Budgivning pågår
Centrala Knivsta - Centralvägen 38 - KNIVSTA

Central välplanerad lägenhet på 32 kvm utrustad med det mesta man behöver!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 32 kvm 2 588 kr/mån 1 150 000 kr Högst bud 1 100 000 Kr Budhistorik
Intresseanmälan
Centralvägen 38 1 150 000 kr
Intresseanmälan

Central välplanerad lägenhet på 32 kvm utrustad med det mesta man behöver!

En mysig 1:a, genomgående modern och ljus stil! Här bor du centralt med matbutik, gym, restauranger, caféer, salonger och Systembolaget på kort gångavstånd. Pendla med tåg? Tågstationen ligger väldigt nära så utmärkt läge att tågpendla till både Uppsala och Stockholm. Pendla med bil? Nära till E4:an!

Detta är en luftig lägenhet med möjlighet till större yta genom en skåpsäng som lätt går att fälla undan. Kök i modern stil och utrustad med både kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och bra förvaring. Här finner du också golvyta till ett matbord för flera gäster. I anslutning till köket finner du skjutdörrar i glas för att komma ut på balkongen, där du har ett mysigt läge ut mot innergården. Rymligt badrum med dusch, vägghängd WC och tvättmaskin.

I föreningen finns var sitt förråd till respektive lägenhet, tvättstuga och samlingslokal. P-plats i carport går att hyra (sep kö).

Lägenheten visas söndag 13 juni och du bokar själv din plats via "anmälan till visning" på mäklarens hemsida!

Visa mer
Eva Brevemark
Ansvarig mäklare
Eva Brevemark eva.brevemark@riksmaklaren.se
070-545 33 00
”Jag är inte som andra mäklare, träffa mig så kommer du förstå!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2014
Rum
1 rum och kök
Boarea
32 m²
Månadsavgift
2 588 Kr
(Bredband och Kabel-tv, värme, kallvatten, elabonnemang)
Pris
1 150 000 Kr
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja

Planlösning

HALL: Ljus hall med förvaring i två fasta garderober i ljusgrått och en hatt- och skohylla i borstat stål. Bra ljusinsläpp från fönstret ovanför ytterdörren. Ljusa väggar.

RUM: Stort rum med ljust trägolv och plats för både matmöbler, soffgrupp och säng i praktiskt sängskåp. Bra förvaringsmöjligheter i skåp längs ena väggen som en snygg inredningsdetalj. Ljust målade väggar.

KÖK: Modernt kök med mörkgråa skåpluckor. Diskbänk i rostfritt stål. Integrerad kyl/frys, diskmaskin, ugn och glaskeramikhäll. Härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och skjutdörr ut till balkongen.

DUSCHRUM: Stort badrum med vit kakelliknande våtrumspanel på väggarna och mörkgrå våtrumsmatta. Här finns en rymlig dusch med glasvägg, handdukstork, vägghängd toalett, handfat och tvättmaskin. Belysning via spottar i taket och väggarmatur ovan spegel.

BALKONG/UTEPLATS: Balkong med utsikt mot föreningens innergård. Plats för mindre cafémöbel.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Föreningen har 23-elplatser, fn. 575 kr/mån. (Kö till dessa).

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 32 kvm , 1 rum och kök . Areauppgift enligt brf/förvaltaren . Byggnadsår: 2014

TV- och internetanslutning

TV: Via Comhem, ingår i angiven avgift
Internetanslutning: Via Comhem, ingår i angiven avgift.

Lägenhetsnummer

B303

Ekonomi

Pris: 1 150 000 kr . Månadsavgift: 2 588 kr. Bredband och Kabel-tv, värme, kallvatten, elabonnemang. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,8065%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-09-27. Energiprestanda primärenergital: 148 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Eda 1
Om föreningen: Föreningen består av fyra sammanbundna huskroppar innehållande 124 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler. Finns på adresserna Centralvägen och Klyvargatan. Det finns 2 kommersiella och en samvarolokal. Samvarolokal som går att hyra för ca 500kr/tillfälle, 2st tvättstugor finns i lokalen.
Ekonomi: Bredband och Kabel-tv, värme, kallvatten och el-abonnemang ingår i angiven avgift. Hushållsel- och varmvatten köps genom föreningen. Debiteras 4 ggr per år i efterskott. Förvaltas av Mediator.
Renoveringar:
Eftersom att bostäderna är byggda 2014 så finns det inga större planerade renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: För delat ägandeskap gäller att den som bor i lägenheten ska äga:10% VId andrahandsuthyrning ska giltiga skäl finnas. Föreningen tar ut en avgift om 10% av PBB/år av medlem för uthyrning i andrahand enligt stadgarna.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Centrala Knivsta - Centralvägen 38 - KNIVSTA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus