Budgivning pågår
GOTTSUNDA - Cellovägen 124R - UPPSALA

Generös etagelägenhet högst upp i huset med en fantastisk takterrass!

Bostadsrättslägenhet 4,5 rok 121,5 kvm 6 543 kr/mån 1 795 000 kr (eller högstbjudande) Högst bud 2 075 000 Kr Budhistorik
Intresseanmälan
Cellovägen 124R 1 795 000 kr
Intresseanmälan

Generös etagelägenhet högst upp i huset med en fantastisk takterrass!

Nu kan drömmen bli sann, att bo i en etagelägenhet högst upp i huset på våning 3, 4 och 5. Bostaden är välplanerad med bland annat två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Här bor du i en lugn och trygg del av Gottsunda med vackra naturomgivningar, samtidigt som du har närhet till stadens komfort, daglig service och skolor.

Från lägenhetens första plan når du entrén med bra plats för avhängningsmöjligheter. Trappan tar dig upp till lägenhetens andra plan med rymliga ytor som fördelar sig på badrum, ett sovrum, kök, matsalsdel samt vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong. På övre plan välkomnas vi av en hall som har utgång till lägenhetens fantastiska takterrass som har ett oslagbart läge med endast naturen som utsikt - här kan ni njuta av lugnet! Vidare erbjuder övre plan två sovrum samt ett duschrum. I föreningen finns flera gemensamhetsutrymmen såsom bland annat övernattningsrum, festlokal, pingisrum och hobbyrum som får användas av medlemmarna. På gården finns dessutom en tvättstuga som har öppet dygnet runt.

Som boende på Cellovägen 124R bor du i gröna, vackra omgivningar med lekplatser och närhet till Gottsundagipen med fina odlingslotter för dig med gröna fingrar. Söker man en aktiv fritid, finns närhet till Friskis och Svettis samt Sunnerstabacken, (även kallad Sunnerstagropen eller Uppsala Alpina Center) där finns det möjlighet att åka utför, pulka och promenera. För dig som gillar skridskor, bad, fiske och segling så ligger populära Ekoln nära med sommarbad i Lyssnaängen. Segelklubb och båthamn finns vid Skarholmen. Med endast några minuters promenad når du Gottsunda centrum där det finns livsmedelsaffärer, vårdcentral, skola, idrottshall, restauranger m.m. Bra bussförbindelser med täta turer samt belysta cykelbanor tar dig smidigt till centrala Uppsala.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1980-1981
Rum
4,5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
121,5 m²
Månadsavgift
6 543 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, tvättstuga, trappstäd, sophämtning och bostadsrättstillägg.)
Pris
1 795 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
5 av 5
(Bostaden är en etagelägenhet på våning 3, 4 & 5.)
Hiss
Ja

Planlösning

PLAN 1
Entréhall
Från loftgången har du lägenhetens entré med rymlig hall som har plats för avhängning av ytterkläder. Plastmatta och ljusa väggar.

PLAN 2
Matsalsdel
Vidare från entrén leder trappan upp till matsalsdelen som rymmer plats för matgrupp eller annat önskat möblemang. Parkettgolv och ljusa väggar.

Kök
Det ljusa köket har matplats vid fönsterpartiet för ca 4-6 personer. Bra förvaring från över och underskåp med vita luckor. Vitt kakel ovanför arbetsbänk av laminat. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, hel kyl och frys samt diskmaskin. Plastmatta och ljusa väggar.

Vardagsrum
Trivsamt vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Parkettgolv och ljusa väggar med en mönstrad fondtapet. Utgång till den härliga balkongen med ett lugnt och rofyllt läge, fritt från insyn.

Badrum
Badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna med en svart bård. Badrummet är utrustat med badkar, wc-stol, handfat, spegelskåp med belysning samt ett golvskåp för ytterligare förvaring.

Sovrum 1
Rogivande sovrum med plats för stor säng och sängbord. Laminatgolv och gröna väggar med en mönstrad fondtapet.

PLAN 3
Övre hall
Trappan tar er upp på övre plan där ni möts av en övre hall med bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Laminatgolv och ljusa väggar.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Garderober finns för förvaring. Ljusa väggar med en mörkare fondvägg i en varm lila ton och laminatgolv.

Sovrum 3
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Garderober finns för förvaring. Ljusa väggar med en fondtapet med kartmotiv och laminatgolv.

Duschrum
Duschrum med klinkergolv i en dov grön ton och vitt kakel på väggarna med en bård i samma gröna ton som klinkergolvet. Utrustat med wc-stol, handfat, spegelskåp samt dusch med skjutdörrar.

Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Lägenheten har en balkong som en fantastisk takterass, båda med lugnt och insynskyddat läge mot öst.

Bilplats

Det finns 84 garage (375 kr/mån) och 130 p-platser (150 kr/mån med el-plint och 100 kr/mån utan el-plint). Dessutom finns gästparkeringar (5 kr/tim). Föreningen planerar att installera laddstolpar för el-bilar.

Renovering

2020 Brandvarnare till alla lägenheter. Datastyrning av undercentraler.
2016-19 Renovering av tak.
2018 Byte av garageportar.
2015 Byte till underhållsfria balkongfronter samt ommålning av alla fönster och balkongdörrar.
2014 Renovering av samtliga lekplatser och takterrasser. Installation av digitalt bokningssystem för tvättstugorna och kvarterslokalerna. Gästlägenhet inredd.
2013 Modernisering av hissar.
2012 Installation av rörelsestyrd LED-belysning, OVK samt utbyte av fläktar.
2011 Målning av trapphus.
2009 OVK, energideklaration och bredbandsinstallation.
2008 Målning av tvättstugor, soprum, nytt torkrum samt ombyggnation av lokalen Gurkan.
2006 Upprustning av garage samt målning av träfasader.
2005 Målning av balkonger och fönster.
2000 Våtrumsrenovering.

Kommande renovering: Föreningen planerar att tilläggsisolera under taken och utföra takfotsmålning.

Byggnad/Storlek

121,5 kvm , 4,5 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 1980-1981

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internetanslutning: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Övriga utrymmen

Brf Cellisten har flertalet gemensamma utrymmen. Som boende i Cellisten bokas alla lokaler via ett elektroniskt bokningssystem som finns i trapphusen. Där går det att boka tvättstuga (öppet dygnet runt) dessutom har tvättstugan på gård 4 möjlighet till mattvätt- Föreningen har också övernattningslägenhet/festlokalen Gurkan, pingisrum Tomaten, samt hobbyrummet. Utomhus har föreningen fina innergårdar med lek- och grillplatser.

Övrigt

Besök gärna föreningens informativa hemsida: http://www.brfcellisten.se/

Nyckelhanteringen handläggs av Certego på Fyrislundsgatan 68

Lägenhetsnummer

179

Ekonomi

Pris: 1 795 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 6 543 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, tvättstuga, trappstäd, sophämtning och bostadsrättstillägg. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,6861%.

Driftkostnad summa: 375 kr
El: 375 kr

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-06-27. Energiprestanda primärenergital: 149 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Cellisten
Om föreningen: Föreningens adresser är följande: Cellovägen 1-138. Föreningen består av 18 st bostadshus är upprättade med 188 st bostadsrättslägenheter. Föreningen har en mycket informativ hemsida för boende och spekulanter/blivande medlemmar: www.brfcellisten.se

I bostadsområdet finns 2 st tvättstugor med centrifug, mangel och torkrum i varje. Hiss för våning 3-4 (höghusen), cykelförråd, källarförråd 1/lgh, lekplats, trädgårdsmöbler samt grillplats. Som boende i Cellisten har du möjlighet att boka övernattningslägenhet pingisrum samt hobbyrum. Festlokalen Gurkan, (kostnad 200 kr/dygn och 2000 kr i depositionsavgift.
Ekonomi:
Renoveringar:
2019 - Takrenoveringar och garageportsbyten genomförd.
2019-2018 - Planerat underhåll är stamspolning av alla byggnader, byte av armaturer utomhus, takfotsmålning och tilläggsisolering under taken. OVK- besiktning är avslutad.
2016 - Takrenovering påbörjades, hobbyrum har iordningsställts vid gård 5 samt farthinder har monterats och målats vita.
2015 - Målade alla fönster och balkongdörrar, montering av täckplåt på gavelbrädor samt OVK besiktning.
2014 - renovering av samtliga takterrasser.
2012 - 4 nya tvättmaskiner installeras.
2012 - Rengöring och målning av plåttak på alla höghus
2012 - OVK-besiktning
2012 - Rengöring av fasader
2006 - Upprustning av garage samt målning av träfasader.
2005 - Målning av fönster och balkonger
2000 - Renovering av samtliga badrum.

Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: Nyckelhantering sköts via Certego. Det innebär att när du säljer och köper en lägenhet, får du lämna in resp hämta ut dina nycklar hos Certego på Dag Hammarskjöldsväg 14.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

GOTTSUNDA - Cellovägen 124R - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus