RM+
LINDBACKEN - Hagtorpsvägen 37 - Uppsala

Gavelradhus med inglasat uterum, fyra sovrum och stor trädgård!

Bostadsrättsradhus 6 rok 149 kvm 3 956 kr/mån 4 490 000 kr
Intresseanmälan
Hagtorpsvägen 37 4 490 000 kr
Intresseanmälan

Gavelradhus med inglasat uterum, fyra sovrum och stor trädgård!

Exklusivt stadsradhus i tre plan på gaveln med inglasat uterum, altan, fönster i tre väderstreck och stor trädgård med bra solläge. Här möts funktion och industridesign och du får ett boende utöver det vanliga. På Hagtorpsvägen bor du dessutom i centrala Lindbacken med direkt anslutning till parkeringsplatserna och endast några minuter till busshållplats, Lindbackens skola och ICA.

Radhuset om totalt 149 kvm har många slående detaljer såsom ett trapphus med 9 meter i takhöjd och takfönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, en gjutjärnskamin som andas industridesign och läckra stålglaspartier för att nämna några. Planlösningen är väl genomtänkt med ett entréplan som har sociala ytor med ett härligt kök som bjuder in till matlagning. Matplats intill den fina kaminen och ett mysigt vardagsrum som ramas in av stålglaspartier. Från matplatsen finns utgång till inglasat uterum som är placerat på husets gavel. Ytterligare utgång finns till altan och husets lummiga trädgård som är en av områdets största. Vidare har entréplanet mycket gott om förvaring i skjutdörrsgarderober samt ett duschrum. En trappa upp finns två sovrum varav det ena har en walk-in-closet med praktisk koppling till tvättstuga. Vidare finns ett rymligt badrum med fönster. En trappa till leder dig upp till det tredje planet med full takhöjd till nock och två rymliga sovrum och en härlig utsikt över Lindbacken genom rummens höga läge.

Brf Blooc är en av de första föreningarna som byggdes i Lindbacken och den har mycket god ekonomi med låg belåningsgrad (6 438 kr i 2020 års redovisning). Här bor du med ett mycket fint och centralt läge i Lindbacken med närheten till bussen och det framtida handelscentrumet samt att husens baksidor angränsar en stor allmänning. Här blir det enkelt för barnen att kunna ta steget utanför tomten för att spela boll med kompisarna.

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor.

ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik och postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films biograf som erbjuder bio i 4D. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården eller ett mer aktivt besök på Turbo Sport.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att kontakta mäklare för visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2014
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
149 m²
Månadsavgift
3 956 Kr
(Kallvatten ingår i månadsavgiften.)
Pris
4 490 000 Kr
Våningsplan
0 av 0
(3 plansradhus)
Hiss
Nej

Planlösning

ENTREPLAN:

I entrén välkomnas du av ett exklusivt matt grått stengolv lagt i klassiskt fiskbensmönster.

Från hallen möts du av en vacker trappa målad i gult med specialdesignat räcke i vitt stål och nät. Du slås sedan av den makalösa takhöjden över trappan om nästan 9 meter med flera takfönster som ger rikligt med ljusinsläpp i hela huset.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Intill matplatsen finns utgång till inglasat uterum.

Centralt placerad står den gedigna gjutjärnskaminen med en effektfull skorsten som löper genom huset.

Köket är klassiskt och av hög kvalité från kökstillverkaren Kvänum. De vackra ljusa luckorna bryts av med en bänkskiva i massiv ek och kolmårdsmarmor. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp, bänkskåp och den designade vägghyllan. Maskinellt utrustat med spis med induktionshäll, inbyggd ugn, spisfläkt, kyl och frys.

Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönsterparti mot den insynsskyddade trädgården. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Ett vackert stålglasparti delar av vardagsrum och ett platsbyggt skrivbord där även utgång till altan finns till stor trädgård.

I korridoren på nedre plan finns gott om förvaring, skafferi och städskåp och husets tekniska kärna med mediacentral, värmepump och övrig teknik.

Duschrum som är utrustad med dusch, wc och en klassisk grå kommod från Kvänum. Bänkskivan är i natursten och tvättstället i vitt porslin. Snygg rund spegel och hängande belysning är en snygg detalj. Väggarna är delvis kaklade i vitt med hexagonformat klinker i varma beigea toner.

ÖVRE PLAN:

På övre plan finns barnrummet, ett rum för föräldrarna och ett allrum. Det större sovrummet är utrustat med en walk-in-closet med garderob och klädstång i läder. På övre plan finns också ett allrum som passar perfekt som ett Tv-rum eller lekrum. För att du ska slippa släpa tvätt mellan våningsplanen finns tvättstugan på samma plan som sovrummen. På övre plan finns också ett badrum med samma design som entréplanets duschrum.

PLAN 3:

Pricken över i:et i detta hus är tredje planet. Här ryms två sovrum med snedtak och öppet till nock och med dess höga läge i huset är här fin utsikt över omgivningarna. Det ena sovrummet har möjlighet till extra förvaring i ett litet utrymme bakom trappan.

Huset har genomgående fina ytskikt med målade väggar i neutrala färger samt vitpigmenterad askparkett.

Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Altan, läge sydväst.

Mark i anslutning till bostadsrätten: Tomt om ca 389 m².

Bilplats

Det finns 27st parkeringsplatser med motorvärmeuttag för 200kr/mån och 6st carportplatser för 550kr/mån.
Det finns även några parkeringsplatser med laddning då man står för sin egen förbrukning.
Just nu finns det lediga platser för både parkering, laddplats och carport. (Kontrollerat 2020-12-17)

Byggnad/Storlek

3 plansradhus, 149 kvm , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Byggnadsår: 2014

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Frånluftsvärmepump NIBE 750F.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump NIBE 750F, vattenburen värmedistrubition

TV- och internetanslutning

TV: TV och bredband sköts av Telia öppna fibernät, vilket innebär att man själv får välja leverantör.

Övriga utrymmen

Ett uteförråd tillhör bostadsrätten.

Lägenhetsnummer

37

Ekonomi

Pris: 4 490 000 kr . Månadsavgift: 3 956 kr. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 5%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2017-02-13. Energiprestanda primärenergital: 49 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Blooc
Om föreningen: Brf Blooc är en bostadsrättsförening med 20 stadsradhus intill entrégatan i Lindbacken. Radhusen ligger på Hagtorpsvägen 11-49.

Det finns en gemensamstäddag som alla i föreningen ska medverka på.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Fastum AB. En avgiftshöjning på 3% är vid årsskiftet gjord. Inga beslutade avgiftsförändringar just nu. (Kontrollerat 2021-03-30)
Renoveringar:
Gjorda renoveringar:
Radonmätning utförd med godkänt resultat.

Husen har precis haft sin 5-årsbesiktning och åtgärdar nu under rullande tid det som anmärktes i besiktningsprotokollet.

2020: En större fönsterrenovering gjord i somras.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: Nyckelhantering sker via köpare och säljare privat.

När det gäller andrahandsuthyrning så accepterar styrelsen fall från fall.
Om styrelsen godtar detta så gäller - avgiften för andrahandsupplåtelse får för lägenhet årligen uppgå till högst 10% av prisbasbeloppet. Är tiden kortare än ett år beräknas den högsta tillåtna avgiften efter antal månader.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Hagtorpsvägen 37 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus