala Backe får knäckepilen en framträdande roll i området. Kopplingen mellan lägenheterna och den nya Knäckepilsparken blir intim, med endast en gång- och cykelbanan som skiljer de boende från grönområdet. Östra Salabacke är ett av Uppsalas största stadsutvecklings- område. Beläget knappt två kilometer från Uppsalas stadskärna är det en viktig pusselbit för att skapa en mer urban karaktär och ett attraktivt stadsliv i de östra delarna av Uppsala.

I närområdet finns två 4H-gårdar och härligt lantliga grönområden med fina promenad- och motionsmöjligheter. I kvarteret bredvid Knäckepilen, inom bekvämt promenadavstånd, ligger Källparkens förskola och för den som pendlar finns nära påfart till E4-an och möjlighet att hyra p-plats i föreningens garage. Med ett boende ett stenkast från Gränbystaden har ni alltid närhet till restaurang, shopping och mötesplatser. Visionen är att detta ska bli Uppsalas andra stadskärna.

Visa mer
Marcus Topel
Ansvarig mäklare
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
”När priset räknas!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018-19
Rum
2 rum och kök
Boarea
45 m²
Månadsavgift
2 813 Kr
Pris
1 790 000 Kr (Eller enligt ök)
Våningsplan
1 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Med klinker på golv vid entré. Resterande del av hall, parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för förvaring av ytterkläder m.m.

KÖK/VARDAGSRUM:
Köket är inrett med gråa och släta kökssnickerier på vägg- och bänkskåpen. Köket är utrustat med fristående kyl- och frys. I övrigt gott om arbetsytor och maskinellt utrustat med diskmaskin, diskho, häll, ugn, micro samt spisfläkt.

SOVRUM:
Rummet erbjuder en härligt öppen öppen planlösning med en luftig takhöjd. Utmärkt ljusinsläpp tack vare stora fönster. Här hittar ni även stegen till sovloftet. En mycket social och modern planlösning.

BADRUM: Badrummet har helkaklade väggar och klinker på golv. Badrummet är inrett med wc-stol, kommod, handdukstork, tvättställ och dusch. Tvättmaskin finns installerad.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats mot innergård.

Bilplats

Garageplats i källare. Separat Kö.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 45 kvm , 2 rum och kök . Areauppgifter enligt säljaren . Byggnadsår: 2018-19

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster.

TV- och internetanslutning

TV: Ownit: svt-kanaler ingår i avgift.
Internetanslutning: Ownit 100/100 ingår i avgift.

Lägenhetsnummer

1-1002

Ekonomi

Pris: 1 790 000 kr (Eller enligt ök). Månadsavgift: 2 813 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,8642%.

Driftkostnad summa: 500 kr/mån
El: 250 kr/mån
Försäkring: 250 kr/mån

Föreningen

Namn: Knäckepilen
Om föreningen: Föreningen består av 95 st bostadsrättslägenheter. Det finns ett gemensam sop- och återvinningsrum, cykel- och barnvagnsförråd finns på källarplan. Källarförråd finns att utnyttja och även en gemensam tvättstuga i källaren. Teknikrum.
Renoveringar:
Då byggnaden är relativt ny så finns det inga tidigare renoveringar och det finns inte heller några planer på framtida renoveringar förutom löpande underhåll.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SALABACKE - Johannesbäcksgatan 95C - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus