Till salu
LÖTEN - Heidenstamsgatan 1 - UPPSALA

Rymlig bostad med balkong mot innergården 1/2 trappa upp.

Bostadsrättslägenhet 2 rok 65 kvm
Intresseanmälan
Heidenstamsgatan 1
Intresseanmälan

Rymlig bostad med balkong mot innergården 1/2 trappa upp.

Välkommen till en ljus och rymlig två med stora sociala ytor. Bostaden erbjuder en inglasad balkong med österläge som ligger mot en mysig innergård, njut av morgonkaffet i solen och en sval stund i skuggan till kvällen med sikt ut över den soldränkta innergården. Nytt badrum på väg där material går att välja under juli/Augusti.

Hallen erbjuder gott om förvaring för ytterkläder. Ett stort sovrum, som ligger åtskilt från resten av bostaden har en utgång till balkongen med sikt ut mot den fina innergården. I sovrummet finns det gott om garderober för förvaring samt plats för en fullstor säng. Köket är rymligt och erbjuder goda förvarings- och arbetsmöjligheter samt utgång till samma balkong som från sovrummet. Köket som är uppdelat i arbetskök och matplatsdel delas av från resterande del av bostaden med dörr-och väggar i glas, vilket ger ett fint ljusinsläpp till matplatsdelen. När du kommer in i vardagsrummet så möts du av stora fönsterpartier som lyser upp rummet. Här får du plats med en större soffgrupp samt tillhörande möblemang. Badrummet är rymligt och har en separat wc, stamrenovering är planerad och en snabb köpare kan göra egna materialval under Juli/Augusti.

Från Heidenstam är det ca 10-12 min med cykel till centrum och till shopping vid expanderade Gränby Centrum. I närområdet finns service vid Heidenstams torg med bl.a. mataffär, apotek, kemtvätt, frisör, gym och restauranger. Bra bussförbindelser till city och smidiga kommunikationer med bil då man enkelt når E4:an på bara några minuter.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1960-68
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
65 m²
Hiss

Planlösning

Hall: Rymlig hall med gott om förvaring i garderoberna. Laminatgolv och gröna tapeter.

Sovrum: Ljust sovrum med platsbyggda garderober, plats med en fullstor säng samt ytterligare möbler finns. Utgång till inglasad balkong, plastmatta på golv och tapet på väggarna.

Köket: Köket erbjuder gott om förvaring och är utrustat med kyl/frys, spis samt fläkt. Från köket når du samma inglasade balkong som från sovrummet, utsikt mot innergården.

Vardagsrum: Stora fönsterpartier som lyser upp hela vardagsrummet. Här får du plats med en fullstor soffa samt tillhörande möblemang. Laminatgolv och ljusa väggar.

Dusch/WC: Badrummet är utrustat med dusch, wc, spegel, samt ett spegelskåp. Blått klinker och vitt kakel. Stamrenovering sker under 2021/2022.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Inglasad balkong med ingång från kök och sovrum

Bilplats

Det finns 162 st parkeringsplatser med en kostnad på 70 kr utan el och 150 med el och 109 st garageplatser som kostar 350 kr. Till parkeringsplatser och garage är det separat kö.

Byggnad/Storlek

65 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 1960-68

TV- och internetanslutning

TV: Leverantör kabel-TV: Comhem

Internetanslutning: Leverantör Internetanslutning: Ownit

Ekonomi

Vatten, värme, kabel-TV. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av säljare.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-08-18. Energiprestanda primärenergital: 126 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Riksbyggen Uppsalahus nr 14
Om föreningen: I föreningen finns bastu, gym, solarium, hopfällbara bord och stolar, bredband, kompressordriven cykelpump, däckförråd, en expedition som kan lånas ut till boende, förråd i trapphusen, hobbyrum med hyvel- och arbetsbänk, container, sophus, tvättstuga, grovtvättstuga, lekredskap, förråd, cykelkällare och skyddsrum.
Ekonomi: Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Ingen planerad avgiftshöjning efter budgetmötet i augusti 2018. Under nyåret 2022 kommer det en avgiftshöjning på 3%. (Uppgifter kontrollerade 2021-06-09)
Renoveringar:
2019-Tvättstugor
2019-Målning av takfot/stenskivor
2019-Trapphus & ytterbelysning, säkerhetsventiler
2019-Markytor (trädgård, grävning & asfalt)
2018-OVK
2018-Led belysning trapphus
2018-Planerad målning av trapphus, diverse annan ommålning, kompletterande asfaltering,. Planering inför kommande renovering av vatten-, och radiatorstammar.
2017- Renovering av tvättstugor
2016-2017 Målning/Byte av vita plåtar
2016- Nya taggar till lås på källaringångar och sophus
2015 - Yttertaksrenovering
2014 - Relining avloppsrören
2008 - Installation av säkerhetsdörrar
2007 - Fläktsystem
1985 - Byte av fönster
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: Vid andrahandsuthyrning så gäller 1 år i taget, hyfsat beaktanssvärda skäl. Inte så stränga.
För att få godkänt gällande delat ägarskap så ska den boende äga minst 10%.


Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LÖTEN - Heidenstamsgatan 1 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus