Till salu - Sön 28/2 kl 11:00-11:30
SÄVJA - Gotlandsresan 146 - Uppsala

Rymlig tvåa med uteplats!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 68,5 kvm 4 234 kr/mån 1 425 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Gotlandsresan 146 1 425 000 kr
Intresseanmälan

Rymlig tvåa med uteplats!

Bo bekvämt på markplan med egen uteplats i en trivsam tvåa belägen i naturnära Sävja!

Lägenheten är ljus och välplanerad och innefattar ett kök med plats för stor matplats, rymligt vardagsrum med utgång till uteplats i kanonläge mot söder. Vidare finns ett rymligt sovrum, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin samt en hall med klädkammare i anslutning.

Föreningen innehåller flera gemensamhetsutrymmen såsom träningslokal, pingisrum, torkrum, bastu, tvättstugor och cykelförråd. Föreningen har även fina grillplatser och lekplatser. Förråd finns till alla lägenheter.

Sävja är ett område som är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. I närområdet finns god service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek, grundskola och förskolor. Mycket goda kommunikationer via stadsbussar till och från city med täta turer samt bra pendlarläge med nära till påfart till E4:an. Området har fina natur- och strövområden med närhet till Lunsenskogen där den friluftsintresserade har såväl skidspår som vandringsleder samt möjlighet till svamp- och bärplockning.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1989
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
68,5 m²
Månadsavgift
4 234 Kr
(I avgiften ingår värme och vatten. Kabel-tv/bredband om 201 kr tillkommer.)
Pris
1 425 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
0 av 0
(Bottenvåning.)
Hiss
Ja

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréhall
Välkomnade ljus och rymlig hall. Smidig avhängning av ytterkläder vid entrén på hatthylla. Från hallen når du en stor klädkammare (kan nyttjas som halvrum). Mörkt klinkergolv och ljusa väggar.

Kök
Stort kök med matplats för 4-6 personer. Bra förvaring från över och underskåp samt arbetsytor. Grått kakel ovanför arbetsbänkar av rostfritt stål samt trä. Den maskinella utrustningen består av spis med häll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Ljusa väggar och parkettgolv.

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum som erbjuder bra med plats åt soffgrupp och övrigt möblemang. Stort fönsterparti som bidrar med rikligt med ljusinsläpp. Utgång till den härliga uteplatsen. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum
Stort sovrum med gott med plats för stor dubbelsäng. Parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum
Fräscht badrum med grått klinkergolv och vita stora kakelplattor på väggarna. Utrustat med badkar, wc, handfat med kommod, spegel med belysning samt tvättmaskin.

Planlösning
Visa mer

Dokument

Övrig Information

Uteplats

Uteplats i härligt söderläge med plats för matgrupp.

Bilplats

136 garageplatser. Går att hyra för 350 kr/mån.
P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 250 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
P-plats 2: Parkeringsplats. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Byggnad/Storlek

68,5 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 1989

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internetanslutning: Bredband. Leverantör: ComHem.

Övriga utrymmen

Träningslokal, pingisrum, torkrum och bastu. 4 st tvättstugor belägna i särskilda servicebyggnader med adress Gotlandsresan 61,91,176 och 198.
Förråd till alla lägenheter. Grillplatser och lekplatser. Cykelförråd i höghus.
På Gotlandsresan 136 har föreningen ett sammanträdesrum med kokvrå som kan hyras av medlemmarna. Avgiften är 50 kronor per tillfälle plus en depositionsavgift på 300 kronor för nyckeln.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

86

Ekonomi

Pris: 1 425 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 234 kr. I avgiften ingår värme och vatten. Kabel-tv/bredband om 201 kr tillkommer. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av säljare. Andel i föreningen är 0,4204%.

Energiprestanda

Förbrukning: 161 kWh/kvm år.

Föreningen

Namn: Brf Riksbyggen Uppsalahus nr 30
Om föreningen: Föreningen består av 173 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en lokal. Finns på gatuadresserna Gotlandsresan 47-115 och Gotlandsresan 128-214.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Riksbyggen, telefonnummer 0771-860860 Nej, inget planerat för år 2018 (Kontrollerat, 2018-05-03).
Renoveringar:
2014: Mossa på tak tas bort. Rören har spolats om. Upprustning av lekplatser och utemiljö.
2013: Målat om allt som går att måla - Utvändigt.
2011-2012: Fixat utemiljöerna, bytt plattor mm
2011: Renoverat tvättstugorna
2009: Bytt låssystem och bytt ut de ytterdörrar som inte har ingång via trapphus.

Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: När det gäller delat ägarskap så måste boende äga minst 10%.

Byte av nycklar sker via Certego.

Visa mer

Visningar

28

Sön 28/2 kl 11:00-11:30

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig

Karta

SÄVJA - Gotlandsresan 146 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren