Till salu
LUTHAGEN - Fyrisvallsgatan 12A, lgh 1108 - Uppsala

Nyproduktion i Luthagen. Besök vår visningslägenhet!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 43 kvm 2 795 kr/mån 2 395 000 kr
Intresseanmälan
Fyrisvallsgatan 12A, lgh 1108 2 395 000 kr
Intresseanmälan

Nyproduktion i Luthagen. Besök vår visningslägenhet!

Nyproduktion i Luthagen. Besök vår visningslägenhet!

I den spännande kanten av Luthagens norra delar har den prisbelönte arkitekten Andreas Martin-Löf skapat Solitär, ett helt nytt bostadshus som inte lämnat en centimeter ogenomtänkt. Solitär är smart, estetiskt och hållbart byggt med extremt yteffektiva lägenheter – hela huset rymmer dessutom de funktioner ditt liv behöver. Idag, men också imorgon.

Med Solitär får du det klassiska Uppsala, med framtiden på köpet. Mitt i livet av caféer, restauranger, människor, nationer, vatten och natur. Men också mitt i den mest moderna och progressiva arkitektur som går att skapa – från garagets inomhusparkering med laddplatser för elbilar, till välplacerade öar för sällskap, jobb och studier, entréplanets lounge som ett extra vardagsrum, smart förvaring, rum för aktivitet och vila, och hela vägen upp till en generös takterrass – med plats för ett aktivt liv som inte liknar något annat.

Beräknad inflytt kvartal 2, 2022.

Välkommen till Luthagen 2.0, med ett boende för idag och seklet som kommer.

Visa mer
Matts Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73
”Kunder anlitar mig för att jag håller vad jag lovar.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2022
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
43 m²
Månadsavgift
2 795 Kr
(Värme ingår. Kostnad för vatten, bredband, tv och el tillkommer.)
Pris
2 395 000 Kr
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja

Planlösning

Inredningen i Solitär vilar på ett monokromt färgtema där kulörerna för vägg, snickerier och kök har en genomgående ton vilket ger en behaglig bas. Bostadens övriga material har valts med stor medvetenhet för detaljer; från hallens monokroma klinkergolv, och det lindade lädret i hallens klädhylla – till det kvalitativa ekplankgolvet som bildar en varm bas för resten av bostaden.

Kulören på balkongernas skjutglaspartier, mullvadsgrå, är vald med hänsyn till den finstämda färgsättningen i bostaden och skiljer, liksom andra detaljer, arkitekturen från gängse nyproduktion.

Andra exempel på arkitekternas kvalitativa arbete med material och färgsättning är den mörka blandarserien med matchande dörrtrycken som återfinns i både badrum och kök. Metallen samspelar med bostadens varma karaktär och kökets eleganta stänkskydd av brunt kontralaminat som möter den tunna bänkskivan av rostfritt stål – materialkombinationer som känns både innovativa och självklara.

Entré:
Lägenheterna karaktäriseras av tydliga siktlinjer genom bostaden. Redan från hallen ser du de stora skjutglaspartierna mot balkongen och känslan av rymd och ljus. Nästa intryck är den noga planerade inredningen, ritad för att optimera varje centimeter av bostaden. Högresta garderober utmed bostadens ena sida övergår sedan till köket; en noga optimerad arkitektur med god plats för både förvaring och matlagning. Den platsritade snickeriväggen rymmer i de flesta lägenheterna en fin arbetsplats med öppna förvaringshyllor.

Badrum:
Badrummets golv är belagt med klinkerplattor i en grå ton. Väggarna är klädda i ljust, varmgrått kakel för att förstärka badrummets rymliga känsla.
Här finns smarta förvaringslösningar med bl.a. ett specialritat badrumsskåp i nisch, en vägghängd WC samt en dusch med glasvägg, och handdukstork. Tvättställsblandaren och duschblandaren kommer i en exklusiv mörk kulör. I duschen är en generös takdusch installerad. Samtliga detaljer såsom toalettpappershållare och krokar i badrummet är i samma mörka serie.

Kök:
Köket och matplatsen angränsar till bostadens långa balkong där skjutglaspartiet binder ihop interiör med exteriör och ger en härlig känsla av rymd i lägenheten. Köksluckorna går i en ljust sandfärgad kulör. Kökets planering ger gott om utrymme för matlagning och är genomgående rustat med kvalitativa, integrerade vitvaror från Siemens.

Balkong, terrass eller uteplats:
Samtliga lägenheter har en balkong, terrass eller uteplats som du når via de stora glaspartierna. Kontakten med naturen är påtaglig och rummen känns som en förlängning av bostaden. Väggarna och taken är klädda i en massiv cederträpanel, vilket ger en ombonad och kvalitativ inramning, till glädje året om.

Sovrum/sovalkov:
Byggnadens enrumslägenheter har en rofylld sovalkov med utrymme för två, vilken i de flesta lägenheter avgränsas mot vardagsrummet med en platsritad rumsavdelare från golv till tak och en takmonterad gardinskena. Mot vardagsrummet, bildar denna möbel en bokhylla med plats för allt från en integrerad TV till minnen, favoritprylar och böcker.

Byggnadens tvårumslägenheter har ett privat sovrum med pardörrar, inrett med gott om förvaring i generösa garderober. Även i sovrummet utgörs ena väggen av ett stort skjutglasparti som via den stora öppningen leder ut till balkongen.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong om ca 7 kvm.

Byggnad/Storlek

43 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 2022

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Tv via gruppavtal
Internetanslutning: Bredband via gruppavtal

Övriga utrymmen

Garaget – klimatsmart med extra allt
Med drygt 5 minuters cykelväg längs med Fyrisån till Uppsala city, är det här ett boende där cykeln spelar roll. Därför har vi skapat en byggnad där du cyklar rakt in i garaget till det rymliga cykelrummet, och skulle oturen varit framme kan du reparera cykeln i byggnadens egna verkstad/ateljé. Här kan du också förlänga hållbarheten på dina ägodelar genom att laga, fixa eller kanske måla om mormors gamla stol.

På samma våningsplan finns också två genomtänkta och rymliga tvättstugor, med trevliga loungeytor för en stunds avkoppling eller jobb i väntan på att tvätten ska torka. Här väljer du själv om du vill boka din tvätt-tid, eller använda den rymliga drop-in-tvättstugan när andan faller på.
För dig som är bilburen rymmer garaget även 23 parkeringsplatser, samtliga självklart utrustade med laddstationer.

Trädgården – oasen bakom krönet
Bakom byggnaden gömmer sig byggnadens privata trädgård, i perfekt syd-/sydvästläge. Här avslutar du löprundan längs Fyrisån med ett träningspass i trädgårdens utegym, eller med en skön stretch på yogadäcket. Den noga planerade trädgården har också fått rymma avskärmade ”chill & grillplatser” för härligt häng i kvällssolen med vänner och familj.

Entréplanet, ditt andra vardagsrum
I Solitärs entréplan välkomnas du av den härliga loungen/caféet som fungerar som ditt andra vardagsrum. Miljön är omsorgsfullt designad med en varm atmosfär. Här beställer du en latte från loungens trevliga café, och umgås med grannar, kollegor eller besökande vänner.

Takterrassen – inspiration på hög nivå
Med hissen upp till plan 5 når du Solitärs gemensamma takterrass med fria vyer över takåsarna, öppningsbara glasväggar och en stor, inglasad ”Work Lounge” med informell möblering för ett effektivt och inspirerat arbete, plugg eller för att helt enkelt bara vara.
Som en förlängning av Solitärs Work Lounge löper även en generös exteriör takterrass för sköna dagar i solen med fria vyer över Uppsalas landskap.

Lägenhetsnummer

1108

Ekonomi

Pris: 2 395 000 kr . Månadsavgift: 2 795 kr. Värme ingår. Kostnad för vatten, bredband, tv och el tillkommer. Andel i föreningen är 1,290963%.

Föreningen

Namn: Brf Solitär

Allmänt om området

I Luthagen bor du nära allt. Här finns historiken, stadens själ, de mysiga gatorna, caféerna och historiken. Här finns också city inom drygt 5 minuters cykelavstånd längs vackra Fyrisån. Där möter du Uppsalas stad med resecentrum och snabba förbindelser till Stockholm och resten av landet, stadens stolta nationer, stadspuls och kultur.

Med sin placering i kanten av Luthagens norra delar kommer också lugnet, och närheten till naturen. Motionsspåren i Stabbyskogen, Klockarparken, och stråket längst med Fyrisån ger dig enkelt tillgång till ett aktivt utomhusliv. Bakom krönet finns även Fyrishov med sitt rika utbud av bland annat idrottshallar, äventyrsbad, motionssimning, beachvolley, bowling och utomhusbassäng.
Vid torget ”Mimmi Ekholms plats” finns allt det praktiska – apotek, gym, ICA-affär, caféer och restauranger.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LUTHAGEN - Fyrisvallsgatan 12A, lgh 1108 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus