RM+ - Sön 3/10 kl 13:30-14:00
LINDBACKEN - Hagtorpsvägen 41 - Uppsala

Design, 4 sovrum, fint solläge & brf med låg belåning!

Bostadsrättsradhus 6 rok 149 kvm 3 956 kr/mån 4 475 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Hagtorpsvägen 41 4 475 000 kr
Intresseanmälan

Design, 4 sovrum, fint solläge & brf med låg belåning!

Designradhus i 3-plan med insynsskyddad tomt och lågt belånad förening. Här möts funktion och industridesign som ger ett boende utöver det vanliga. På Hagtorpsvägen bor du dessutom i centrala Lindbacken med endast några minuter till busshållplats, skola, förskola och ICA.

Radhuset om totalt 149 kvm har många slående detaljer såsom ett trapphus med 9 meter i takhöjd och takfönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, en gjutjärnskamin som andas industridesign och läckra stålglaspartier för att nämna några. Planlösningen är väl genomtänkt med ett entréplan som har sociala ytor med ett härligt kök som bjuder in till matlagning. Matplats intill den fina kaminen och ett mysigt vardagsrum som ramas in av stålglaspartier. Från vardagsrummet finns utgång till altan och husets lummiga trädgård som angränsar allmänning där barnen tycker om att leka. Vidare har entréplanet mycket gott om förvaring i skjutdörrsgarderober samt ett duschrum. En trappa upp finns två sovrum varav det ena har en walk-in-closet med praktisk koppling till tvättstuga. Vidare finns ett rymligt badrum med fönster samt allrum. En trappa till leder dig upp till vindsvåningen med full takhöjd till nock och två rymliga sovrum och en härlig utsikt över Lindbacken genom rummens höga läge.

Brf Blooc är en av de första föreningarna som byggdes i Lindbacken och den har mycket god ekonomi med låg belåningsgrad (6 503 kr i 2019 års redovisning). Här bor du med ett mycket fint och centralt läge i Lindbacken med närheten till bussen och det framtida handelscentrumet samt att husens baksidor angränsar en stor allmänning. Här blir det enkelt för barnen att kunna ta steget utanför tomten för att spela boll med kompisarna.

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor.

ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik och postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films biograf som erbjuder bio i 4D. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården eller ett mer aktivt besök på Turbo Sport.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att kontakta mäklare för visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2014
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
149 m²
Månadsavgift
3 956 Kr
(Den boende står själv för el till uppvärmning, varmvatten och hushållsel. Bredband tillkommer.)
Pris
4 475 000 Kr (eller bud)
Hiss

Planlösning

ENTREPLAN:

HALL
I entrén välkomnas du av ett exklusivt matt grått stengolv lagt i klassiskt fiskbensmönster. Från hallen möts du av en vacker trappa med specialdesignat räcke och steg i en snygg gul färg. Du slås sedan av den makalösa takhöjden över trappan om nästan 9 meter med flera takfönster som ger rikligt med ljusinsläpp i hela huset.

KÖK
Köket är klassiskt och av hög kvalité från kökstillverkaren Kvänum. Grå luckor bryts av med en bänkskiva i vitpigmenterad bok och kolmårdsmarmor. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp, bänkskåp och den designade vägghyllan. Maskinellt utrustat med spis med induktionshäll (Siemens), diskmaskin (Siemens), inbyggd ugn (SMEG), spisfläkt (SMEG), kyl och frys (SMEG).

MATPLATS
Mellan kök och vardagsrum, intill den centralt placerade gedigna gjutjärnskaminen, finns en matplats som på ett socialt sätt binder samman kök och vardagsrum.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönsterparti mot den insynsskyddade trädgården. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Ett platsbyggt skrivbord finns blir en prefekt plats för hemmakontoret och ett vackert stålglasparti är placerat mellan matsal och vardagsrum. Från vardagsrummet finns också utgång till den insynsskyddade altanen och trädgården.

DUSCHRUM
Duschrum som är utrustad med dusch, wc och en klassisk grå kommod från Kvänum. Bänkskivan är i natursten och tvättstället i vitt porslin. Snygg rund spegel och hängande belysning är en snygg detalj. Väggarna är delvis kaklade i vitt med hexagonformat klinker i varma beiga toner.

FÖRVARING
I korridoren på nedre plan finns gott om förvaring, två inredda garderober och husets tekniska kärna med mediecentral, värmepump och övrig teknik.


VÅNING 2

ALLRUM
När du kommer upp på husets andra våning möts du att ett trevligt allrum med stort fönsterparti och utsikt över området.

SOVRUM 1:
Är idag inrett som barnrum men kan används som "master bedroom". Här finns ingång till "walk-in-closet" samt förvaring i hel garderobsvägg.

SOVRUM 2:
Används idag som ett träningsrum men fungerar fint att använda till ett barnrum. Här finns "walk-in-closet" med klädstång.

BADRUM & TVÄTTAVDELNING
Rymligt badrum med fönster och som går i samma stil som duschrummet på entréplanet. Utrustat med badkar, toalett, grå kommod från Kvänum med den vackra bänkskivan i natursten och tvättstället i vitt porslin. Rund spegel och hängande belysning. För att du ska slippa släpa tvätt mellan våningsplanen finns tvättstugan, utrustad med tvätt- och torkmaskin i anslutning till klädkammare.

VÅNING 3:

SOVRUM 3 & 4:
Pricken över i:et i detta hus är det tredje planet. Här ryms två sovrum med snedtak och öppet till nock och med dess höga läge i huset är här fin utsikt över omgivningarna. Det ena sovrummet har möjlighet till extra förvaring i ett litet utrymme bakom trappan.

Huset har genomgående fina ytskikt med målade väggar i neutrala färger, inslag av tapeter samt vitpigmenterad askparkett.

Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Från vardagsrummet nås altan i sydvästligt läge med sol hela dagen och kvällen. På husets framsida finns en stenlagd uteplats med förmiddagssol.

Tomten är insynsskyddad och angränsande allmänning dit barnen lätt kan ta sig för att leka. Tomten kantas av fint uppvuxen Avenbok och här finns rabatter, buskar och träd som gör den lummig.

Bilplats

Det finns 27st parkeringsplatser med motorvärmeuttag för 200kr/mån och 6st carportplatser för 550kr/mån.
Det finns även några parkeringsplatser med laddning då man står för sin egen förbrukning.
Just nu finns det lediga platser för både parkering och laddplatser. Samtliga carports är uthyrda. (Kontrollerat 2021-09-03)
Det finns också möjlighet att kostnadsfritt parkera på gatan framför husen.

Renovering

2019: Byte av diskmaskin
2020: Målning, tapetsering samt byte av utomhusarmaturer
2021: Byte spishäll

Byggnad/Storlek

3-plansradhus, 149 kvm , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2014

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump från Nibe

TV- och internetanslutning

TV: TV och Bredband via Telias Öppna Fibernät där du som boende själv kan välja leverantör.

Övriga utrymmen

Ett förråd på husets baksida

Lägenhetsnummer

41

Ekonomi

Pris: 4 475 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 3 956 kr. Den boende står själv för el till uppvärmning, varmvatten och hushållsel. Bredband tillkommer. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 5%.

Driftkostnad summa: 1 134 kr/mån
El: 1 100 kr/mån
Försäkring: 34 kr/mån
Kommentar: Säljarens försäkring är förmånlig och därför väldigt låg (individuell kostnad, kan komma att vara annorlunda för köparen). Det normala kan ligga runt 200-300 kr/mån. Säljarens kostnad för bredband och TV-kanaler på 649 kr/mån samt parkering via Brf Blooc på 200 kr/mån.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2017-02-13. Energiprestanda primärenergital: 49 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Blooc
Om föreningen: Brf Blooc är en bostadsrättsförening med 20 stadsradhus intill entrégatan i Lindbacken. Radhusen ligger på Hagtorpsvägen 11-49.

Det finns en gemensamstäddag som alla i föreningen ska medverka på.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Fastum AB. En avgiftshöjning på 3% är vid årsskiftet gjord. Inga beslutade avgiftsförändringar just nu. (Kontrollerat 2021-09-03)
Renoveringar:
Gjorda renoveringar:
Radonmätning utförd med godkänt resultat.

Husen har precis haft sin 5-årsbesiktning och åtgärdar nu under rullande tid det som anmärktes i besiktningsprotokollet.

2020: En större fönsterrenovering gjord i somras.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: Nyckelhantering sker via köpare och säljare privat.

När det gäller andrahandsuthyrning så accepterar styrelsen fall från fall.
Om styrelsen godtar detta så gäller - avgiften för andrahandsupplåtelse får för lägenhet årligen uppgå till högst 10% av prisbasbeloppet. Är tiden kortare än ett år beräknas den högsta tillåtna avgiften efter antal månader.

Visa mer

Visningar

03

Sön 3/10 kl 13:30-14:00

Välkommen att anmäla dig till visning!

04

Mån 4/10 kl 18:00-18:30

Välkommen att anmäla dig till visning!

Anmäl mig

Karta

LINDBACKEN - Hagtorpsvägen 41 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus