Till salu
ROSENDAL - Torgny Segerstedts allé 104 - UPPSALA

Urban Hike & Bike

Bostadsrättslägenhet 1 rok 30 kvm 2 073 kr/mån 1 470 000 kr
Intresseanmälan
Torgny Segerstedts allé 104 1 470 000 kr
Intresseanmälan

Urban Hike & Bike

Etapp 1 i Urban Hike & Bike har säljstartats. Inflyttning planerad till april-juni 2023.

I det omtalade projektet Urban Hike & Bike står aktivitet och social samvaro i fokus. Cykelbana direkt till cykelparkeringen utanför lägenhetsdörren, belyst löparbana om 250 m belägen på mittenplanet i huset, bastu och bilpool är bara några fördelar. Här lyfts även en digital plattform och mötesplats fram där man bland annat får koll på sin el- och vattenförbrukning, kommunicera med grannar, köpa/låna saker av varandra och tillgängliggör information om aktiviteter, allt ifrån live events till gemensamma träningspass på innergården eller på balkongen.

Missa inte att välja den lägenhet som passar dig bäst. Hitta fler lediga lägenheter i lägenhetsväljaren: www.urbanhikeandbike.com/lagenhetsvaljare/ (Länken finns även under fliken "dokument & länkar")

Projektet Urban Hike & Bike genomsyras av innovativ arkitektur, smart teknik och genomgående gröna lösningar. Läs mer på projektets hemsida. (Länk finns under "dokument & länkar")

Projektet är beläget i hjärtat av Rosendal som ligger i direkt anslutning till Stadsskogen, Siegbahnsparken och Kronparken. Härifrån är det knappt tio minuters cykelväg till citykärnan. Rosendal är idag ett av Sveriges mest innovativa bostadsområden. Välkommen till Sveriges mest aktiva hus. Välkommen till Urban Hike & Bike.

Visa mer
Sisela Rosman
Ansvarig mäklare
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
1 rum och kök
Boarea
30 m²
Månadsavgift
2 073 Kr
Pris
1 470 000 Kr
Våningsplan
7 av 9
Hiss
Ja

Planlösning

Välkomnande HALL med två garderober för avhängning av ytterkläder och skor. Grafitgrått klinker, vitmålade väggar och dimbara spotlights samt sidofönster som skapar ett trevligt ljusinsläpp.

I delen närmast allrummet finns KÖKET med ljus inredning och dimbara spotlights. Utrustat med integrerad diskmaskin, integrerad kyl med frysfack, induktionshäll, ugn med microfunktion samt spisfläkt.

Ljust och större RUM med stort fönsterparti från golv till tak som skapar rymd. Utgång till egen balkong. Gott om plats för både säng, soffa och matplats. Askparkettgolv och ljust målade väggar.

Stort BADRUM med grafitgrått klinkergolv och vitt kakel. Utrustat med vägghängd toalett, handfat med kommod, badrumsskåp, duschvägg samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Genomgående i hela lägenheten finns vattenburen golvvärme med separat zongolvvärme i badrummet.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong

Byggnad/Storlek

30 kvm , 1 rum och kök

Övriga utrymmen

1 förråd

Lägenhetsnummer

1706

Ekonomi

Pris: 1 470 000 kr . Månadsavgift: 2 073 kr. Andel i föreningen är 0,630248%.

Föreningen

Namn: Bostadsrättsföreningen Urban Hike & Bike
Om föreningen: Fastigheten är en 3-dimensionell fastighet som placeras ovanpå fastigheten Kåbo 80:1.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

ROSENDAL - Torgny Segerstedts allé 104 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren