Till salu
SÄVJA - Västgötaresan 93 - UPPSALA

Etta i bra storlek, perfekt för dig som vill ha egen uteplats och kunna ta långa skogspromenader!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 37 kvm 2 806 kr/mån 1 295 000 kr (Utgångspris)
Intresseanmälan
Västgötaresan 93 1 295 000 kr
Intresseanmälan

Etta i bra storlek, perfekt för dig som vill ha egen uteplats och kunna ta långa skogspromenader!

Vad är livskvalitet? Är det kanske en bostad som har allt du behöver på liten yta och en härlig uteplats. Vi tror du kommer trivas riktigt bra här! Fin lättillgänglig lägenhet i markplan med egen uteplats med staket och delvis trall. Rymligt kök och badrum. Flexibelt rum där man med hjälp av avskiljande bokhyllor kan skapa sovalkov. Hur vill du bo?

Vi tror även att du kommer uppskatta allt du får på köpet! Skogen är i princip granne och Lunsenområdet erbjuder många fina skogspromenader. Att besöka Stordammen gör gott för själen. Sävja är känt för sitt naturnära läge som uppskattas av så väl idrottsmänniskor som de som bara vill ha en lugn hundpromenad. Här finns natursköna strövområden och skidspår samt möjlighet till svamp- och bärplockning. I närområdet finns mataffär, apotek, vårdcentral, skola och dagis. Från Sävja tar det endast tio minuter med bil till centrum. Bra bussförbindelser med täta turer samt belysta cykelbanor till centrum. Närhet till E:4 ans påfarter som tar dig till Stockholm.

Visas 4 juli, boka din plats via mäklarens hemsida. "Anmälan visning" och sedan "boka mig". Så kan du välja tid. Välkomna till denna härliga lägenhet!

Visa mer
Eva Brevemark
Ansvarig mäklare
Eva Brevemark eva.brevemark@riksmaklaren.se
070-545 33 00
”Jag är inte som andra mäklare, träffa mig så kommer du förstå!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1990-92
Rum
1 rum och kök
Boarea
37 m²
Månadsavgift
2 806 Kr
(Värme, vatten, bredband samt basutbudet av kabel-tv. )
Pris
1 295 000 Kr (Utgångspris)
Våningsplan
1 av 5
(markplan)
Hiss
Ja

Planlösning

HALL: Entrédelen med klinkergolv. Stor dubbelgarderobslösning vid badrumsdörren. Parkettgolv. Målade väggar.

BADRUM: Klinkergolv och kaklade väggar. Stort handfat i kommod. Spegel ovan handfat. Duschplats. Vattenburen handdukstork. Badrummet är rymligt och här är framdraget för att kunna ha egen tvättmaskin. (Föreningen har gemensamma tvättstugor, närmaste ligger i gårdshuset tvärsöver gården).

KÖK: L-format, arbetsvänligt rymligt kök. Fräscha gröna luckor, målade väggar, parkettgolv. Köket är utrustat med kyl med frysdel, spis, spisfläkt och diskmaskin.

RUMMET: Ljust rum med utgång till uteplatsen. Hörnfönster och ett fönster i väggen vid köket ger mycket ljus. Idag har säljaren en avgränsande "vägg" i form av bokhyllelösning - vilket ger en praktisk och mysig sovalkov. Vill du att detta stannar kvar så ingår det in köpet! Parkettgolv och målade väggar.

UTEPLATS: Jättetrevlig uteplats med staket. En del har plattor och en annan del har trätrall. Staketet har en grind. Läget på uteplatsen ger dig morgonsol och sol en bra bit av dagen.

FÖRRÅD: Det finns ett förråd till lägenheten om ca 7 kvm. Det ligger på vinden.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Garage: 66 st 400 kr/mån, P-platser med motorvärmare: 54 st 300 kr/mån,
P-platser: 26 st 200 kr/mån och 11 st gästparkeringar. Just nu är det 0 st i kö för p-plats och 3 st i kö för garage. (Kontrollerat 2021-06-16)

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 37 kvm , 1 rum och kök . Areauppgift enligt brf/förvaltaren . Byggnadsår: 1990-92

Lägenhetsnummer

12-2081-2-76-11

Ekonomi

Pris: 1 295 000 kr (Utgångspris). Månadsavgift: 2 806 kr. Värme, vatten, bredband samt basutbudet av kabel-tv.
. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,30959%.

Driftkostnad summa: 427 kr
El: 260 kr
Försäkring: 167 kr

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-06-28. Energiprestanda primärenergital: 139 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Hsb 81 Västgötaresan
Om föreningen: Föreningen är belägen mitt i Sävjaområdet i Uppsala. Här bor man med naturen inpå knuten. Bostadsrättsföreningen består av 142 st bostadsrätter fördelade på radhus, flerbostadshus och punkthus med adress Västgötaresan 1-103. 3 samlingslokaler varav 1 för uthyrning till medlemmar. Föreningen är en HSB-föreningen och individuellt medlemskap i HSB Uppsala är obligatoriskt för medlemmar.Besök gärna föreningens hemsida som är väldigt informativ; www.hsb.se/uppsala/brf/vastgotaresan/Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Upplands Boservice, 018, 18 74 00.
Renoveringar:
Planerade projekt: Fiberindragning är på gång i närtid. Dessutom jobbar en arbetsgrupp med laddstolpar för elbilar samt förberedande undersökningar för bergvärme längre fram. Underhållsplan: Föreningen har en uppdaterad underhållsplan med nyligen avslutad ommålning av fasader, nyrenoverade föreningslokaler och bastu samt pågående tvättstugerenoveringar. (Från hemsidan juni- 21)


Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: Föreningen är en HSB-föreningen och individuellt medlemskap i HSB Uppsala är obligatoriskt för medlemmar.

Allmänt om området

Naturnära område med bra kommunikationer och service nära. Skolor, idrottsplats, idrottsföreningar.

Närservice

Mataffär, Skola, Förskola, Vårdcentral, Bibliotek, Kyrka. Närhet till området Boländerna med all tänkbar service. Linnés Sävja ligger på gångavstånd och erbjuder härlig atmosfär.

Kommunikationer

Buss, nära påfart E4.an. Bra cykelvägar in mot centrala Uppsala.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SÄVJA - Västgötaresan 93 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus