Till salu
FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 26D - UPPSALA

Två uteplatser och walk-in-closet i attraktivt område och exklusiv förening!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 76 kvm 3 293 kr/mån 4 650 000 kr
Intresseanmälan
S:t Göransgatan 26D 4 650 000 kr
Intresseanmälan

Två uteplatser och walk-in-closet i attraktivt område och exklusiv förening!

Attraktiv adress med bl.a. två uteplatser i olika lägen och walk-in-closet i Brf Liljegatan 1 med Coop-butik och gym beläget mellan stadsliv och de idylliska villorna i Fålhagen.

**Flytta in redan idag!**

Elegant och luftig lägenhet med platsbyggt kök med handgjorda köksluckor i sober grå nyans, bänkskiva och stänkskydd i natursten, vitvaror från Miele och handtag, knoppar samt kran i mässing. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till två uteplatser i olika lägen varav ena är större och vetter mot grönskande innergård. Två rymliga sovrum varav ena med platsbyggda garderober och det andra med rymlig walk-in-closet en suite. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare, även där med mässingsdetaljer som duschstycken, kran, knoppar och pappershållare. Vattenburen golvvärme ger inte bara behagliga golv utan även väggar och fönster fria från radiatorer.

Som boende i Brf Liljegatan 1 märker du direkt när du kliver in genom porten att denna nyproduktion är en klass för sig - med högt i tak, vacker belysning, ledstång i trapphuset är klädd i skinn och panelade väggar med lampor som för tankarna till art deco med en modern touch. Vidare finns faciliteter för att göra livet så enkelt som möjligt för de boende såsom garage i källarplan med hiss som når alla plan, modernt gym där föreningens medlemmar har möjlighet att träna fritt under dygnets alla timmar samt en Coop-butik i entréplanet byggnaden bredvid. Föreningens gröna innergård angränsar till villaträdgårdarna i Fålhagen och här finns utemöbler att använda samt lekplats för de små.

För mer information om de fina lägenheterna och för information om vilka lägenheter som fortfarande finns tillgängliga i Brf Liljegatan 1 samt bokning av visning – Varmt välkommen att ta kontakt med mäklare Ulrika Lööf.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019-2020
Rum
3 rum och kök
Boarea
76 m²
Månadsavgift
3 293 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för fiberanslutning om 250 kr/mån.)
Pris
4 650 000 Kr
Våningsplan
0 av 4
(Entréplan trappor)
Hiss
Ja

Planlösning

KÖK
Unikt framtaget och platsbyggt kök med lackade ramluckor i ljusgrå kulör där beslag och knoppar i mässing från exklusiva Buster + Punch. Bänkskivor och stänkskydd i natursten. Underlimmad diskho i rostfritt stål och blandare i mässing. Induktionsspishäll och kombinationsugn från Miele. Inbyggd diskmaskin, kyl, frys (alt kyl/frys, se planlösning) från Electrolux eller motsvarande. Förberett med eluttag för mikrovågsugn i högskåp. Fönstersmygar vackert inklädda i ekfanér liknande golv och fönsterbänkar i natursten.

VARDAGSRUM/SOVRUM/HALL
Väggar målas i bruten ljusgrå kulör och tak målas i matt vit kulör. Synliga rör för värme och ventilation målas lika vägg. Vackra golv i ekparkett (Ek Natur) från Tarkett som läggs i holländskt förband. Trösklar i ekkulör likt golv. Klinker i i grå kulör, likt badrum, vid entrédörr. Innerdörrar i ekfanér. Vattenburen golvvärme i alla rum förutom i badrum där det är komfortvärme.

BADRUM
Helkaklat med klinkergolv i grå kulör och kaklade vägar med en blank platta i sandgrå/beige kulör med en halv plattas förskjutning, Belysning i tak utanpåliggande spottar. Belysning ovan spegel. Kommod i ljusgrå kulör lika kök med tvättställ i porslin. Blandare i mässing. Beslag och knoppar i mässing, lika kök. Högskåp eller överskåp enligt individuell säljplan med luckor lika kök. Tvättmaskin och torktumlare alt tvättpelare enligt individuell säljplan. Fast allt rörlig duschvägg och badkarsvägg i glas. Golvstående WC, inkaklat badkar enligt individuell säljplan. Elburen handdukstork, handduksknoppar och toalettpappershållare. Elburen komfortvärme i golv.

GARDEROBER/KLÄDKAMMARE
Garderober målas i samma kulör som luckor i kök. Väggar och tak i klädkammare målas i samma kulör som övriga rum. Utrustas med klädstång.

LÄGENHETSFÖRRÅD
Förråd till varje lägenhet finns i källarplanet. Golv och väggar i betong. Förrådsavskiljande Troaxväggar och dörrar upp till tak.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats om 40 kvm som sträcker sig runt bostaden.

Bilplats

I föreningen finns 42 garageplatser i källaren som nås med hiss eller via trapphus. Garageplatsen kan hyras för 1 750 kr/plats och månad. Separat kösystem tillämpas.

Renovering

Nyproduktion

Byggnad/Storlek

76 kvm , 3 rum och kök . Areauppgifter enligt bygghandlingar . Byggnadsår: 2019-2020

TV- och internetanslutning

TV: Fiberanslutning. Obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån för data/TV/tele

Lägenhetsnummer

C1003

Ekonomi

Pris: 4 650 000 kr . Månadsavgift: 3 293 kr. I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för fiberanslutning om 250 kr/mån. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,8533%.

Föreningen

Namn: Brf Liljegatan 1
Om föreningen: Tre stycken flerbostadshus i 4-5 våningar med totalt 48 bostadsrättslägenheter och en lokal.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 26D - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus