RM+
FÅLHAGEN - Vallbygatan 7 - Uppsala

Pärla högst upp i huset!

Bostadsrättslägenhet 2,5 rok 68 kvm 4 546 kr/mån 2 790 000 kr (eller enligt ök)
Intresseanmälan
Vallbygatan 7 2 790 000 kr
Intresseanmälan

Pärla högst upp i huset!

Vindsvåning högst upp i huset med c:a 90 kvm golvyta och utsikt över Fålhagens takåsar och villakvarter. I ett av stadsdelens finaste föreningar med bra och stabil ekonomi samt cykelavstånd till Uppsala city och resecentrum.

Välplanerad, lättmöblerad och ombonad vindsvåning 2,5:a högst upp i huset i ett ostört läge och lägenheten upplevs mycket större än uppmätt boarea på grund av den c:a 90 kvm golvytan som finns. Med placering högst upp i huset bjuds du på en bedårande utsikt över Fålhagens takåsar samt intilliggande grönområden. Fina detaljer som exempelvis sluttande tak och målade trädetaljer gör att denna lägenhet sticker ut från mängden! Renoverat badrum och kök, lyxiga och stilsäkra materialval.

Brf Backsippan, www.backsippan.se, är en stabil förening med en god ekonomi och erbjuder det lilla extra till sina medlemmar, som t.ex. ett gym, fräsch relaxavdelning med bastu, tvättstuga med bra maskiner samt ett torkrum. Här finns även en föreningslokal som alla medlemmar kan hyra. Denna kan användas för både privata fester som för övernattningsrum för gäster till en kostnad om 200 kr/dygn.

Läget vid Vallbygatan är ett av Fålhagens bästa som förutom att erbjuda närhet till parker även ger närhet till skola, förskolor, service och mataffärer. Ypperligt läge för dig som pendlar via resecentrum och med cykel är du där på några minuter.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1951
Rum
2,5 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
68 m²
Månadsavgift
4 546 Kr
(Värme, vatten och kabel-tv grundutbud via Comhem ingår i månadsavgiften. Tillkommer individuell mätning och debitering av el.)
Pris
2 790 000 Kr (eller enligt ök)
Våningsplan
3 av 3
(Våningsplan 3)
Hiss
Nej

Planlösning

KÖK mycket påkostat med fina materialval och inredning från HTH i svartbetsad ek. Maskinellt utrustad med kyl/frys, varmluftsugn och diskmaskin från Gorenje och induktionsspis med flexibel häll från Electrolux. Vitmålat golv och målade väggar.

Mycket luftigt ljust trevligt VARDAGSRUM med ekgolv och målade väggar. Nyrenoverat BADRUM med exklusiva materialval. Här hittar ni ekebykakel, tvättställskommod från Balingslöv m.m. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, tvättställ, duschhörna, tvättmaskin och inbyggt spegelskåp med belysning samt golvvärme.

SOVRUM med svart ekgolv och målade väggar. Halvrum med ekparkett och målade väggar. HALL med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder samt en stor klädkammare med takfönster.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

68 kvm , 2,5 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 1951

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Internetanslutning: Bredband via Bredbandsbolaget (fiber) och ComHem. Medlem tecknar abonnemang själv.

Övriga utrymmen

Två förråd hör till lägenheten.

Lägenhetsnummer

12-3989-1-68

Ekonomi

Pris: 2 790 000 kr (eller enligt ök). Månadsavgift: 4 546 kr. Värme, vatten och kabel-tv grundutbud via Comhem ingår i månadsavgiften. Tillkommer individuell mätning och debitering av el. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av säljare. Andel i föreningen är 1,71188%.

Föreningen

Namn: Brf Backsippan
Ekonomi: Inga beslut om förändringar i dagsläget (Uppgifter kontrollerade 2020-08-26) Upplands Boservice är ekonomisk förvaltare
Renoveringar:
1987-1998 En omfattande renovering av elledningar, kök och badrum. De vertikala avloppsstammarna i husen byttes ut (ej golvbrunnar eller ledningar från armaturer i badrum anslutna till stammen). Husen tilläggsisolerades och balkongerna byggdes om.
2003-2004 Tak- och fasadrenovering.
2006 Samtliga ytterdörrar byttes ut. En dataövervakningscentral för fjärrvärmen installerades.
2008 Bastun renoverades.
2010 Ett gym skapades i källaren i B-huset, i anslutning till bastun.
2014 En fullständig stam- samt elrenovering utfördes i föreningen. Alla stammar, avlopp och vatten, i lägenheterna och ner till horisontell stam i källaren byttes. Även alla elledningar i lägenheterna byttes ut mot moderna, nya elcentraler med jordfelsbrytare. Föreningens fastighetscentral för el byttes ut i samtliga tre hus. Ventilerna på elementen byttes ut mot termostatventiler och värmesystemet justerades in för att få bättre lägenhetstemperaturer och en lägre värmekostnad för föreningen.
2015 En trasig avloppsledning reparerades.
2016 Soprummet målades om (golv, väggar och tak) och försågs med nya kärl, skyltar och vattenslang.
2019 Byte av fönster, det gemensamma gymet målades om, även Pergolan är ommålad

Inga större renoveringar på gång.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: Nycklar kvitteras in och ut hos CERTEGO fyrislundsgatan. Varje lägenhet har fått två stycken nyckelbrickor(taggar) till porten. Fler kan köpas för 25 kr/st genom vicevärden : Du når Lars på telefon 018-18 01 40, 08.00-16.00, eller via e-post lars.magnusson@uppsala.hsb.se

Hur stor del ska den som bor i lägenheten äga? Olika. Diskuteras med styrelsen.
Finns det någon policy angående andrahandsuthyrning? Ja, under en begränsad tid om styrelsen anser att anledningen till andrahandsuthyrningen är rimlig.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

FÅLHAGEN - Vallbygatan 7 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren