Budgivning pågår - Sön 4/7 kl 11:00-11:30
SÄVJA - Ölandsresan 3D - UPPSALA

Fantastisk utsikt i gavelfyra på våning 9!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 85 kvm 4 669 kr/mån 2 950 000 kr (eller högstbjudande) Högst bud 2 875 000 Kr
Intresseanmälan
Ölandsresan 3D 2 950 000 kr
Intresseanmälan

Fantastisk utsikt i gavelfyra på våning 9!

Modernt, stilrent och fantastisk utsikt! Detta är verkligen en lägenhet att trivas i!

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härliga sällskapsytor både till vardags och fest. Här blir det naturligt att umgås och den möblerbara balkongen ger ytterligare sällskapsyta där ni blicka ut över den fantastiska utsikten på våning 9 – här bor ni helt ostört utan insyn! Vidare erbjuds tre sovrum varav master bedroom har den andra utgången till lägenhetens balkong. Det finns två duschrum - båda stilrent inredda med kakel och klinker varav det ena duschrummet har tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten har genomgående klassiskt parkettgolv, målade väggar och helkaklade utrymmen, allt av hög standard och fina materialval.

Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage och härliga öppna sällskapsytor. I föreningen finns gym, bastu, gästrum, festlokal, hobbyrum och cykelförråd. Till detta tillkommer en gemensam takterrass som nås från våning 5 som får nyttjas av de boende. På föreningens grönskande innergård finns lekyta och grillplats.

Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Kommunikationerna är även väldigt goda genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer. I närområdet finns även god service i from av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek, grundskola och förskolor (varav en förskola precis intill huset). Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
85 m²
Månadsavgift
4 669 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för Com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 149 kr/månad.)
Pris
2 950 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
9 av 11
(Våningsplan 9 av 11.)
Hiss
Ja

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréhall
Välkomnande hall med svart klinkergolv och målade väggar i grönt. Mycket bra förvaring i 2 skjutdörrsgarderober samt en garderob och ett städskåp i anslutning till hallen.

Kök
Vidare från hallen kommer du in i det moderna köket som har gott om förvaring i över- och underskåp med vita släta luckor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, diskmaskin, spishäll och fläkt. Vitt kakel ovan arbetsbänk av svart laminat. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum
Intill köket ligger vardagsrummet i öppen planlösning som är ljust och rymligt med generösa fönsterpartier. Plats för stor soffgrupp och mediamöbel. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns utgången till lägenhetens fantastiska balkong om 20 kvm som har ett högt och fint läge i väst med utsikt över hela stan.

Sovrum 1 (14 kvm)
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. På golvet ligger parkettgolv och väggar målade i en dov grön ton varav en av väggarna har en mörkare ton. Även här finns utgång till lägenhetens fantastiska balkong.

Sovrum 2 (6 kvm)
Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och andra trivselmöbler. Väggar målade i beige ton och parkettgolv.

Sovrum 3 (6 kvm)
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Väggar målade i beige ton och parkettgolv.

Duschrum 1
Duschrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med elburen komfortvärme, wc-stol, dusch med infällbara glasdörrar med frostat glas, tvättställ med vit kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovan.

Duschrum 2
Duschrum med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med elburen komfortvärme, wc-stol, dusch med infällbara glasdörrar, tvättställ med vit kommod samt spegelskåp med belysning. Utanför duschrummet finns ytterligare förvaring i garderob med två dörrar.

Lägenheten har släta, vita foder, golvlister i vitt, fönsterbänkar i kalksten samt tak målat i vitt.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Fantastisk balkong om 20 kvm i västläge. Här uppe på våning 9 är utsikten fantastisk!

Bilplats

Föreningen har ca 50 garageplatser och ca 50 utomhusparkeringar. Kostnad för bilplatser: garage: 735 kr/mån, utomhusparkering: 265 kr/mån. Gemensam kö till garage och parkeringsplats utomhus.

Byggnad/Storlek

85 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 2018

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas isolerruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Com Hem gällande tv, bredband och telefoni. Månadskostnaden för detta är 149 kr/månad, denna avgift läggs på månadsavgiften.
Internetanslutning: Bredband: Com Hem. Se ovan.

Övriga utrymmen

I föreningen finns en gemensam takterrass (utgång från våning 5 i samma hus), gym, bastu, gästrum, festlokal, hobbyrum och cykelförråd.
Till lägenheten hör ett separat källarförråd på plan 4.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

195

Ekonomi

Pris: 2 950 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 669 kr. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för Com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 149 kr/månad. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,03524%.

Driftkostnad summa: 350 kr
El: 350 kr

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-12-23. Energiprestanda primärenergital: 120 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt
Ekonomi: Inga beslutade avgiftshöjningar (kontrollerat jun 2021).
Renoveringar:
Då husen är relativt nybyggda så finns det inga nuvarande planer på några renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: När det gäller delat ägarskap så måste den boende äga minst 10%.

Visa mer

Visningar

04

Sön 4/7 kl 11:00-11:30

Varmt välkommen på visning - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3D - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus