Till salu - Sön 1/8 kl 16:00-16:30
SÄVJA - Ölandsresan 3D - Uppsala

Välplanerad och stilren tvåa med stor balkong om 20 kvm!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 66 kvm 3 572 kr/mån 2 095 000 kr
Intresseanmälan
Ölandsresan 3D 2 095 000 kr
Intresseanmälan

Välplanerad och stilren tvåa med stor balkong om 20 kvm!

Är stilren design och stor balkong i västerläge något för dig? Då är du varmt välkommen att besöka denna rymliga tvåa i grönskande Sävja! Boarean om 66 kvm fördelar sig på en hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob samt en rymlig klädkammare/förråd i anslutning, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till lägenhetens balkong. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum samt ett fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående klassiskt parkettgolv, väggar i en varm grå ton och helkaklat badrum, allt av hög standard och stilrena materialval.

Som boende på Ölandsresan 3D har du goda kommunikationer genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer (var 10onde minut). I närområdet finns även god service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m. Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage och där allt är nytt och fräscht. I föreningen finns både gratis gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende. I garaget finns även cykelförråd med möjlighet att ladda elcykel. På innergården finns lekyta och grillplats.

Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
66 m²
Månadsavgift
3 572 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för Com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 149 kr/månad.)
Pris
2 095 000 Kr
Våningsplan
2 av 11
Hiss
Ja

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréhall
Hall med svart klinkergolv och gråmålade väggar. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob samt en rymlig klädkammare/förråd (3 kvm) i anslutning till hallen.

Kök
Köket är utrustat med köksinredning från Vedum med vita skåpluckor med handtag i metall. Bänkskiva av svart laminat med vitt kakel ovan. Maskinell utrustning: Inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin, kyl/frys. Samtliga vitvaror i vitt. Gråmålade väggar och ekparkettgolv.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum på med plats för matbord, soffgrupp och mediamöbel. Gråmålade väggar och ekparkettgolv. Här finns utgång till lägenhetens härliga balkong om 20 kvm i västerläge där ni kan blicka ut över föreningens trivsamma innergård.

Sovrum (16 kvm)
Sovrummet är rymligt och inrymmer plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Skjutdörrsgarderob med två dörrar. Gråmålade väggar varav en vägg fondvägg som är målad med karikatyr i brun ton och ekparkettgolv. Här finns ändra utgången till lägenhetens fantastiska balkong.

Badrum
Badrummet är utrustat med tvättställ med vit kommod, spegelskåp, handdukstork, wc-stol och duschhörna med infällbara glasväggar. Elburen komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare med svart bänkskiva samt ett praktiska vägghängda skåp ovan. Svart klinkergolv och vitkaklade väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Stor balkong

Bilplats

Föreningen har ca 47 garageplatser och ca 50 utomhusparkeringar. Kostnad för bilplatser: garage: 735kr/mån, utomhusparkering: 265kr/mån.

Byggnad/Storlek

66 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 2018

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas isolerruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Com Hem gällande tv, bredband och telefoni. Månadskostnaden för detta är 149 kr/månad, denna avgift läggs på månadsavgiften.

Övriga utrymmen

På entréplanet i samma hus finns det två gästrum samt cykelförråd. Gästrummen bokas mot en avgift (ca 100kr/natt och rum). På plan 5 i huset finns det ett kalasrum som ligger i anslutning till den gemensamma takterrassen. Kalasrummet rymmer köksdel och toalett. I källarplanet finns garaget, från detta plan går hissen upp till lägenheterna. Det finns även barnvagnsförråd.

Gym, bastu och hobbyrum ligger i källarplanet på Ölandsresan 3E.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

125

Ekonomi

Pris: 2 095 000 kr . Månadsavgift: 3 572 kr. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för Com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 149 kr/månad. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare.

Driftkostnad summa: 350 kr
El: 350 kr

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-12-23. Energiprestanda primärenergital: 120 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt
Ekonomi: Inga beslutade avgiftshöjningar (kontrollerat jun 2021).
Renoveringar:
Då husen är relativt nybyggda så finns det inga nuvarande planer på några renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: När det gäller delat ägarskap så måste den boende äga minst 10%.

Visa mer

Visningar

01

Sön 1/8 kl 16:00-16:30

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3D - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus