Budgivning pågår
SALABACKE - Johannesbäcksgatan 97 - UPPSALA

Ditt landmärke i Salabacke!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 78 kvm 4 464 kr/mån 2 790 000 kr (eller högstbjudande) Högst bud 2 790 000 Kr Budhistorik
Intresseanmälan
Johannesbäcksgatan 97 2 790 000 kr
Intresseanmälan

Ditt landmärke i Salabacke!

En mycket trevlig ytsmart och ljus genomgångs trea med två wc och utgång till balkong från vardagsrummet i väster. Bostaden har ett luftigt läge på vån 3 och erbjuder stora fönsterpartier mot knäckeparken samt motsatt åt den trevliga innergården. Dessa ger ett imponerande ljusinsläpp och skapar en rymlig känsla. Yteffektiv och genomtänkt planlösning med två bra sovrum, klädgarderob samt ett stort badrum, gäst-wc och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Föreningens erbjuder de boende sin alldeles egna oas. En fantastik och imponerande takterrass om c:a 198 kvm. Takterassen erbjuder härliga möjligheter till lounge och umgänge samt uppvisar ett härligt solläge under hela dagen och en imponerande vy.

Huset har ritats av innovativa Belatchew arkitekter. I den norra spetsen av Östra Sala Backe får knäckepilen en framträdande roll i området. Kopplingen mellan lägenheterna och den nya Knäckepilsparken blir intim, med endast en gång- och cykelbanan som skiljer de boende från grönområdet. Östra Salabacke är ett av Uppsalas största stadsutvecklings- område. Beläget knappt två kilometer från Uppsalas stadskärna är det en viktig pusselbit för att skapa en mer urban karaktär och ett attraktivt stadsliv i de östra delarna av Uppsala.

I närområdet finns två 4H-gårdar och härligt lantliga grönområden med fina promenad- och motionsmöjligheter. I kvarteret bredvid Knäckepilen, inom bekvämt promenadavstånd, ligger Källparkens förskola och för den som pendlar finns nära påfart till E4-an och möjlighet att hyra p-plats i föreningens garage. Med ett boende ett stenkast från Gränbystaden har ni alltid närhet till restauranger, shopping och mötesplatser. Visionen är att detta ska bli Uppsalas andra stadskärna.

Visa mer
Marcus Topel
Ansvarig mäklare
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018-19
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
78 m²
Månadsavgift
4 464 Kr
Pris
2 790 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Med klinker på golv vid entré och golvvärme. Resterande del av hall, parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för förvaring av ytterkläder m.m. Garderober.

KÖK:
Köket är inrett med gråa och släta kökssnickerier på vägg- och bänkskåpen. Köket är utrustat med fristående kyl- och frys vid ena hörnet med en mindre arbetsyta samt väggskåp. I övrigt gott om arbetsytor och maskinellt utrustat med diskmaskin, diskho, häll, ugn, micro samt spisfläkt.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet och köket erbjuder en öppen planlösning med en luftig takhöjd. Utmärkt ljusinsläpp tack vare stora fönster och utgång till balkong. En mycket social och modern planlösning.

BALKONG: Solig balkong mot knäckeparken med utgång från vardagsrummet.

SOVRUM 1:
Här har vi bostadens master bedroom (idag barnrum). Här finns det plats att montera en större dubbelsäng och annan möblering. Fönster med utsikt över innergården och omgivningen utanför. Garderober. SOVRUM 2: I anslutningen till sovrum 1 har vi praktiskt sovrum 2, (barnrum/kontor) som är mindre men med plats för en säng m.m.

BADRUM: Badrummet har helkaklade väggar och klinker på golv med golvvärme installerat. Badrummet är inrett med badkar, wc-stol, kommod, handdukstork, tvättställ. Tvättmaskin- och torktumlare finns installerad med en bänkskiva i laminat och väggskåp ovanför.

GÄST-WC: Tvättställ samt wc-stol.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong i soligt läge

Bilplats

Garageplats i källare. Separat Kö.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 78 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt säljaren . Byggnadsår: 2018-19

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster.

TV- och internetanslutning

TV: Ownit: svt-kanaler ingår i avgift.
Internetanslutning: Ownit 100/100 ingår i avgift.

Lägenhetsnummer

2-1301

Ekonomi

Pris: 2 790 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 464 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,3715%.

Driftkostnad summa: 500 kr
El: 250 kr
Försäkring: 250 kr

Föreningen

Namn: Knäckepilen
Om föreningen: Föreningen består av 95 st bostadsrättslägenheter. Det finns ett gemensam sop- och återvinningsrum, cykel- och barnvagnsförråd finns på källarplan. Källarförråd finns att utnyttja och även en gemensam tvättstuga i källaren. Teknikrum.
Renoveringar:
Då byggnaden är relativt ny så finns det inga tidigare renoveringar och det finns inte heller några planer på framtida renoveringar förutom löpande underhåll.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SALABACKE - Johannesbäcksgatan 97 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren